icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

lulu1112
11. mar 2012

@sissmiss 😀 ok skusim popozerat nieco take 😀 cez tyzden uz aj nabehnem do tehu predajni 😀 dik za radu 😉

sissmiss
11. mar 2012

@lulu1112 ja ich mam z h&m a ani nie tehotenske

lulu1112
11. mar 2012

@sissmiss len ja musim nieco take slusnejsie na statnice, vies, aspon akoze s rukavom alebo tak 😖

olivka84
12. mar 2012

ahojte. tak mame po vikende. normalne som sa zlakla ked som uvidela pri mojom nicku ze 16 tyzden. ako to ubehlo. a zajtra idem na tie triple testy tak uz zacinam stresovat ako vzdy..

babika771
12. mar 2012

@orchidea8
aj ja citim sem tam to čo pri prvom bábatku🙂 ale lekárka , že to nie je možné... Nuž , každopádne viem, kde asi je a keď to cítim, aspoň viem, že je všetko ok. A ak sú to čreva, je to jedno, ja mám pocit že bábo🙂))

anicka245
12. mar 2012

@lulu1112 tiez odporucam nahodit sa do niecoho, co ti zvacsi brusko, zo skusenosti viem, ze na tehotne beru dost velky ohlad. Ked som statnicovala, mala som tri spoluziacky, ktore boli tehotne a teda fakt ich netrapili. Nauc sa z kazdej otazky nieco, nech mas sajnu. Drzim palce 🙂

lusinda1989
12. mar 2012

@sissmiss zlatik a co keby si skusila do toho vankusa drveny molitan? mamina robi patchwork a toto pouziva ako vypln vankusov a aj mne z toho ide robit ten tehu vankus aby sa mi lepsie spalo... kupis to napriklad v baumaxe ale podla mna aj niekde v nejakych galanterkach by to mali mat.... a neni to ani drahe

marcelatje
12. mar 2012

@lulu1112 ja šátnicujem v máji a chvalabohu už ten pupek imitovať nemusím (ani teraz) 😀 😀 😀 😀 možno si aj budú myslieť by som už vypadla nech im tam neporodím 😀 😀 😀

anicka245
12. mar 2012

@lulu1112 inak podla toho, ze mas statnice uz teraz v marci, zrejme viem aku skolu studujes 😀 pretoze aj ja som tak statnicovala a to snad asi jedina skola takto skoro ma statnice... tak sa neboj na tej skole maju dost velke citenie na tieto veci 🙂

petra6484
12. mar 2012

no baby tak dnes som sa vazila a uz nieco cez kylecko mam na seba za posledne 3 dni som pribrala 600 g tak ked to pojde takto dalej tak som zvedava na ake cislo sa dostanem 😀

sissmiss
12. mar 2012

@petra6484 😀 ja sa asi odvazim dnes, lebo idem do poradne....alebo poviem to co som sa vazila naposledy...to je o dve viac ako maju zapisane 🙂

petra6484
12. mar 2012

@sissmiss no tak pozeram ze niesom jedina ktotra pribera len dufam ze to nepojde stale takt rapidne hore 😀

sissmiss
12. mar 2012

@petra6484 ved to... a mne teraz veeelmi chuti. Nie naraz vela, ale zato casto 😠 uz budem musiet nabehnut na nejaky rezim

lulu1112
12. mar 2012

@marcelatje
@marcelatje
@anicka245 dakujem vam dievcata za povzbudenie a anicka, dufam, ze mas pravdu a nejako sa mi to zadari dotiahnut do konca, skusim si to brusko nasuchorit 😀 Musim ist nieco take vyrazne pozhanat, najradsej by som si aj brucho vypchala 😀 Ale skusim ho poriadne vypucit, ked budem obhajovat 😀

petra6484
12. mar 2012

@sissmiss no mi hovor nieco ja som hladna kazde dve hodiny ako kojenec tiez nezjem naraz toho vela ale stale som hladna ale po veceroch mi este byva zle tak vecer moc nejem ale inak by som jedla vsetko piate cez deviate na vsetko mam chut a ked pozeram reklami v telke na potraviny tak mi len slinky tecu a komentujem ze to by som si dala a aj to by som si dala nasi sa zomna len smeju ze co by som si nedala 😀 tak ale mozem za to 😀 jedine na co nemam chut je dladke to mi vobec nechyba obcas si dam ale to len tak aby sa nepovedalo a predtym som bola na sladkom zavislacka 🙂

