icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

brita
13. mar 2012

@sunny15 Vies, v podstate mi nezalezi na tom, ze co ak by som pocas tehotenstva pribrala aj 30 kil 😀 . Nevadi mi to, vobec nemam z toho stresy. Niektore kocky sa boja, ze vela priebru a co potom. To mna vobec netrapi 😉 Ked priberiem vela, tak priberiem, ked menej, tak menej. 🙂 Pre mna je absolutna priorita, aby som malych donosila a aby sa narodili zdravi. Ja si uz nejako so sebou poradim 😉

paula80
13. mar 2012

@zahadka motýliky cítim aj ja už pár dní,dokonca včera chvíľku aj dosť intenzívne,moj muž tvrdí, že to ešte nemožem cítiť, že si to namýšľam,ale fakt črevá to stále nebudú,tiež sa mi to zdá skoro,ale kedže ide o moje 3tehu,tak možno aj može byť 🙂

sissmiss
13. mar 2012

@petra6484 yo, pobolievat pobolieva, to je ok, aj chapem, ale take bodnutie do vajecnika ze ma az trhne...to sa mi nezda... ale na utz to bolo ok a dr hovori ze ok, tak asi ok...vsak vydrzim

sissmiss
13. mar 2012

@zubka5 😠 pekne, alebo aj to ze na sk uz nemaju povinnost (ale to sa tyka hlavne vakcin) uvadzat vsetky informacie (ved neni dolezita informacia ci su tam karcinogenne latky a toxicke a ake su normy), vraj sme zbytocne zahlteni informaciami, tak chcu nase hlavicky usetrit kolko sa len da 😠 😠 😠 😠

montinka
13. mar 2012

@paula80 viacrodicky citi pohyby aj motylikov skor. 😉

montinka
13. mar 2012

@sunny15 za chvilu ta mozno dobehnem. ja zatial +1,5 kg.🙂

brita
13. mar 2012

Babenky, cim to je, ze druhorodicky/viacrodicky tie pohyby citia skor nez prvorodicky? Hladam v tom nejaku "anatomicku" logiku a neviem na to prist. 😀

anicka245
13. mar 2012

@sunny15 daj potom vediet ako si dopadla a co ti robila... mne vypadla plomba a tiez by som veru mala ist k zubarke, ale ja sa tak bojiiim, neznasam bolest ked vrta 😢

montinka
13. mar 2012

@brita moja kamoska gynekologicka mi vravela vraj maju citlevejsiu maternicu a aj porod vraj boli viac no u mna sa to potvrdila druhy cisarak ma bolel viac,som zvedava na ten treti....ale tak prezijeme.🙂

sandy3911
13. mar 2012

baby, začali ste už priberať a rastie vám aj bruško? lebo ja som nepribrala nič, dokonca som schudla ešte a bruško len také mini, skoro žiadne 🙂

montinka
13. mar 2012

@sandy3911 mne pri oboch detoch vybehlo az v piatom mesiace.

marcelatje
13. mar 2012

@paula80 práve som dojedla dubákovú polievočku, mňam......a teraz tlačím tekvicové jadierka, najhoršie je, že keď ma omrzí lupanie tlačím to aj so šupou žalúdok dostane zabrať ☹

brita
13. mar 2012

@montinka Ahaa, takto je to teda 😉 Dakujem za vysvetlenie. 🙂 Takze ty ides aj tretie babatko rodit cisarskym? Mozem sa spytat preco?
@sandy3911 Ja uz brusko teda mam, uz je ho aj vidno, ale ja tam mam dve deticky, tak asi preto. Ale neboj sa, ak je babatko v poriadku, co urcite je, nemusis sa tym trapit, ze ake mas brusko a kolko si pribrala. 😉

olivka84
13. mar 2012

@anicka245 mne vypadol kusok blomby minuly tyzden som si bola dat spravit vobec to nebolelo co som necakala vobec. stara blomba sa rozpadla hned ako do nej zavrtal. takze nemusel nejak specialne vrtat moc. hned mi urobil aj preventivku. inak este pojdem na jednu ale az v july.

