icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

paula80
2. mar 2012

@rejocka vyššie som dala link,v tabuľke máme potom ešte zapísané chute a neskor budeme sledovať tep bábatka okolo 120 ch.,okolo 140 dievča-toto sa mi najviac pozdáva,že by to mohlo ukazovať presne a teda aj testy z krvi a uzv,čo ale tiež mnohokrát nie je 100% 😉

paula80
2. mar 2012

myslela som ten uzv,že nie je 100 %,u nás v rodine bol prípad,že celé tehu dr.tvrdil,že bude chlapček,mali už dcérku,tak nakúpili všetko modré a kupodivu,narodilo sa im dievčatko,bol to nečakaný krásny šok 🙂 Teraz má už 1 ročik..

andrea_stella
2. mar 2012

@paula80 este ked je 140mozu byt chalani ja by som viac povedala, ze tak uz od 150 a vyssie su baby 😉

paula80
2. mar 2012

@andrea_stella dobre,že si ma opravila,nech nepíšem zle 😉

andrea_stella
2. mar 2012

@paula80 no ako podla spravnosti sa to hovori, ze od 120 do 140 chalosi a od 140 vyssie babizne, co mam dve zname s dievcatkami a pytala som sa ich tak jedna mavala 155 a druha 165 a ja som teraz mala az tych 168,ale ja to staale tipujem zas na chalana, sak o dva tyzdne na 3Dcku sa to mozno ukaze 😉

sissmiss
2. mar 2012

pulz mame 159. jasna baba. No, kocky, uz zacinam byt nervozna. A este muz chce ze aby sme pozreli schranku naraz...takze ja pondelok dojdem domov a nepojdem pozriet schranku ale pockam nanho....ma mrle zozeru... 😀

sissmiss
2. mar 2012

@andrea_stella v tabulke ta nemam tusim...posli udaje

paula80
2. mar 2012

@sissmiss a dnes si nepozerala,že či náhodou neboli nekaj extra rýchli?to by bolo prekvapko 🙂 a inak ja si tiež myslím,že dievčatko, i keď u teba je to detektívka,podľa chutí a čínskeho chlapec,no vravím,napínavé 🙂

andrea_stella
2. mar 2012

@sissmiss ty kokso ja som uplne zvedava co cakate hihi, ja inak zozerem kefu ak ja cakam dievca alebo sa poriadne opijem 😀

rejocka
2. mar 2012

@paula80 a to vám dr povedal,že koľko je ten tep?a to od kt.tt?

stipec26
2. mar 2012

@katka_77 som tu som tu.... ano tak je to - chlapcekovi menej bije 120 a dievcatku viac 160 ;) a ak mas 140 tak si musis pockat xixi 😀 😀 😀 ale nie od 140 dievka, od 140 dole chlapcok... aspon tak pisu mudre knihy... preto to chceme otestovat a potrebujeme maminy, aby sa u doktorky popisali na tep a dame do tabulky a potom vyhodnotime... a ten zlty listok na brusko je, aby sme na to v nasom stave nezabudli ;)

inak k tym plienockam - laktovky si mozes kupit aj mesiac-dva po porode, ved hned nemusis riesit ked este bude kakat take, co ani z ritky nepojde dole a nie to este z latkovie ;)

aaa som volala do Genetonu, tak ano, len utoroky v case kedy spime... takze pojdem do partnerskej (je to drahsie o 3eura), ale tak co uz... buduci tyzden - vraj hocikedy od 8-20hod 🙂 ale neviem stale ci to ja chcem... fakt keby nebolo tych detskych ociciek, co na mna pozeraju a pytaju sa - asi by som sa nedala zlomit... aj sa bojim ako prijmu medzi seba surodenca... tak mozno vediet pohlavie nam pomoze ich aspon tak na to pripravovat, ze uz o konkretnom chlapcekovi/dievcatku s menom budeme hovorit (ale som z nich v strese, lebo oni len o sestricke hovoria.... tak som zvedava) 🙂

