September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
waaaaaaaaaau dnes uz 14 tt ale to ideeeee ja sa vzdy tak tesim na stredu ked mi to tu prehodi ,,robi mi to dobre pre oci,, 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Prezývka--Termín pôrodu pp--mám doma --Tušák/mená--je mi zle?--zvraciam?--chute--G--tep--krv--w predpovede
kali23-------------1.9.2012--------prvorodička---------tušák----------áno---nie---------sladké
katka 143--------2.9.2012------chlapec, dievča------chlapec---------------------------ovocie
petraas-----------3.9.2012-----------dievča-------------chlapec-----ano---nie-------slane, kysle------------w chlapec
sissmiss---------3.9.2012-----------chlapec----------chalan--------áno---nie-----------slané----Gen ch--159--ch--w chlapec
daniela 02--------7.9.2012-----------dievča-------------chlapec-----ano---nie
zuzana_v1-------8.9.2012----------dievča-------------dievča-------ano---nie-----------sladké----------d-------w dievča
zahadka----------12.9.2012--------chlapec-------------dievča-------áno--áno----------sladké------------------w dievča
monhla-----------12.9.2012---------dievča--------------chlapec------áno----áno-------nechuť------------------w chlapec
veverka84--------12.9.2012------chlapec/dievča-------chlapec-----ano-ano--------slané a mäso------Gen dievča
lu 17--------------13.9.2012---------prvorodička---------chlapec-----ano---ano-----------slane-----------------w chlapec
marcelatje-------14.9.2012----------prvorodička--------dievča-------áno---áno--------slané, kyslé---d
paula80----------16.9.2012--------chlapec, chlapec---chlapec-----áno---nie-------------slané-------------d--w chlapec
montinka---------17.9.2012--------chlapec, dievča-----dievca------ nie----nie-----------sladké
lusinda1989-----17.9.2012----------prvorodička-------dievča--------ano--nie-------------všetko
sunny15----------18.9.2012-----------prvorodička--------dievča--------ano--ano-----------mäso
soniatko----------20.9.2012-----------prvorodička--------chlapec-----áno--nie----------kyslé a polievky
inci------------------20.9.2012---------chlapec, chlapec-----dievča---áno----nie
stipec26-----------23.9.2012---------chlapec, dievča------chlapec----áno--nie-----------slané, kyslé--------w chlapec
katka_77----------27.9.2012---------dievca, dievca-------chlapec---ano---ano----------slane, kysle---------w chlapec
rejocka-------------29.9.2012---------chlapec, chlapec---chlapec---áno---nie----------slané, kyslé---ch---w chlapec
lussinkaaa--------30.9.2012-----------prvorodička---------dievča-----áno---nie-----------slané, kyslé----------w dievca
andrea_stella----------------------------chlapec----------------------------áno---áno-------------sladké----168--------w dievča
baby ak ste niektora na facebooku ide vam dnes prihlasit sa?kurnik akurat ked tam potrebujem ist nejde to a neviem preco...dik
@veverka84 mne sa tiez paci Filip, ale muz povedal e-e. Este mame cas, este vyberieme nieco z tych favoritov 🙂
Mne to tiez robi velmi dobre ked sa mi prehodi dalsi tyzden 🙂
Prave vyberam kocik, ked mi ten ruzovy s kvetinkami teda padol...zatial mam kavovohnedy s tmavsimi ornamentmi na niektorych castiach 🙂
moj muž skoro všetky mena čo vyberiem nejak ofrfle...
každe sa mu zdá cigánske 😀 tak vlastne zatial nemame skor nič... 😒
baby a neviete kolko vela zazvoroveho čaju možem piť?
skusila som ho nahodou a zistila som, že ked ho pijem prestala ma uplne, ale UPLNE paliť žaha
jaj baby no nic musim ist upratovat manzel uz bol vcera mierne nervozny z bordelu tak idem na to nech je pokoj v rodine ale nechce sa mi...
@kamilkka nastastie nie myslela som ze s lindou srandicky kvoli tomu serialu a u nas sa to ide aj naaplikovat 😀
co sa tyka zazvoru podla mna zalezi ci si robis caj z cerstveho alebo taky sackovy z obchodu tie su slabsie...davnejsie som citala ze na zaciatku tehotenstva v mensich davkach ale tak my uz sme pokrocile no nie???
ani mne nejde od rana fb, uz som myslela ze mi to v praci zablokovali 😀 tak som rada ze je asi len nejaky problem 🙂
Informacne okienko:
http://www.mamila.sk/objects/forum/comment.php?...
pomoc ☹ chrípka, výtok, svrbenie, pálenie a krvička!!!! 😢 😢 😢 len taká mini bodka, možno som sa len škrabla a dokina ordinuje až zajtra.......bruško nebolí......pohotovosť to istí......

@sissmiss my sme pri malom tiez neskoro vybrali nemohli sme sa na nicom zhodnut potom ma osvietil Filip a hned ruka na to a dohoda 😀 😀 😀 😀