September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
no idem popozerat nejake gatata do H&M, lebo mi uz odstreli gombik z mojich rifli 😀 dufam, ze nieco najdem
ahote pozeram ze sa tu preberaju kociky no ja mam vybrate bud ABC desing alebo baby point su velmi dobre na skladanie niesu velke 🙂 a ja som si akurat vcera objednala hniezdocko do postielky celu sadu ak by ste chceli typ na stranku dajte vediet maju tam celu dielnu sadu 🙂za 20 € , ja som objednala bledunko modru aj ked este neviem co to bude ale to moze mat si myslim aj dievcatko keby nahodou 😀
ináč kočky ja mám v albume tehu gate a 2 rifle next a haM,mne sú ltt sú to 38 aj keď sedia skor na 40 🙂
my sme pozerali kočík na www svet kočikov a páči sa nám-CAPTIVA TURBO DREAM-MUSTANG-čierno-červený a vanička biela a aj cena dobra.🙂))
@nastasyk
@hranolka22 ja hladam prave take pod pupok.
@petra6484 ahojky tak hod stranku ja chcem tiez kupit novu sadu nech nove babo spinka v novom 😉
uf baby, kočíky...pre mna uplne španielska dedina... 😅
@luly13
dvoje sú pod pupok a jedny nad-next sú pod a sedia super,ja ich oblečiem,ale ledva sa v nich hýbem ☹ objednala som si až z Anglicka,ale potrebujem UK12 veľkosť
objednala som 4 gate a sadli mi len jedny-aj to také športové 🙂
ja kočíky ešte neviem,ale asi budem objednávať z UK. vyskúšaných mám okolo 13 typov takže mám z čoho vyberať 🙂 ale najviac sa mi osvedčil bugaboo cameleon,mamas papas urbo,aj quinny buzz bol fajn-ale športiak až tak moc nie 🙂
a teraz aký vyberiem netuším,ale ani ma to tak netrápi lebo ako sa poznám budem aj tak každé 2-3 mesiace striedať 😅
@stipec26 Jeej moja, to je super, mne to ide aj na laptope, ale zatial iba a zo vcera z 13-teho, takze zajtra by to malo ist. Britska televizia mi tu vobec nejde, ale toto funguje. Sa mozem vytesovat. 😀
Babenky informujte ma o vsetkom dobre.
Prave tam robia halusky... mnaaaam... s kapustou 😉
u mna je zatial TOP kocik CAMARELO Q12, vyhliadla som si ho v obchode a uz som ho videla aj nazivo 🙂. Super vyzera, ma velku vanicku a perfektnu cenu.

@nmonika mnaaaaaaam