icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

sissmiss
10. mar 2012

@luly13 a tato tema sa neda zosukromnicit?, uz tu mame tolko pekne popisane...

danjelca
10. mar 2012

@stipec26

tak je to mnoho ja viem ale tá možnost mať tam muža aspom na jednu prvu spoločnu noc a potom nepísať na fora ako mi to tam liezlo na nervy ...proste ...viem je to pár dní, ale zapamätám si cih do konca života...oželiem jeden nový gauč

andrea_stella
10. mar 2012

@luly13 no Koch by ani mne nepresiel 😀 😀 😀

luly13
10. mar 2012

@sissmiss hmmm to neviem. Ale skor asi nie ako ano

daniela02
11. mar 2012

@veverka84 ozaj ved ty mas pravdu,ja som si to az teraz vsimla,no do prdelky

veverka84
11. mar 2012

@daniela02 no ved som to studovala jak blazon zaregistrovala som sa aj ze ci vtedy sa neda len nakupovat a nie 😀 inak co sa tyka individualnych zliav viem ze davaju v alladin Hlohovec a tiez aj babetkovo v KE to mas tusim blizsie nie?

veverka84
11. mar 2012

ja si myslim ze by sa to malo dat na sukromnu nie?my sme si na babetku davali a tiez po dlhej dobe plus malo sme pisali neviem ake su kriteria...

sunny15
11. mar 2012

@lu17 ja som bola v stredu na gynde a predpisal mi Candibene,takze sa liecim 😉

lu17
11. mar 2012

@sunny15 Ok 🙂 a tiez si mala cakat do konca 12 tyzdna,aby si mala zacat s liecbou?

stipec26
11. mar 2012

bre ranko...jeeeeeej, mne sa zmenil uz dalsi tyzden 🙂 takze oficialne sa uz mam zacat citit lepsie 🙂 vy to mate ako, co ste v 13tt a viac tyzdni? kedy nastalo zlepsenie?

lu17
11. mar 2012

@stipec26 Ahoj, mne je lepsie od minuleho tyzdna cize 13 + , ale ktovie ako bude... No je to rozdiel, tyzden mi uz nie je zle, lepsie sa citim a hlavne brusko uz zacina rast 🙂 Uz ho neskryjeme 😀

sissmiss
11. mar 2012

@stipec26 ahoj, ja okolo 13tt mi uz prestavalo byt zle, aj nie som taka unavena, nieco na tom bude 🙂

