icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

veverka84
7. mar 2012

@sissmiss my sme pri malom tiez neskoro vybrali nemohli sme sa na nicom zhodnut potom ma osvietil Filip a hned ruka na to a dohoda 😀 😀 😀 😀

veverka84
7. mar 2012

waaaaaaaaaau dnes uz 14 tt ale to ideeeee ja sa vzdy tak tesim na stredu ked mi to tu prehodi ,,robi mi to dobre pre oci,, 😀 😀 😀 😀 😀 😀

sissmiss
7. mar 2012

Prezývka--Termín pôrodu pp--mám doma --Tušák/mená--je mi zle?--zvraciam?--chute--G--tep--krv--w predpovede
kali23-------------1.9.2012--------prvorodička---------tušák----------áno---nie---------sladké
katka 143--------2.9.2012------chlapec, dievča------chlapec---------------------------ovocie
petraas-----------3.9.2012-----------dievča-------------chlapec-----ano---nie-------slane, kysle------------w chlapec
sissmiss---------3.9.2012-----------chlapec----------chalan--------áno---nie-----------slané----Gen ch--159--ch--w chlapec
daniela 02--------7.9.2012-----------dievča-------------chlapec-----ano---nie
zuzana_v1-------8.9.2012----------dievča-------------dievča-------ano---nie-----------sladké----------d-------w dievča
zahadka----------12.9.2012--------chlapec-------------dievča-------áno--áno----------sladké------------------w dievča
monhla-----------12.9.2012---------dievča--------------chlapec------áno----áno-------nechuť------------------w chlapec
veverka84--------12.9.2012------chlapec/dievča-------chlapec-----ano-ano--------slané a mäso------Gen dievča
lu 17--------------13.9.2012---------prvorodička---------chlapec-----ano---ano-----------slane-----------------w chlapec
marcelatje-------14.9.2012----------prvorodička--------dievča-------áno---áno--------slané, kyslé---d
paula80----------16.9.2012--------chlapec, chlapec---chlapec-----áno---nie-------------slané-------------d--w chlapec
montinka---------17.9.2012--------chlapec, dievča-----dievca------ nie----nie-----------sladké
lusinda1989-----17.9.2012----------prvorodička-------dievča--------ano--nie-------------všetko
sunny15----------18.9.2012-----------prvorodička--------dievča--------ano--ano-----------mäso
soniatko----------20.9.2012-----------prvorodička--------chlapec-----áno--nie----------kyslé a polievky
inci------------------20.9.2012---------chlapec, chlapec-----dievča---áno----nie
stipec26-----------23.9.2012---------chlapec, dievča------chlapec----áno--nie-----------slané, kyslé--------w chlapec
katka_77----------27.9.2012---------dievca, dievca-------chlapec---ano---ano----------slane, kysle---------w chlapec
rejocka-------------29.9.2012---------chlapec, chlapec---chlapec---áno---nie----------slané, kyslé---ch---w chlapec
lussinkaaa--------30.9.2012-----------prvorodička---------dievča-----áno---nie-----------slané, kyslé----------w dievca
andrea_stella----------------------------chlapec----------------------------áno---áno-------------sladké----168--------w dievča

kamilkka
7. mar 2012

@veverka84 aj mne to hadže v stredu, ale ešte len 12. tt 🙂
no potešilo 😉

veverka84
7. mar 2012

@kamilkka jasne ze potesi ved vzdy je to o tyzden viac 🙂
inak ty sa aj volas kamilka alebo mas len nick?lebo mne sa velmi paci toto meno 🙂

kamilkka
7. mar 2012

@veverka84 nevolam sa tak, ale tiež sa mi to páči 🙂
no nam sa to k priezvisku velmi nehodí, keby to aj bolo dievčatko...

