September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
a kolko stal? vyse 30 eciek vsak?joooooj kupila by som si ho len sa bojim ze vyjde na modro.
😒
@sissmiss Nt meral v 12 + 6 alebo ako sa to rata...no proste na posledny den 13 tyzdna lebo na dalsi den uz mi zacal dalsi tyzden...termin oplodnenia by som mala mat dobre...podla poslednej MS mu to nesedelo ale som mu povedala ze sa mi posunuli plodne dni tak to vypocital podla toho a potom mu to uz sadlo aj s utz...
Inak baby to NT co tu stale pisete to sa mera na sone? ja idem az 12.3 na sono.
No takže ja som sa mojmu dr.nedovolala,má dovolenku,tak som si na nete našla jedného dr.Hlaváčika,čo NT v Trenčíne meria,má na to certifikát,no volala som tam,majú plné termíny, takže to meranie už nestíham, nakoľko sa robí do max.13+6 t.t.,čo mám ešte týždeň,no nemajú voľné.A inak mi tam sestrička povedala,že vačšinou k nim posielajú tehulky,ktorým vyšli zlé výsledky PAPP,teda majú zvýšené riziko a genetička to odporučí.
No a ja ani neviem,aké som tie výsledky mala.Takže u nás v okrese sa asi bežne toto meranie nerobí 😖 no zvláštne.
@montinka aj ja by som si ho kupila no tiez by som sa bala, ze bude modry 😀 😀 😀
@andrea_stella hmmm asi radsej pockam na sono a tam budem mozno sklamana.🙂
@zahadka sme na tom tak isto, ja idem presne o tyzden na 3D tak mi uz mozno budu vediet povedat, ze co to je 😉
@sunny15 no len si precitaj recenzie bab ktore si ho robili a je tam vela takych ktorym to nevyslo 😠

@sissmiss noo tu nizko uloženu placentu vidí už asi tak od 12tt...lebo mne ciastočne prekryva krčok-dr.povedal,že možno sa este vytiahne vyššie,nuz a do dalsej kontroly je sexik zakazany...