September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@zubka5 😠 pekne, alebo aj to ze na sk uz nemaju povinnost (ale to sa tyka hlavne vakcin) uvadzat vsetky informacie (ved neni dolezita informacia ci su tam karcinogenne latky a toxicke a ake su normy), vraj sme zbytocne zahlteni informaciami, tak chcu nase hlavicky usetrit kolko sa len da 😠 😠 😠 😠
Babenky, cim to je, ze druhorodicky/viacrodicky tie pohyby citia skor nez prvorodicky? Hladam v tom nejaku "anatomicku" logiku a neviem na to prist. 😀
baby, začali ste už priberať a rastie vám aj bruško? lebo ja som nepribrala nič, dokonca som schudla ešte a bruško len také mini, skoro žiadne 🙂
@paula80 práve som dojedla dubákovú polievočku, mňam......a teraz tlačím tekvicové jadierka, najhoršie je, že keď ma omrzí lupanie tlačím to aj so šupou žalúdok dostane zabrať ☹
@montinka Ahaa, takto je to teda 😉 Dakujem za vysvetlenie. 🙂 Takze ty ides aj tretie babatko rodit cisarskym? Mozem sa spytat preco?
@sandy3911 Ja uz brusko teda mam, uz je ho aj vidno, ale ja tam mam dve deticky, tak asi preto. Ale neboj sa, ak je babatko v poriadku, co urcite je, nemusis sa tym trapit, ze ake mas brusko a kolko si pribrala. 😉
@montinka aj ja som rodila mladšieho cisárskym a veru,bola som po ňom hrozne zničená a bolelo ma všetko a to som prvého syna rodila normálne s porodnou váhou 4300 g,síce s epidurálom,ktorý mi zavádzal nejaký stážujúci černošský lekár a nevedel sa trafiť a nakoniec to prevzala iná doktorka,takže epidurál zabral neskoro a účinkoval hlavne tie 2 hodiny,čo som ležala na sále po porode 😒
A nestraš ma,že 3porod bude bolieť najviac,no horšie ako ten druhý už nechcem aby bol....
@sunny15 teraz už ti môže dať aj injekciu 😉 (mám to potvrdené zubárom aj gynekológom)
@brita nooo tamarka bola velka a neposuvala sa dolu lebo sa mi nezmestila medzi panvove kosti,takze by sa mi porod nezacal doteraz,filipko bol koncom panvovym a kebyze sa nepyta skor tiez by bol velky a uz sa mi pri nom rozchadzala jazva, no a teraz zase hrozi ze sa mi bude rozchadzat jazva,no moze aj nemusi a kebyze ma nechaju rodit normalne mohla by prasknut uplne.
@marcelatje ano,uz mi moze dat injekciu?tak to sa hned ako vstupim do dveri nato spytam 😀 😀
@sissmiss ja tiež mávam také bodnutie a strašnú bolesť, ale o chvíľku to prejde 🙂
@sandy3911 ja som schudla 2 kg, ale bruško mám obrovské!!!! 😀
@sunny15 jasné, radšej sa spýtaj n ti povie svoj názor 😉
no dobre dievcata lucim sa,idem sa pomaly chystat do skolky pre malu. ahojte zatial

@sunny15 Vies, v podstate mi nezalezi na tom, ze co ak by som pocas tehotenstva pribrala aj 30 kil 😀 . Nevadi mi to, vobec nemam z toho stresy. Niektore kocky sa boja, ze vela priebru a co potom. To mna vobec netrapi 😉 Ked priberiem vela, tak priberiem, ked menej, tak menej. 🙂 Pre mna je absolutna priorita, aby som malych donosila a aby sa narodili zdravi. Ja si uz nejako so sebou poradim 😉