katka_77
11. mar 2012

Ahojte kocky. Tak sa po par dnoch opat ozyvam. Mali sme super vikend(saudsky) pri mori a ani teploty nad 30 stupnov mi nevadili. 🙂 Mala som sice par krat moznost vas citat na telefone, ale na tej malej obrazovke mi uslo, vela veci a tak som to dnes asi hodinu vsetko dohanala. 🙂 🙂
Vy ma inak vazne zrujnujete. Aj casovo (obed sa stale nevari) aj financne (krasne satky,atd). 😀 😀 😀
Inak ked uz pisem o tych satkach. Neviete prosim vas kde sa tie Liliputy vyrabaju? Lebo som ich hladala aj inde a mozem ich najst jedine na tej web stranke na ktoru bol napisany link. Mne by bolo lepsie ich pozriet priamo v obchode, lebo by sa nam asi nedalo zaplatit cez internet.
@tanicka1976 + ostatne kocky Tak ty si ma s tym tvojim prehlasenim o starobe vazne sokla. 🙂 Ja si to tiez stale vravim, ale zaroven sa utesujem, ze ved predsa este nie som az taka stara. 😉
Ja som mala prvu dcerku 3 tyzdne pred 23 narodeninami a druhu, ked som mala 25. Ani jedno tehotenstvo nebolo planovane, ale sme velmi radi, ze to tak bolo a skoro 3 rocny rozdiel medzi nimi (2roky, 9mesiacov) bol vazne idealny. Samozrejme zaciatky boli pre nas tazke a nebolo to ani tak financne ako skor, ze sme nemali nikdy od nikoho pomoc. Manzel bol vojak z povolania, tak som casto byvala s babami uplne sama (aj 2 mesiace) a kedze nasi boli na Slovensku a svokrovci byvali od nas 9 hodin cesty autom, tak to vazne nebolo jednoduche. A ked som isla k nasim, tak po par tyzdnoch som toho mavala tiez dost, lebo ked je clovek zvyknuty na vlastnu domacnost, tak si nevie zvyknut, aby ako dospely clovek zil zase s rodicmi a podla ich pravidiel. 🙂
A teraz ked som v 34 zase otehotnela a zase neplanovane (ano clovek by sa mal uz naucit 😉 ), tak sme tomu opat velmi radi (manzel az moc),aj ked tie nase vysnivane dovolenky .. deti budu odrastene a my budeme este mlady.. zostanu iba snami. 😀 😀 Ja som si myslela, ze vsetku tu "tazku" pracu uz mam za sebou, takze to bude asi tak trochu sok pre moje telo aj psychiku. 🙂 🙂 Co mam najlepsie kamaratky v tom istom veku, tak tie mali baby boom tuto jesen a sa stazovali, ze im to kazim.... tak to asi privolali. 😀 😀 Pre nich to boli ich prve deticky, tak ja sa aspon utesujem, ze pre mna je to aspon uz tretie. My sme generacia, kde nastala velka zmena a velky "generation gap". Nase mamy rodili v 20-tke a vacsina nasej generacia v neskorej 20-tke a skorej 30-tke. Samozrejme, ze sa obavam, ze predsa som uz starsia a hlavne po citani: ake testy, ake riziko, atd. viem, ze sance na problemy su tam vacsie. 😒 Najviac ma dorazila moja teta, ktora vraj zahlasila mojej mame, ze co si ona o tom mysli, ze ved predsa uz len mam 34 rokov a ze som stara, atd. ☹ ☹
Moja mama sa samozrejme vynasla a zahlasila, ze ved aj Mariana Durianova ma 35 rokov a je tehotna!!! (ona mi rada vekovo pridava 😉 ) ... tak teraz si myslim, ze to uz ani nebudem riesit. Co sa ma stat sa stane a zakial sme vsetci zdravi, tak aj to stastie vzdy pride. 😉
Jedine co mi uz len chyba aby som aj tak dobre vyzerala ako ta Durianova. 😀 😀

katka_77
11. mar 2012

@veverka84 Prave som precitala, ze babatkovsky obchod v Hlohovci. Ja budem v PN? Je dobry, oplati sa tam ist?

petra6484
11. mar 2012

@andrea_stella superko tak hned si nejake nakupim 😀

veverka84
11. mar 2012

@katka_77 ano su tam dva vacsie jeden je ten alladin a druhy sa vola bambini.sesternica tam kupovala kocik sportiak vanicku a na autosedacku im dali zlavu a viem ze ked beries viacero veci do vybavicky da sa dohodnut zlava.ten alladin je za postou neviem ci to tam poznas.maju tam inak kociky vystavene znackove viac druhov cize dobre sa porovnava potom uz len farbu vyberies 🙂 teda neviem nad akym kocikom uvazujes ale maju ic tam od vymyslu sveta samozrejme aj z tych lacnejsich...ved si pozri stranku maju oba daj googlit 🙂

katka_77
11. mar 2012

@stipec26 Tak mne uz zacina byt o trosicku lepsie, ale som si vsimla, ze to zalezi aj od toho co jem a co robim. A takisto, ked som vonku na vzduchu, tak to nie je take zle ako doma, kde su rozne pachy z varenia, wc, atd.
Inak ja pouzivam Sudocrem uz 12 rokov. 🙂 A samozrejme nie iba na ritky. 😉
Je to taky zazracny krem na vsetko(ako je na nom napisane) : na skrabance, popaleniny, vyrazky, suchu pokozku a prave o tom aj pisali pred par dnami v novinach, ze sa zvysil jeho predaj hlavne kvoli tomuto vseobecnemu pouzitiu. A najhlavnejsie nemusis mat lekarnicku plnu inych kremov. 😉 Vzdy ked dcerky prisli domov s odretym kolenom, tak "zazracny krem" vsetko vyliecil. 😉

katka_77
11. mar 2012

@veverka84 Dakujem pozriem to a urcite sa tam pojdem zo zvedavosti aspon previezt. Ved to nie je daleko a hlohovec je male mestecko a navigacny ma tam snad ponavyguje. 😉

