icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

sissmiss
14. mar 2012

@nmonika mnaaaaaaam

stipec26
14. mar 2012

@nmonika mnaaaaaam

@ftinka tak presne takyto sami nepaci ;) - no neber to osobne 🙂 - jednak je rucka zasuvacia (mam radsej ked je na klb) a potom tie trojkolieskove... ale co sa tyka praktickosti - nemam skusenost (iba teda s trojkolieskovym golfacom a bol des)

ftinka
14. mar 2012

@stipec26 v pohode 🙂 ked je zasuvacia rucka, tak sa asi nemoze preklapat a to ja chcem ... dobry postreh 😉

ftinka
14. mar 2012

no idem popozerat nejake gatata do H&M, lebo mi uz odstreli gombik z mojich rifli 😀 dufam, ze nieco najdem

nastasyk
14. mar 2012

@ftinka ja som si tam kupila pekne, uzke tmavomodre gate, vyzeram v nich este chudsie ako ked mam svoje povodne🙂 maju tam celkom dobrý vyber gatí, aj ked drahe, ale ostatné nič moc....teda aspon na obchodnej...

sunny15
14. mar 2012

@rejocka no mne nakazal dr, to iste co tebe-vela odpocinku,nenosit tazke a tiez zakazal sexik...

sissmiss
14. mar 2012

@nastasyk a v ktorom h&m ku si kupila tehu rifle? (ci tehu gate)

petra6484
14. mar 2012

ahote pozeram ze sa tu preberaju kociky no ja mam vybrate bud ABC desing alebo baby point su velmi dobre na skladanie niesu velke 🙂 a ja som si akurat vcera objednala hniezdocko do postielky celu sadu ak by ste chceli typ na stranku dajte vediet maju tam celu dielnu sadu 🙂za 20 € , ja som objednala bledunko modru aj ked este neviem co to bude ale to moze mat si myslim aj dievcatko keby nahodou 😀

sunny15
14. mar 2012

@rejocka a nedal mi na to ziadne lieky-nato nic neexistuje,akurat bud mas stastie a posunie sa placenta,alebo mas smolu...dufam ze my budeme mat stastie a posinie sa nam ta placka na bezpecne miesto...

nastasyk
14. mar 2012

@sissmiss su to take tenke elasticke rifle, kupila som ich v BA na obchodnej a stali 30 €, co je dost, ale take mam v nich chude nohy, ze som neodolala🙂 a ostatne veci nakupim v sekacoch... aj ked sa chcem ist pozriet aj do C&A vraj tam maju vyber tehotenských veci...

luly13
14. mar 2012

@nastasyk a maju vysoky pas,co skryje cely pupok, ci su pod brusko?

hranolka22
14. mar 2012

ináč kočky ja mám v albume tehu gate a 2 rifle next a haM,mne sú ltt sú to 38 aj keď sedia skor na 40 🙂

nastasyk
14. mar 2012

@luly13 maju vysoky pas, taky teplakovy, ja som chcela take, lebo nemam rada, ked mi zadne speky pretekaju von🙂 inak mi boli dobre 40, ale kupila som 42, sak este urcite naberiem🙂

rejocka
14. mar 2012

my sme pozerali kočík na www svet kočikov a páči sa nám-CAPTIVA TURBO DREAM-MUSTANG-čierno-červený a vanička biela a aj cena dobra.🙂))

luly13
14. mar 2012

@nastasyk
@hranolka22 ja hladam prave take pod pupok.

andrea_stella
14. mar 2012

@petra6484 ahojky tak hod stranku ja chcem tiez kupit novu sadu nech nove babo spinka v novom 😉

andrea_stella
14. mar 2012

@ftinka
@stipec26 ja co poznam jediny superny trojkolesovy sportiak je sportiak znacky mountain bike perfektny kocik nemenila by som s nicim ten som si nechala aj pre druhe 😉

kali23
14. mar 2012

uf baby, kočíky...pre mna uplne španielska dedina... 😅

hranolka22
14. mar 2012

@luly13
dvoje sú pod pupok a jedny nad-next sú pod a sedia super,ja ich oblečiem,ale ledva sa v nich hýbem ☹ objednala som si až z Anglicka,ale potrebujem UK12 veľkosť
objednala som 4 gate a sadli mi len jedny-aj to také športové 🙂

hranolka22
14. mar 2012

ja kočíky ešte neviem,ale asi budem objednávať z UK. vyskúšaných mám okolo 13 typov takže mám z čoho vyberať 🙂 ale najviac sa mi osvedčil bugaboo cameleon,mamas papas urbo,aj quinny buzz bol fajn-ale športiak až tak moc nie 🙂
a teraz aký vyberiem netuším,ale ani ma to tak netrápi lebo ako sa poznám budem aj tak každé 2-3 mesiace striedať 😅

katka_77
14. mar 2012

@stipec26 Dakujem velmi pekne za to info, ja som uz davnejsie citala, ze je tozdravsie, ale zatial som pouzivala jedine trstinovy cukor. Da sa u nas prosim ta kupit aj ta trstinova melasa?

katka_77
14. mar 2012

@babika771 Jeej tak to mame vazne podobne, moja starsia ma narodeniny 10. Ja 29. a toto by sa malo narodit niekdey medzi tym. 🙂

katka_77
14. mar 2012

@inci Moja drz sa aj ty a hlavne vela relaxu, pohody a toho optimizmu 🙂

katka_77
14. mar 2012

@luly13 Ja joico milujem ,daju sa prosim ta bezne zohnat ich sampony, atd ?

katka_77
14. mar 2012

@stipec26 Moja, ja som vzdy kazdemu tiez tvrdila, ze budem mat bud 2 alebo 4. 🙂 Tak teraz ked sa podarilo 3. tak si to budem musiet asi vsetko este premysliet. 😀 😀

luly13
14. mar 2012

@katka_77 u kadernicky hej.ale v klasickom obchode nie.

sissmiss
14. mar 2012

@kali23 za tri mesiace budes expert 😎

kali23
14. mar 2012

@sissmiss tak to mám čo študovať 🙂 ale vy mi tu urcite poradíte 🙂

katka_77
14. mar 2012

@stipec26 Jeej moja, to je super, mne to ide aj na laptope, ale zatial iba a zo vcera z 13-teho, takze zajtra by to malo ist. Britska televizia mi tu vobec nejde, ale toto funguje. Sa mozem vytesovat. 😀
Babenky informujte ma o vsetkom dobre.
Prave tam robia halusky... mnaaaam... s kapustou 😉

zuzana_v1
14. mar 2012

u mna je zatial TOP kocik CAMARELO Q12, vyhliadla som si ho v obchode a uz som ho videla aj nazivo 🙂. Super vyzera, ma velku vanicku a perfektnu cenu.