September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@vladka1828 už začína 4.mes.?inak máme rovnaký termín,takže huráá,teším sa s tebou 🙂 🙂
@vladka1828 ja som sa držala tejto tabuľky,no keď mi termín upravil dr.podľa uzv,tak neviem teda ako to rátať??? :
ahojte 4ty mesiac začina v 14 tom týždni - teda preesne 13+3 mne začina zajtra 😵
@jerryjanka http://tehotenstvo.rodinka.sk/tyzden-po-tyzdni/... snáď sa tam nemýlia 😉
@paula80 jéj tak to je úplne inak, ja som sa doteraz riadila ineternetom - stránkou tehotenstvo.rodinka.sk 😉 ale vyzerá to tak, že aj oni majú ešte nejaké medzery 😀 😀 .....ale aspoň sa zhodneme na tom, že sme tehotné 😀 😀 😀
baby ved plus mínus den je uplne jedno ja mam tiež termin 7.9. a rodiť budem na 99% už v auguste 😀
@vladka1828 🙂 presne ako píšeš,ale už by sme určite chceli byť aspoň za polovicou tehu,no nie?Teraz sa mi to zdá,že to ide strašne pomaly,rátam každý deň,čo pribudne a keď si predstavím ešte 6 mes.,no teda,popíšeme ešte asi veľa strán 😀 😀 😀
ahojte po dlhsej dobe som zasa nakukla vidim ze sa nam to tu rozrastlo , co ma tesi. este 8 dni mi zostava do dalsej kontroli u doktora. baby ste tu aj nejake co ste este nepribrali ja som uz v stvrtom mesiaci a na vahu som schudla 4 kg a ani brucho zatial nic
ahojte baby, ja sa ozyvam znova po tyzdni.. nejako nie je cas.. zatial 🙂 najblizsiu kontrolu mam o tyzden, tak uz iba pocitam dni. inak, ja sa vazim kazdy tyzden pre porovnanie a mam zatial 0,5 kg narast vahy, ale brusko mam ovela vacsie. a ziadne nevolnosti som nemala...
@paula80 My s MM nechceme 3D ani 4D sono, neviem to vysvetlit, ale ked vidim video alebo fotky z neho, tak ma prepadne taky neprijemny pocit. Na tych fotkach mi pridu tie babatka ako mrtve. Brrrr. Takze chceme len staru cierno bielu klasiku. Ale viem, ze robia v Cegyse taketo sono, ja tam idem aj na to prve buduci tyzden. Je to hned oproti nemocnici cez cestu, v takej zrenovovanej budove.
@soniatko ani mne sa ten 3D ultrazvuk nepaci je to hnusne ale rozhodne na neho pojdem aby dr skontroloval ci je vsetko ok ale ziadne video si robit nedam. maximalne fotku. inak som sa chcela opytat ci planujete zacat chodit na predporodnu pripravu alebo az neskor? ja uz o nej uvazujem a vraj by mi ukazali aj porodnicu to by som strasne chcela vidiet. aj ked sa toho bojim lebo cely porod mi zacina nahanat hrozu , asi hormony zacali pracovat ci co
Ahojte,
tak dnesna poradna ok...co sme boli pred mesiacom mensi tak sme to dohnali, meriame 6,8cm od hlavicky k ritke a k tomu nozicky este 🙂
kocky, tak som nasla nejake tabulky o priberani v tehotenstve 🙂
mrknite tuto http://tehotenstvo.rodinka.sk/kym-rastie-brusko...
Podla menzesu sme 12+6, a podla som 13+1 😵 na poslednej poradni sme boli o tyzden mensi, ale krasne sme to dobehli 😵
Takze konecne to idem oznamit rodicom a okoliu 😵
ahojte, dnes poobede idem pozriet schranku 🙂
@sissmiss...joj, takze o par hodin vies co mas v brusku 😵 😵
Inac NT mame 1,8...doky nepovedal nic, takze hadam je to ok.
Ahojte baby, konecne viem uz aj ja termin 🙂 6.9.2012 🙂 Podla posledneho vysetrenia (screeningu) som teraz v 13+4, cize ak som spravne pochopila podla tabulky, tak som tiez na zaciatku 4 mesiaca. A zatial si vahu drzim.... Nic som nepribrala a dokonca este ani brusko nemam
ahojte, tak ja mam za sebou prvu poradnu, opat sme videli drobca, dnes bol kludny, asi spinkal...všetko je v poriadku, rastieme, frekvenciu pulzu nemerala, aj som na to pozabudla, krvne testy ok, len musim doplnat zelezo.
cez víkend sme mali veľku rodinnú "oznamovaciu" akciu... 🙂) všetci boli z toho riadne vykoľajení 🙂)) ale tešili sa moc, a všetci mi gratulovali 🙂
horsie je, že sme si uz objednali dovolenku, a teraz zistujem same "dobre" veci... všeobecne sa hovori, že do 6-7 mesiaca bez problemov... a teraz, ked to uz mam zaplatené, tak pozor na dlhší let, pozor na skenery/rontgeny, pozor na teplo, pozor na chlad, poistka draha, ale ked sa nieco stane, tak si to musim hradiť sama... no des!
@kali23 tak to je super ze je vsetko ok🙂 my sme boli v turecku ked som bola tehotna s dcerou bola som nejak skoro 6 mesiac a nemozem si vynachvalit, stale nalozena v bazene, v mori,stale som jedla a este som prisla minus kilo dole.teploty boli 40 stupnov ale vobec to nebolo citit...ked sme sli tam nikto moje tehotenstvo neriesil, ale ked sme sli spat v turecku na letisku sa ma pytali ze ci som tehotna a dali mi podpisat papier ze som v tom a tom tyzdni a letim na vlastnu zodpovednost...
@stipec16...nejdeme volit ziadnu extra techniku na oznamenie, maminke som to hned rano oznamila takze to tu stale pri mne este predychava co je v soku 😵
Svokrovcov vecer zavolame na poharik a povieme...
Bratom mailom...lebo s nimi tak skoro nebudem, a kedze zajtra to musim povedat v praci kvoli sluzobnej ceste, tak cas cakat na nejaku specialnu prilezitost nie je
@veverka84 hej, každý kto bol na dovci, povie, ze super a bezproblémov... no kuknem na net a tam same negativa... aj dnes u lekarky, mi sestricka povedala, ze z tepla sa rozširujú cievy a hrozi mi potrat... no a neboj sa... ale ked hovoris, ze aj v Turecku bolo okolo 40st, tak snad to zvladnem ;)
@stipec26 dnes sme obaja spolu cely den, vybavovacky po uradoch mam a on robi nadomnou dozor...som ho poprosila aby na mna dohliadol, lebo minule z vybavovaciek nebolo nic, bola som na kave, na obede a na kozmetike...dnes som na kave a caji ale uz mam skoro vsetko vybavene...uuufff... takze ked dojdeme domov, ideme vsetci ku schranke 😀
@kali23 ja nahovaram muza na chorvatsko, letiet nechcem, a ch.zboznujem, uvidime ci bude mat dost dofce z prace...lebo ja chcem ist v maji a oni maju celofiremnu v juli...a to ja budem uz trosku neskladna 🙂

hurááá - dnes začiatok 4. mesiaca...... 😀 😀 ani neviem, ako rýchlo to letí 😀 .....dúfam, že sa nám až do pôrodu vyhnú všetky problémy 😉 .....ja som dnes v robote 😠 jediná nevýhoda nákupných centier 😒