icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

montinka
7. mar 2012

@soniatko tak toto som kedysi myslela aj ja,zial pravda bola ina.... ale kazda zena je ina. zavidim tym co su aj po porode tenke ako slamky

rejocka
7. mar 2012

@marcelatje inak aj podľa mna tie spreje sú o ničom,na nádchu nepomôžu a ja to mám teraz skôr také upchaté,že ledva dýcham a kým v noci zaspím no hrozné,mám plný nos,ale veľmi sa nedá vyfúhať 😠 a potom ma z toho bolí hlava.neboj zajtra to dobre dopadne u dr.dá ti niečo na preliečenie mykozy,len to,že ťa to naraz chytilo ☹

soniatko
7. mar 2012

@montinka Neber nam nadej. 😀 😀 😀 Mam kamosku, ktora bola pred porodom tenka ako prutik, pocas tehotenstva mala len take mini brusko a ona schudla za 2 mesiace od porodu 14 kil.

montinka
7. mar 2012

@soniatko vsak ja neberiem ved pisem ze kazda zena je ina a mne to spravilo aj to ze sa mi nevratili spat tie brusne svaly

sissmiss
7. mar 2012

@danjelca ja to uz ignorujem ,maly ma skoro 6 rokov, takze tak dlho to uz trva...a psa tu lubia vsetci ostatni, co ze ja nie. Jednoducho sa to stalo. Aj s tou alergiou, Nikdy som nemala alergiu na nic a po porode strasne silnu na vsetko....tiez sa to jednoducho stalo...uz si nepamatam ako mi to alergologicka vysvetlovala...tusim nieco s T lymfocytmi...proste pri porode sa nieco zmeni a zial ,niektorym zenam sa to nevrati s5 ale stanu sa alergickymi...

montinka
7. mar 2012

@rejocka a preco neskusite pinosol ved ten sa moze. mne super pomohol

sissmiss
7. mar 2012

@soniatko uuuuuuuu, zas utopence, no dnes ich uz musim mat...minule ste ich spominali, to som este odolala, ale dnes sa neda...idu na mna chuteeeee... 😀

soniatko
7. mar 2012

@montinka ved ja som to myslela zo srandy. Mam sice taku postavu, ze asi tazko schudnem, ale tak nadej zomiera posledna. 😉

montinka
7. mar 2012

@soniatko chi chi ved dobre, ved ja som sa nenastvala ani nic podobne.🙂 ale nebaj urcite schudnes.

soniatko
7. mar 2012

@sissmiss hej, ja som tu tych utopencov spominala. Otec ich kvoli mne nalozil. Len kazal mi vydrzat do zajtra. No ale tak vydr, ked sa na teba v tej chladnicke tak skeria. 😀

sissmiss
7. mar 2012

@soniatko potvorka 🙂
Uz som pisala muzovi 😎 mne budu musiet stacit aj z obchodu, ale uz sa mi zbiehaju slinky

montinka
7. mar 2012

@sissmiss
@soniatko ja zse ficim na popcorne.🙂

soniatko
7. mar 2012

@sissmiss Ja so ich tiez videla v obchode, ale bolo mi luto dat za ne 2,50 ee a este ked neviem, ako chutia.

zahadka
7. mar 2012

@montinka ja som po porode nebola ako slamka a este som aj priberala, ale uz viem, kde som robila chybu, tak sa jej teraz vyvarujem

montinka
7. mar 2012

@zahadka a kde si ju robila?

soniatko
7. mar 2012

@montinka Ten som si dnes kupila, vecer si ho spravim... 😀 U mna je to tak, ze chvilu ficim na tom a za chvilu zasa na inom, ale to kysle ma este nepustilo.

zahadka
7. mar 2012

@soniatko jedla som piate cez deviate s vyhovorkou, ze to je pre maleho do mliecka, teraz viem, ze babatku treba kvalitu, nie kvantitu a uz som si aj na taku kvalitnejsiu stravu zvykla, aj ked lubim sladke, ale popri tom sa snazim vela zeleninky a ovocia.

sissmiss
7. mar 2012

@zahadka ja som takto schudla, pre dvoma rokmi....asi 10kg behom 2-3 mesiacov...ku kazdemu jedlu zelenina, ale vzdy, ranajky, obed, vecera. A medzi hlavne jedla vzdy nieco male, jogurt, ovocie. Vsetko celozrnne, ak sladke tak hlavne bio. Tam ma aj cena odradzala prejedat sa. A kludne som si dala vecer o osmej pecivo s olejom a cesnakom...lebo som vedela ze najblizsie tri hodky budem este hore a nemozem zostat hladna...a telo si proste zvyklo ze mu dam najest a nemusi odkladat tuk do zasoby...tak zacalo spalovat....ale to chcelo premyslat 🙂 mat stale zo sebou nieco na jedenie, pripravovat si jedlo dopredu...ale malo to dobre vysledky

olivka84
7. mar 2012

baby ja som bola akurat v bille mali tam jahodky a melony tomu melonu som este odolala ale jahody som si hned zobrala. a k tomu zmrzlinu to som si dala a vcera som sa zaprisahala ze si dam pozor co budem jest 😢

soniatko
7. mar 2012

Juj, neviem, neviem, ci nebudes z tych jahod sklamana....

olivka84
7. mar 2012

tak niesu ako tie letne ale urcita stopa chuti tam je. 😵 len sa bojim aby mi s nich nebolo zle

soniatko
7. mar 2012

@olivka84 Ved vyskusaj naskor iba malinko a uvidis. Ja pracujem v Bille, preto som to pisala, lebo viem, ze tie jahody su absolutne bez chuti a kysle.A melony detto. Teda aspon doteraz take boli.

stipec26
7. mar 2012

@olivka84 ja uz mam jednu bednicku v sebe 😀 😀 ze detom, ale tak vonali - tak som ich aj musela, lebo zacala jedna hnit.... tak s total vec, co som iba v dectve videla u sesteriek - jahody s praskovym cukrom.. a dobre bolo... 😀

soniatko
7. mar 2012

@stipec26 a este k tomu kyslu smotanu...mnam 🙂

olivka84
7. mar 2012

no mas pravdu su take kysele. aj ja som si tak hovorila ze drahemu nech si da ale neviem ci mu ostane ked si mi pripomenula ten praskovy cukor. s tym uz kysle nebudu super napad

sissmiss
7. mar 2012

@soniatko synator miluje jahody, ale vzdy sa po tych kupovanych vysypal...tak kupujeme mrazene alebo potom od babky zo zahrady....

soniatko
7. mar 2012

@sissmiss Tesim sa na tie jahodky zo zahradky, este teple od slnka. Uz aby boli. Moja segra ma zasa z jahod, bolesti brucha aj z kivi, asi jej vadia tie zrniecka.

daniela02
7. mar 2012

@veverka84 my uz chodime rok , toto sa zacalo v januari tohto roku a bojujeme s tym doteraz, aj ked teraz bola doma, lebo bola chora. Neviem cim to je, aj ked dnes rano som videla, ze je to spekulacia a ked s nou ide manzel tak ani necekne

daniela02
7. mar 2012

@olivka84 ja som tiez melonova a nanukova a este zemiakova, varene a pecene zemiaky by som jedla od rana do vecera

ftinka
7. mar 2012

i ja som vcera dojedla jahodky. boli fajn, ale teda nie su to tie sladucke z otcovej zahrady (juj, z dedkovej coskoro 😉 )