katka_77
11. mar 2012

@sissmiss Tie baby masaze by aj mna velmi zaujimali. Ja som to skusala pri prvej dcerke, pouzivala som olivovy olej, ale nejak sme na to nemali cas. Samozrejme nie som odborik, takze budem cakat na rady a navody od teba. 😉
Mozno by si dokonca mohla spravit nejake youtube video a dat nam vsetkym rychlo kurz. 🙂

katka_77
11. mar 2012

@veverka84 Tak som pozerala web stranku a prve co ma tam zaujalo boli "laser pegs". 😀 😀
Aspon v tom obchode budu tie kociky vacsie ako krabicove hracky a mi skor udru do oci ako male obrazky na nete. 😉

marcelatje
11. mar 2012

@stipec26 ja tiež môžem povedať že už je mi lepšie v tom zmysle, že nevraciam, nenandúva ma stále a nie je mi na odpadnutie, ale mám obrovský problém s jedlom aj s pitím. Nič mi nejde na chuť ani sladké ani slané, ani mäso/údeniny, ani jogurty, zelenina už vôbec nie a sú dni keď ledva nasilu vypijem pol litra vody (vždy som pila min. 2l denne ☹ ) Jediné čo mi nevadí je jablko a pomaranč, prípadne pomelo. Inak je každý deň utrpením v tom zmysle, že čo ja budem zasa jesť 😖 Aj keď posledný týždeň som kvôli chrípke strávila v posteli nebude to kvôli tomu, mala som túto nechuť už aj predtým. Nejdú mi už ani jedlá ktoré mi chutili keď mi bývalo zle ako vývar a spol.

ella_joy
11. mar 2012

@danjelca rozmyslas na Kochom? Ja cim dalej tym viac...ak budes mate nejake info (tiez nie som pacientka) tak daj vediet..ja som pred rokom rodila na Kramaroch, mala som aj stastie ( nikto vtedy nerodil, muz tam bol so mnou skoro cely cas, fantasticky personal) ale dodrbkali mi porod 😢 a musela som sekciou, s tym som sa viac-menej doteraz nevyrovnala..uz sa chcem sekcii vyhnut, a preto vaham na Kramarmi..ked tam bude vela porodov a nebudem mat stasie ako vtedy, verim ze ma radsej seknu ako ma sledovat,ci nehrozi ruptura...a na muza vedla mna mozem zabudnut, a to by bolo pre mna jedno obrovske sklamanie..inak by som sla na Kramare, je to fakt BF hospital...

veverka84
11. mar 2012

mne po 12 tt akokeby utalo je mi vyborne co sa tyka vsetkeho neboli brucho, nebolia prsia, neni mi zle-iba sem tam ked sa vyslovene doslova prezerem 😀 a unava cez den zmizla iba vecer chodim stale spavat zarovno s detmi.inak ani neviem ze som tehotna keby neni toho bruska trciaceho 🙂

muska21
11. mar 2012

baby, kedy ocakavate prve pohyby?....... 🙂

veverka84
11. mar 2012

@muska21 no ja asi tak okolo toho 16 tt to aj pri druhom som tak mala tak hadam aj teraz tesim sa na to uz taky pokoj v dusi bude 😀

muska21
11. mar 2012

@veverka84 ja som pri prvom citila v 16tt ale to som este nebola obalena tukom 😀 a teraz neviem, sem tam citim ako keby ma nieco steklilo ale iba sem tam

veverka84
11. mar 2012

@katka_77 ty poznas tie stavebnice?ci?preco ta to tak zaujalo??? 😀 😀 😀 u nas je to taka novinka...my za opicami vies ako... 😀

veverka84
11. mar 2012

@muska21 ja som bola pri prvom tenka jak slamka a citila som v 19 tt a pri druhom som bola zaobalena a v 16 tt som uz citila, teraz mam obcas take mrvenie...tak uvidime

daniela02
11. mar 2012

@veverka84 hj len u nich je postielka, ktoru chceme, este im napisem uvidim co zistime, mne chodia sefovci do BA, tak by mi ju mozno mali vediet zobrat a ak nie tak zamenime postielku a kupime samostatne prebalovaci pult, lebo my sme chceli taku zabudovanu

andrea_stella
11. mar 2012

@veverka84 ja ocakavam tiez v 16tt, tak som citila aj pri malom, ale je pravda, ze tiez som nebola tak obalena tukom ako teraz 😀 😀 😀