sissmiss
2. mar 2012

@andrea_stella ale az ked porodis a prestanes dojcit, dobre? 😀
@paula80 este som nebola dole...ale mam tu nutkanie...a muz povedal ze od pondelka spolu...tak hadam by som sa mohla pozriet 😀 juj...asi zbehnem 🙂

petra6484
2. mar 2012

@paula80 mne vysiel chlapec a neviem preco ale aj celu dobu sa nanho citim ale mozno to je len ovplivnene tym ze ho chcem 😀

andrea_stella
2. mar 2012

@sissmiss aha je niaka tabulka? tak som druhorodicka, uz mame doma chalaniska, pred tzm som mala chut na slane veeeelmi a vobec mi nebyvalo zle, teraz milujem sladke a byvalo mi furt zle, grcala som, vsetko mi smrdelo dokonca aj vcera aj pred vcerom mi zas bolo zle a grcala som, no ja nemam tusaka co cakame, si zvykam na to, ze dalsi chalan, lebo velmi by so+m chcela dievcatko tak nech nie som potom smutna a uz neviem co by som mala napisat a este ten pulz bol 168 🙂

sissmiss
2. mar 2012

@stipec26 ja som mala toto iste...ked som tam sla uz mi to par dni bolo jedno...sla som len preto ze som uz bola objednana...ale ked maly kazde rano zacne den otazkou ci mam v bruchu sestricku a braceka nechce...budeme potrebovat cas pripravit ho

petra6484
2. mar 2012

baby a co hovorite na tie testy pohlavia co sa daju robit doma ?

andrea_stella
2. mar 2012

inak baby mne vsade vychadza dievca podla cinskeho, podla toho grafu co je tiez niekde na nete uz tu daval niekto link, podla tej sody bikarbony, podla retiazky a podla chuti a nevolnosti a aj podla toho tepu no okrem tych vypoctov z krvy tam chalanisko 😀 a uvidite, ze to bude i tak chalan

sissmiss
2. mar 2012

@andrea_stella dopisem ta vecer ked budem na pc teraz som len na mobile 😉 este daj co ti vychadza podla www
edit- kym som to poslala uz si ma predbehla 🙂
ok baby,idem do tej schranky...

andrea_stella
2. mar 2012

@petra6484 pocula som strasne vela recenzii ze to nie je spolahlive, to by som si uz ked tak racsej doplatila a utekam do genetonu 😅

paula80
2. mar 2012

@petra6484 tie sú vraj zbytočne vyhodené peniaze,vraj ukazujú úplne nepresne,tak som aspoň čítala.

andrea_stella
2. mar 2012

@sissmiss mne ukazuje iba www a neviem co to je aka stranka 😉

paula80
2. mar 2012

@sissmiss podľa www,to čo som to prehliadla?podľa čoho?

sissmiss
2. mar 2012

www akoze internet, hocijake stranky, vypocty...ale z netu, z cisel, datumov

paula80
2. mar 2012

@sissmiss aha,takže napr.ten čínsky,mám to tam,dobre 😀

andrea_stella
2. mar 2012

@sissmiss no sak to som skusala ten cinsky aj ten graf nic viac som nenasla

paula80
2. mar 2012

@andrea_stella tak daj to,ja odpadnem,tebe to vychádza na 100% baba 😀 a z krvi myslíš geneton?lebo iné z krvi neviem,čo je.

andrea_stella
2. mar 2012

@paula80 to z krvy mayslim to , ze to vyrattas z datumu narodenia zeny a muza a mmusis este vediet kedy asi doslo k pocatiu,lebo to je podla toho co sa ta krv meni 7rokov tak kto ma v tom obdobi pocatia mladsiu tak take pohlavie to bude,ale tiez to nevychadza kazdemu 😅

paula80
2. mar 2012

@andrea_stella nemáš na to link? ,ak áno,daj ho sem prosím ťa,nech si to pozriem,ďakujem

andrea_stella
2. mar 2012

@paula80 to ja neviem kde sa nachadza ale viem to pocitat ked chces posli mi do ip udaje a mozes skusit aj udaje este ked si bola tehu s tvojimi dvoma starsimi detickami uvidime ci to tebe vychadza 😉

sissmiss
2. mar 2012

takze posta nic 🙂 ale mozno zajtra...