veverka84
7. mar 2012

@stipec26 jasne ze pamatam este nemam uplnu tehotesnku demenciu a zabudlivost 😀 😀 😀 😀 mne sa to tiez celkom paci jediny problem mam s tym menom ze v kauflande servitky, toaletak, kuchynske utierky papierove apod. sa tak volaju 😀 😀 😀 😀 tak vzdy si na to spomeniem 😀

veverka84
7. mar 2012

baby ak ste niektora na facebooku ide vam dnes prihlasit sa?kurnik akurat ked tam potrebujem ist nejde to a neviem preco...dik

sissmiss
7. mar 2012

@veverka84 mne sa tiez paci Filip, ale muz povedal e-e. Este mame cas, este vyberieme nieco z tych favoritov 🙂
Mne to tiez robi velmi dobre ked sa mi prehodi dalsi tyzden 🙂
Prave vyberam kocik, ked mi ten ruzovy s kvetinkami teda padol...zatial mam kavovohnedy s tmavsimi ornamentmi na niektorych castiach 🙂

sissmiss
7. mar 2012

@veverka84 nejde...od rana

kamilkka
7. mar 2012

moj muž skoro všetky mena čo vyberiem nejak ofrfle...
každe sa mu zdá cigánske 😀 tak vlastne zatial nemame skor nič... 😒

veverka84
7. mar 2012

@sissmiss no parada...

veverka84
7. mar 2012

@kamilkka mne sa pacilo pre dievcatko aj Anita a tiez ma zfukol ze to jak pre ciganku...podla mna krasne meno...uz som sa rozlucila s mojou Vandou a vyhradne ju oslovujeme linda fnuk fnuk 😀 😀 😀

kamilkka
7. mar 2012

@veverka84 linda je pekne, stale si však spomeniem na ten maďarsky seriál linda vespremyová 😀

sissmiss
7. mar 2012

@kamilkka 😀 my narovnako, co vyberie on ofrflem ja a co vyberiem ja ofrfle on 😀 Ale na tychto sme sa uz zhodli, uz len malickost, vybrat 🙂

veverka84
7. mar 2012

@kamilkka a myslis ze podla coho to dal??????????????????????????????,iba podla toho serialu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

veverka84
7. mar 2012

@kamilkka a malemu stale trepe ze ked sa bratcek nepodaril tak aj nasa linda bude taka karatistka no umieram z neho 😀 😀 😀 😀

kamilkka
7. mar 2012

@veverka84 ja si zasa robím srandu, že dáme malému meno Emil,
aby bol huncút ako Emil z Lunebergu 😀 😀 😀 😀

veverka84
7. mar 2012

@kamilkka len u nas to neskoncilo srandou ale skutocnostou 😀 😀 😀

kamilkka
7. mar 2012

baby a neviete kolko vela zazvoroveho čaju možem piť?
skusila som ho nahodou a zistila som, že ked ho pijem prestala ma uplne, ale UPLNE paliť žaha

veverka84
7. mar 2012

jaj baby no nic musim ist upratovat manzel uz bol vcera mierne nervozny z bordelu tak idem na to nech je pokoj v rodine ale nechce sa mi...

kamilkka
7. mar 2012

@veverka84 mate doma emilka?

soniatko
7. mar 2012

@veverka84 Ja som sa dnes v pohode na FB prihlasila a stale aj som.

veverka84
7. mar 2012

@kamilkka nastastie nie myslela som ze s lindou srandicky kvoli tomu serialu a u nas sa to ide aj naaplikovat 😀
co sa tyka zazvoru podla mna zalezi ci si robis caj z cerstveho alebo taky sackovy z obchodu tie su slabsie...davnejsie som citala ze na zaciatku tehotenstva v mensich davkach ale tak my uz sme pokrocile no nie???

veverka84
7. mar 2012

@soniatko idem skusit mne nejde od rana...

anicka245
7. mar 2012

ani mne nejde od rana fb, uz som myslela ze mi to v praci zablokovali 😀 tak som rada ze je asi len nejaky problem 🙂

sandy3911
7. mar 2012

@iva98 tak držím palce, daj vedieť koľko potom meriate 🙂 ja idem na gyndu až 20.3, tak dovtedy ešte času habadej 😒

soniatko
7. mar 2012

@veverka84 Ja mam automaticke prihlasenie, nezadavam ani meno, ani heslo, tak mozno preto som nemala problem.

marcelatje
7. mar 2012

pomoc ☹ chrípka, výtok, svrbenie, pálenie a krvička!!!! 😢 😢 😢 len taká mini bodka, možno som sa len škrabla a dokina ordinuje až zajtra.......bruško nebolí......pohotovosť to istí......