icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

andrea_stella
14. mar 2012

@petra6484
@katka_77 ja som jaka brzda, sak ja odtial chcem objednavat kocik hihi, no este som odtial nic neobjednala tak nemam ziadnu skusenost, ale ta predajna sa mi zda v pohode 😉

andrea_stella
14. mar 2012

ja citim pohyby je to zvlstne, ze uz teraz pri prvom som az v 16tt citila 😅

petra6484
14. mar 2012

@andrea_stella ja som si objednala supravu do postielky tak dam potom info aky tovar dosiel

iva98
14. mar 2012

Baby, nemate niektora skusenosti s tabletkami proti zvracaniu ktore obsahuju zazvor a ginger??? Tu v nemecku sa volaju Zintona. Predpisala mi ich dr, kedze stale zvraciam a nezaberaju mi... :(

iva98
14. mar 2012

@zuzana_v1 ten kociar je ale paradny, sa mi zapacil biely hned na prvy pohlad. kde sa da zohnat a aka je jeho cena?? da sa objednat aj z netu???

veverka84
15. mar 2012

dobre ranko vidim ze mam co robit od utorka poobedia som tu nebola, vcera som mala taku migrenu s vracanim ze som bola totall K.O.idem vas docitat rychlo

hranolka22
15. mar 2012

@katka_77
ja som prvýkrát splašila bugaboo za super cenu-aj s fusakom len za 190 eur 😀
a z Anglicka si nedávam posielať obyčajne,dovážam kočíky keď treba takže mám tam zriadený prenájom skladu a kuriéra tak cena za dovoz nie je taká horibilná 🙂 a z UK ani nechcú posielať kočíky na SLovensko. ale ešte nevyberám,uvidím neskôr

luly13
15. mar 2012

@hranolka22 @katka77 aj ja chcem bgb.ale asi z druhej ruky. No keby si vedela o najakom za 190e... 😀

babika771
15. mar 2012

@ftinka
pre nas kozorohov je panna výhra🙂)) Váha nie je zlá, len na nás príliš zasnená a nerozhodná🙂) Moju dcéru mám veeeľmi rada aj keď je váha, ale aj tak verím, že teraz to bude panna 🙂 Lebo ako dcéra povedala, mamina ja viem prečo robíš všetko sama, lebo ja a ocino sme lenivý🙂)) Tak verím, že budem mať aj ja spojenca🙂))

babika771
15. mar 2012

sa mi páči ako nám tu naskakujú týždne🙂)

olivka84
15. mar 2012

ahojte. prave som prisla od gynekologa bola som na krv budu robit tie tripple testy dufam ze bude vsetko ok.
vidim ze uz preberate kociky. my sme sa s drahym rozhodli pre tako este nevieme typ ale urcite tako. viete co ma zaujima pozerali sme si kociky v obchodoch a vsetky tie super drahe a znackove vobec neperuju nechapem to vobec ako sa potom hojda dieta v tom kociku?
http://www.tako.sk/captiva-mohican
http://www.svetkocikov.sk/kociky-tako/687-capti...
a este sa mi od taka pacil jeden ale neviem ho nikde najst bol taky krasny fialovo ruzovy ale to len v pripade ze by sme mali dievcatko

hranolka22
15. mar 2012

@luly13
ak budeme kupovať bugaboo tak tiež len z druhej ruky 🙂 je to super kočár,ale toľko prachov za nový by som nedala 😀
ale na začiatok na prvé 1-2 mesiace asi niečo iné a na zimu so snehom asi bugaboo potom-v zime v snehu sa mi veľmi osvedčil

luly13
15. mar 2012

@hranolka22 kamosky si ho praveze chvalili do zimy( ehm,teda bratislavskej 😅 ). Mna najviac laka jeho velka vanicka. Pri adamovi som mala bertini,ale tam by sa mi 5 mesacne dieta s fusakom nevmestilo. No dufam,ze sa mi ho podari strelit 🙂

