September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@marcelatje mojej svagrine sa dnes v noci narodilo a presne na termin dievcatko 🙂
ale tiez som doteraz nikoho nepoznala 😀 😀 😀 😀
@stipec26 isli sme obaja, otvorili a naraz kukli dnu 🙂 ja som este pozerala dalej ze ci neni este jedna 😀 No, tak sme este neskoncili s deckami 🙂 uvidime co tretie 🙂 len som zvedava ci ta krv nebude pomerne presna...to by nam to vychadzalo nablizsie az za take 4roky plodit...tam sme podla tabulky dievcatko plodni 🙂 uvidime 🙂
@sandy3911 no mne povedal ze lepsie je kurierom ale ziadna kurierska sluzba ti ako sukromnej osobe krv nevezme...tak som mu volala ze co a v pondelok rano som si krv dala zobrat a o 8 rano som to hned poslala postou ale povedz ze posielas krv a ony tam daju vsemozne nalepky vyslo to na 3.80 € postovne a geneton 72 €.najlepsie je to poslat v pondelok a do piatku vecera vies vysledky ak si to das zaslat e-mailom.a dalsia vec ked sa rozhodnes si to dat urobit a ak chces ony ti poslu aj skumavky aj obalku tu bublinkovu aj ten suhlas s tym cestnym vyhalsenim len to podpises, vlozis krv a posles.len nesmie ani tie skumavky ani brat tu krv chlap hrozi tam kontaminacia.takze to by bolo asi vsetko k tomu ak chces este nieco vedet tak kludne napis.
@sissmiss jeeej gratulujem k chlapcekovi .... 🙂 no uvidime ako sa to tu bude dalej vyvyjat ze coho bude prevaha 🙂
@orchidea8 tak trochu som sa citila na chalana, ale mame doma chalana a moj ma z prveho manz. syna tak sme tak trosku rozmyslali nad dievcatkom 🙂 ale uz predtym sme chceli tri deti, takze sa este raz posnazime. Bolo by fajn mat to trosku pestrejsie 🙂 Som zvedava ako to bude vychadzat vam ostatnym z krvi, ta 7rocna teoria...lebo som teraz pozrela tabulku a nam by podla toho mala vyst baba az za 5 rokov...a to bude mat drahy 48...co uz je trosku prilis nad to co by sme si vedeli predstavit... Ale uz tu teda bolo aj par pripadov kedy to niekomu nevyslo, aj ked to vyzera ze ta metoda nie je uplne mimo...zatial co sme tu ratali tak asi 8 ku dvom vysla...co je pomerne uspech. Na tie chute alebo nechutenstvo sa tusim neda spolahnut vobec. Ved uvidime ked na konci vyhodnotime a spravime grafy 🙂 a hlavne nech sme zdravi vsetci aj bruska 🙂 dakujem vsetkym, je ro velmi mile takto to zdielat
@marcelatje mne sa maly narodil presne na termin...a to mi este den pred terminom hovorila gyn ze noooo...to budete prenasat aspon tyzden...a hop, vecer odisla plodova voda a na druhy den poobede bol na svete 🙂
@andrea_stella všetko najlepšie prajem.......mimochodom aj moj manželik ma dnes narodky 😀 😉
@sissmiss 😀 😀 😀 veď vravím že to tu niekto spomínal a to ty, už si spomínam 😀 😀 😀 gratulujem k chlapčekovi 🙂
@gp2000 hehe dakujem tak, z epozdravujem a tiez prajem vsetko naj naj naj 😉
@sissmiss tak teda gratulujem k tomu chlapiskovi, mno vidis tak ani tep srdca to neurci presne, a ani na tu krv podla rokov by som sa nespoliehala poznam veeela veeela parov kt. to absolutne nevyslo 😉
@paula80 dakujem kraaaasne 😉
@andrea_stella fakt fakt fakt? Tak zarobime este raz 🙂 ale ak mi tu bude behat treti futbalista 😀
Idem do poradne 12teho, to sa uz celkom neviem dostat. Ale mame nastastie teraz kopec aktivit, takze sa tesim na vela veci...lahsie sa mi to precka 🙂 Malemu sa do rana snivalo o sestricke, ale zaspaval s tym ze bracekovi kupime macika aby s nim spal... a sestricke rybu...takze ho vzal na milost 🙂
@sissmiss naši susedia majú 7 detí (a to nebývame v žiadnej osade 😀 ) a predstav si samý chlapec!!! Žeby tiež skúšali kým bude dievčatko? 😀
ahojte pekne rano. vcera som mala zly den. dala som si vitamin a tak mi zostalo zle ze som nevedela ci si mam volat sanitku. som sa rozhodla ze sa ich uz ani nechytim. skusim ich vymenit za nejake ine.
inak male sa mi trochu presunulo v bruchu viac do stredu asi uz potrebuje viac miesta 😀
dobré ránko kočky, myslíte si, že je možné na konci 13 týždňa na 3D sone zistiť pohlavie? teda chlapčeka? lebo my sme boli na sono a zároveň na NT a doktor povedal, že to vidí na chlapčeka a sa mi zdá, že na fotke čo nám dal aj niečo také vidno ;)
Dievcata, uzivate niektora Duphaston? A do kedy ho mate uzivat? Ja som uzivala 2x denne a teraz mi povedal uz len po 1 tabletke dopouzivat, mam to tak na tyzden a koniec.Staci to do toho 15tt?
A vcera mi brali krv...len sestricka povedala ze si ani nemusim za vysledok volat, vraj tieto nie su take dolezite ako tie v 16tt...neviete co vlastne beru krv teraz v tom 12-13tt?

@sissmiss jéj,gratulujem k chlapčekovi,tak detektívka úspešne vylúštená,idem kuknúť tabulku,že čo si tipovala,ale tuším chlapčeka,tak to potom sadlo,no nie? 🙂 😉