paula80
13. mar 2012

@montinka aj ja som rodila mladšieho cisárskym a veru,bola som po ňom hrozne zničená a bolelo ma všetko a to som prvého syna rodila normálne s porodnou váhou 4300 g,síce s epidurálom,ktorý mi zavádzal nejaký stážujúci černošský lekár a nevedel sa trafiť a nakoniec to prevzala iná doktorka,takže epidurál zabral neskoro a účinkoval hlavne tie 2 hodiny,čo som ležala na sále po porode 😒
A nestraš ma,že 3porod bude bolieť najviac,no horšie ako ten druhý už nechcem aby bol....

marcelatje
13. mar 2012

@sunny15 teraz už ti môže dať aj injekciu 😉 (mám to potvrdené zubárom aj gynekológom)

sunny15
13. mar 2012

@anicka245 jasne dam vediet,moja ja tiez neznasam tu bolest pri vrtani....az slzy mi potom tecu 😅 skratka na zuby som citliva 😉

montinka
13. mar 2012

@brita nooo tamarka bola velka a neposuvala sa dolu lebo sa mi nezmestila medzi panvove kosti,takze by sa mi porod nezacal doteraz,filipko bol koncom panvovym a kebyze sa nepyta skor tiez by bol velky a uz sa mi pri nom rozchadzala jazva, no a teraz zase hrozi ze sa mi bude rozchadzat jazva,no moze aj nemusi a kebyze ma nechaju rodit normalne mohla by prasknut uplne.

sunny15
13. mar 2012

@marcelatje ano,uz mi moze dat injekciu?tak to sa hned ako vstupim do dveri nato spytam 😀 😀

marcelatje
13. mar 2012

@sissmiss ja tiež mávam také bodnutie a strašnú bolesť, ale o chvíľku to prejde 🙂

montinka
13. mar 2012

@paula80 moze aj nemusi byt. vsak uvidime ja som len napisala co mi ona povedala,ked som jej vravela ze ten druhy cisarsky bol horsi

marcelatje
13. mar 2012

@sandy3911 ja som schudla 2 kg, ale bruško mám obrovské!!!! 😀

brita
13. mar 2012

@montinka Tak teda nech to vsetko dobre dopadne pre teba aj pre babatko. 😉

sunny15
13. mar 2012

@montinka normalne by ta rodit na 100% nenechali,mohlo by dojst k rupture maternice-cize jej prasknutiu a mohla by si zomriet aj ty aj babo...takze cisarak mas isty..

paula80
13. mar 2012

@montinka ja dúfam,že to bude ok a ozaj ešte som sa dr.nepýtala na porod,možme rodiť zas normálne po cisárskom ? /samozrejme, ak k tomu nebude dovod,ja som mala syna koncom panvovým,preto bol indikovaný cisársky/

montinka
13. mar 2012

@sunny15 viem,viem.🙂 a akoze mne to nevadi ja som vzdy chcela radsej cisarsky lebo mam panicky strach z toho nastrihu a zosivania pri normalnom.:-/
@brita dakujem aj ja dufam ze bude vsetko ok

marcelatje
13. mar 2012

@sunny15 jasné, radšej sa spýtaj n ti povie svoj názor 😉

montinka
13. mar 2012

@paula80 tak toto neviem ako je ale mam kamosku co mala prvy cisarsky a druhy normalne tak neviem.mozno hej

montinka
13. mar 2012

no dobre dievcata lucim sa,idem sa pomaly chystat do skolky pre malu. ahojte zatial

sunny15
13. mar 2012

@paula80 lekari neradi riskuju spontanny porod po predoslom cisarskom reze...a ak cisarakov bolo viac ako 2 tak uz vobec nie-inac maximalne by sa malo rodit cisarskym 3krat kvoli riziku prasknutia maternice...