icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

sunny15
8. mar 2012

@sissmiss noo tu nizko uloženu placentu vidí už asi tak od 12tt...lebo mne ciastočne prekryva krčok-dr.povedal,že možno sa este vytiahne vyššie,nuz a do dalsej kontroly je sexik zakazany...

sunny15
8. mar 2012

@montinka 😀 nuž ja som si ho nahodou všimla vo vyklade v lekarni a nedalo mi nekupit ho 😉
presny nazov je woman secret-oni mavaju aj tehu testy a ovulacne....

sissmiss
8. mar 2012

@montinka cica, uz doloz 40 e k tym 30 a mas to na 99,5%, nie 50na50% 🙂
Ale je to milucke 🙂

montinka
8. mar 2012

a kolko stal? vyse 30 eciek vsak?joooooj kupila by som si ho len sa bojim ze vyjde na modro.
😒

sunny15
8. mar 2012

@montinka jaaj a este to balenie obsahuje aj jeden tehotensky test a balzam na pery 😉

sissmiss
8. mar 2012

@sunny15 uff, dobre, tak to by uz asi riesil moj dr ked som tam bola v 12tt.

montinka
8. mar 2012

@sissmiss myslis na tie krvne testy? a to robi normalne gynekolog ci kto?

sissmiss
8. mar 2012

@petraas kedy ti robil NT? presne v ktorom tyzdni a dni?
Lebo sa robi v 11.tom...ak ho spravi v 12tt. tak uz o 17% je to cislo vyssie nez v 11tt. A ak mas inokedy termin oplodnenia nez podla tych ich uzasnych koliecok, tak si kludne mohla byt len v 10.tt a tam je to cislo nizsie.

sissmiss
8. mar 2012

@montinka yo, bola som v genetone, pozri ich www. Zobrali krv a do tyzdna prisla modra obalka 😀 Ale ak nie si z ba, tak odber ti podla navodu co je na ich stranke moze spravit aj tvoja sestra u gyn. a posles si to.

montinka
8. mar 2012

@sissmiss no nie som z ba. hmmm takze chlapec.no gratulujem.🙂

petraas
8. mar 2012

@sissmiss Nt meral v 12 + 6 alebo ako sa to rata...no proste na posledny den 13 tyzdna lebo na dalsi den uz mi zacal dalsi tyzden...termin oplodnenia by som mala mat dobre...podla poslednej MS mu to nesedelo ale som mu povedala ze sa mi posunuli plodne dni tak to vypocital podla toho a potom mu to uz sadlo aj s utz...

montinka
8. mar 2012

Inak baby to NT co tu stale pisete to sa mera na sone? ja idem az 12.3 na sono.

sissmiss
8. mar 2012

@petraas myslim si ze je to v norme...ono zalezi na kvalite sona a jeho skusenostiach. A tiez polohe babata. Mne stlacal brucho aby ho vobec mohol odmerat. A tiez nt sa da robit len v jednej polohe babata...On hovoril ze je to ok?

sissmiss
8. mar 2012

@montinka nemas v knizke pri kolonke NT nejake cislo? 😉 Robi sa to pri sone, ze zmeria hrubku sije.

montinka
8. mar 2012

no pozerala som knizku ale skratku NT som tam ani nenasla.
@sissmiss

petraas
8. mar 2012

@sissmiss no aj mne stlacal brucho aby sa dalo babatko do inej polohy aby ho mohol zmerat...ano povedal ze je to v naprostom poriadku ze je to v norme...tak dufam ze to bude ok ale radsej sa ho este spytam ked tam zasa pojdem...no vdaka si ma potesila🙂

zahadka
8. mar 2012

@montinka Ak rozmyslas, ze je to pre teba vela, dat si teraz zistit pohlavie, tak by som uz pockala na UZV (teda aj u mna to tak bude) Ved ten mesiac a pol to uz vydrzime, ci nie??? mozno aj skor 😉 a hlavne, zadarmo.

montinka
8. mar 2012

@zahadka tych tridsat eciek by nebola az tak vela,ale bolo mi toluto vyhodit ked sa to aj tak dozviem na sone,ale ako tu baby pisu ze uz vedia co maju,tak neviem zacina to lakat aj mna...🙂

zahadka
8. mar 2012

@montinka jasne, aj mna laka, ale viem, ze moj lekar ma odhad na 99% isty, tak cakam, ze mi on povie a tie testy z lekarne nie su velmi kvalitne.

montinka
8. mar 2012

@zahadka hmmmm no ved hej mas pravdu zeby este vydrzim? jooooj

paula80
8. mar 2012

No takže ja som sa mojmu dr.nedovolala,má dovolenku,tak som si na nete našla jedného dr.Hlaváčika,čo NT v Trenčíne meria,má na to certifikát,no volala som tam,majú plné termíny, takže to meranie už nestíham, nakoľko sa robí do max.13+6 t.t.,čo mám ešte týždeň,no nemajú voľné.A inak mi tam sestrička povedala,že vačšinou k nim posielajú tehulky,ktorým vyšli zlé výsledky PAPP,teda majú zvýšené riziko a genetička to odporučí.
No a ja ani neviem,aké som tie výsledky mala.Takže u nás v okrese sa asi bežne toto meranie nerobí 😖 no zvláštne.

andrea_stella
8. mar 2012

@montinka aj ja by som si ho kupila no tiez by som sa bala, ze bude modry 😀 😀 😀

sunny15
8. mar 2012

@sissmiss no vies,ta placenty sa moze zosunat aj neskor....aj moja kamoska to mala v 25tt

montinka
8. mar 2012

@andrea_stella hmmm asi radsej pockam na sono a tam budem mozno sklamana.🙂

zahadka
8. mar 2012

@montinka ja tiez chcem ruzovu, ale rada budem aj za modru, len je to moje tajne prianie mat dievcatko

montinka
8. mar 2012

@zahadka akoze aj ja sa tesim na mimco ja len ze s Filipkom nemam dobre skusenosti,preto sa modlim za dievcatko.

andrea_stella
8. mar 2012

@zahadka sme na tom tak isto, ja idem presne o tyzden na 3D tak mi uz mozno budu vediet povedat, ze co to je 😉

sunny15
8. mar 2012

@montinka stal 30eur...a myslim ze to nie je 50 na 50...to by si ho nikto nekupoval..pisu ze na 99% tak isto ako aj tehu testy..viem ze sa mozu mylit ale verim ze nie 😀 😀

andrea_stella
8. mar 2012

@sunny15 no len si precitaj recenzie bab ktore si ho robili a je tam vela takych ktorym to nevyslo 😠

montinka
8. mar 2012

@sunny15 ved mna to stale laka.pri tamarke sme do konca nevedeli co budeme mat a to by ma porazio tolko cakat. vsak ten test si mozem urobit hocikedy vsak? taaakze ak sa neukaze na sone prasim do lekarne. 😀