September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@marcelatje inak aj podľa mna tie spreje sú o ničom,na nádchu nepomôžu a ja to mám teraz skôr také upchaté,že ledva dýcham a kým v noci zaspím no hrozné,mám plný nos,ale veľmi sa nedá vyfúhať 😠 a potom ma z toho bolí hlava.neboj zajtra to dobre dopadne u dr.dá ti niečo na preliečenie mykozy,len to,že ťa to naraz chytilo ☹
@danjelca ja to uz ignorujem ,maly ma skoro 6 rokov, takze tak dlho to uz trva...a psa tu lubia vsetci ostatni, co ze ja nie. Jednoducho sa to stalo. Aj s tou alergiou, Nikdy som nemala alergiu na nic a po porode strasne silnu na vsetko....tiez sa to jednoducho stalo...uz si nepamatam ako mi to alergologicka vysvetlovala...tusim nieco s T lymfocytmi...proste pri porode sa nieco zmeni a zial ,niektorym zenam sa to nevrati s5 ale stanu sa alergickymi...
@zahadka ja som takto schudla, pre dvoma rokmi....asi 10kg behom 2-3 mesiacov...ku kazdemu jedlu zelenina, ale vzdy, ranajky, obed, vecera. A medzi hlavne jedla vzdy nieco male, jogurt, ovocie. Vsetko celozrnne, ak sladke tak hlavne bio. Tam ma aj cena odradzala prejedat sa. A kludne som si dala vecer o osmej pecivo s olejom a cesnakom...lebo som vedela ze najblizsie tri hodky budem este hore a nemozem zostat hladna...a telo si proste zvyklo ze mu dam najest a nemusi odkladat tuk do zasoby...tak zacalo spalovat....ale to chcelo premyslat 🙂 mat stale zo sebou nieco na jedenie, pripravovat si jedlo dopredu...ale malo to dobre vysledky
baby ja som bola akurat v bille mali tam jahodky a melony tomu melonu som este odolala ale jahody som si hned zobrala. a k tomu zmrzlinu to som si dala a vcera som sa zaprisahala ze si dam pozor co budem jest 😢
Juj, neviem, neviem, ci nebudes z tych jahod sklamana....
tak niesu ako tie letne ale urcita stopa chuti tam je. 😵 len sa bojim aby mi s nich nebolo zle
no mas pravdu su take kysele. aj ja som si tak hovorila ze drahemu nech si da ale neviem ci mu ostane ked si mi pripomenula ten praskovy cukor. s tym uz kysle nebudu super napad
i ja som vcera dojedla jahodky. boli fajn, ale teda nie su to tie sladucke z otcovej zahrady (juj, z dedkovej coskoro 😉 )

@soniatko tak toto som kedysi myslela aj ja,zial pravda bola ina.... ale kazda zena je ina. zavidim tym co su aj po porode tenke ako slamky