lulu1112
12. mar 2012

No ked sme pri priberani, za tych 13 tyzdnov som pribrala 2 kg, na zaciatku tehu som schudla 2 kg, a pritom som vobec nevracala a uz som zas na svojej povodnej vahe 😖

petra6484
12. mar 2012

@lulu1112 ved to mas uplne v poho ja som aj vracala ale nic som neschudla priberaniu sa nevyhneme a ked si hladna najest sa musis 😀

petra6484
12. mar 2012

@lulu1112 ja sa moc na velke brusko na statniciach nespolieham budem si to radsej citat do blba a hadam tam nieco zo seba vyplujem 😀 improvizacia

petra6484
12. mar 2012

@lulu1112 mne za posledne 2 tyzdne vypuclo brusko takze to priberanie treba aj ktomu priradit lebo zas nejem ako slon aspon nemam ten pocit ale neobmedzujem sa a cim bude brusko vacsie aj vaha bude vacsia tak sa tesme 😎

tomika
12. mar 2012

ja som 16 tt a + 4 kg

ftinka
12. mar 2012

ahojte tehulky, konecne mam po kontrole a vsetko je v poriadku 🙂 tak som sa bala, lebo za posledny tyzden som mala kopu stresov a este sa mi vyhodili 3 herpesy... ale dr. povedal, ze to nema ziaden vplyv... Drobcek ma 5,9 cm, cmulal si palcek, kopal nozickami a neustale sa krutil 🙂 Moj muz to videl prvy krat a odchadzal vysmiaty ako slniecko 😀 o 2 dni zaciname 13 tt a mne sa ani nechce verit, ze mame za sebou stastne prvy trimester. Zacina teda oznamovanie rodine a kamaratom 😎

ftinka
12. mar 2012

inak kocky, chcem sa spytat, ake nosite nohavice? mna uz vsetky tlacia, i ked na vahe zatial iba 0,5 kg viac. bola som cez vikend skusat tehu nohavice, ale este tam nemam co dat a vyzera to dost smiesne 🙂 a u legin a siloniek ma tlaci guma cez brusko ☹ tak neviem, poradte pls

sunny15
12. mar 2012

@lu17 ahojky,no mne uz v 6tt vyslo z vyteru ze mam mykozu-a dal mi nato betedine capiky-ale nezabralo to vobec-tie sa uzivaju do 12tt a teraz na poradni mi pri vysetreni jasne videl ze mykoza je tam-tak mi dal candibene lebo po 12tt je to uz ok. 😉

nmonika
12. mar 2012

@ftinka Ahoj. V HaM obchode maju take tehu nohavice bez toho velkeho pasu.Je bez zipsu a gombikov,len taky strecovy.Mali aj rozne farby.Prijemne na nosenie...ja mam cierne,a kedze mam tiez len 0,5kg naviac,musim uz nieco take nosit.

sunny15
12. mar 2012

@anicka245 ahoj,nastastie sa uz po sobote neobjavila ziadna krvicka-takze to bola asi cievka 😉 ale aj taka banalita strasne vie cloveka vystresovat 🙄

marcelatje
12. mar 2012

@ftinka ja nosím tehu odkedy ma začali tlačiť normálne nohavice, nechcela som tú chúďa utláčať a ani mne to už nebolo príjemné 😀 iné tiež nemôžem nosiť práve kvôli tej gume tak čo iné nám zostáva? A to mám na váhe mínus 2 kg. Inak druhý trimester oficiálne začína až 13 +4 ale pár dní hore dolu nehrá žiadnu úlohu,gratulujem 🙂

nmonika
12. mar 2012

V tomto krasnom pocasi som dnes neodolala a pochutnavam si na Tatranskom snehu,mnam,mnam...

sunny15
12. mar 2012

@ftinka ja tiez mam dvoje rifle z H&m -jedny su take na gumicku pod brusko bez pasa,druhe zas s pasom take tmave a tenke co je super lebo onedlho bude teplo....
od svagrinej co rodila vo februari som zdedila cierne nohavice-strasne pohodlne-ale tie su skor az na 3trimester 😀 a aj v ca som su kupila letne nohavice..

ftinka
12. mar 2012

@marcelatje fakt az 13+4? 😠 dnes som i mojho lekara mordovala s tym, nech mi to presne vypocita, ze ktory som den. tak sa smial, ze je to i tak jedno tych par dni hore dole, hlavne ze je male ok 🙂

sunny15
12. mar 2012

@marcelatje ja tehu nohavice nosim asi od 10tt lebo ostatne ma uz dost tlacili 😀 ja mam na sebe podla poradne 1,5kg 😉