sissmiss
15. mar 2012

@babika771 na to by som sa moc nespoliehala 😎 ja som panna, mamina kozorozec. Veru poriadkumilovna nie som. Som bordelar, salamista, a aj ked donekonecna analyzujem, co sedi na pannu, ostatne sa o mna skoro ani neobtrelo. 😅

sissmiss
15. mar 2012

@olivka84 pekne su aj tie...uz sa mi to zamotva ten vyber 🙂

hranolka22
15. mar 2012

@luly13
veď to píšem,že na začiatok na september a október bez snehu si ešte asi dám nejaký iný a potom poriadim bugaboo 🙂 vanička je veľká a mne zvládol aj žilinksú zimu a veľakrát aj kopy snehu-stačilo rúčku prehodiť a veľkými kolesami napred som prešla všetko 😀 nemala som tie veľké zimné kolesá,len klasickú zostavu

monhla
15. mar 2012

Babenky - tým znameniam neverte - ja i moj brat sme panny a poriadkumilovnosť nás minula 🙂 🙂 🙂 . Inak na to, že sme rovnaké znamenie -sme obaja iní. Takže ak aj bábo bude panna, neverím tým predpovediam /p.s. a dúfam, že ozaj nebude mať moju povahu - lebo časom by to bolo kto, z koho a ja neuhnem 😝 /

luly13
15. mar 2012

@hranolka22 😀 ja som si to precitala uuuplne opacne 😅

ita78
15. mar 2012

@monhla Tak,môžem potvrdiť,moja sestra je tiež panna,a veruže hamba preveliká,po nej musela mamina ešte aj špinavé nohavičky zbierať po detskej izbe,aby ich dala oprať... 😝 A teraz ,keď už má segra vlastný byt,tak to tiež nie je lepšie,jedine aspoňže tie gaťky si už dáva sama do pračky a nepovalujú sa jej po byte ... 😀 😀 😀 Ale inak je to super osoba,pomôže keď môže,mám v nej velkú pomoc.

olivka84
15. mar 2012

sestrin maly je tiez panna a tomu verte ze poriadkumilovnejsie trojrocne dieta som nevidela ma normalne zachvaty ked mu nieco rozhadzeme alebo zaspinime. a to nehovorim ked si zaspini tricko alebo pancuchy okamzite to treba prezliect 😀

monhla
15. mar 2012

Neuveríte ale ja ni neviem v ako znamení je moja malá 🙂 🙂 🙂

hranolka22
15. mar 2012

@luly13
nevadí,už je to vysvetlené 😉

hranolka22
15. mar 2012

ja osobne moc na tie znamenia neverím,resp. im nepripisujem takú váhu 🙂
aj ke´d nejaké hlavné charakteristiky znamení sedia na mňa,manžela aj deti 🙂

babika771
15. mar 2012

veď to, že iba tie hlavné črty🙂 A aj to napovie aspoň niečo.

sunny15
15. mar 2012

@olivka84 mne sa z kocikov najviac paci chico enjoy trio alebo tie tako kociky 😀 😀

olivka84
15. mar 2012

@sunny15 mne sa moc chico nepacia som staromodnejsia a chico su take ine trochu. a neda sa v nich hojdat

sunny15
15. mar 2012

@olivka84 no s tym hojdanim je to pravda...ale to je este daleko,kym si kocik kupime....aspon ja si to necham az na 8-9mesiac... 🙂

olivka84
15. mar 2012

@sunny15 ja sa s tym tiez nebudem ponahlat som aj trochu poverciva a hlavne mame maly byt tak nech tu zbytocne nestrasi

orchidea8
15. mar 2012

@olivka84...aj my mame po malom kocik Tako, tiez som v tomto bola staromodna...najma som chcela kocik co sa pekne hojda, ma dobre kolesa aj na sneh, a ma velku vanicku kde ho v pohodke aj s fusakom dam...a nechavam ho teraz aj pre druhe.Sice to nebude zrovna najmodernejsi, ale neriesim...ved maly mi uz pred dovrsenim 1 roka aj tak do kocika nechcel, maximalne do golfoveho takze kvoli par mesiacom ani novy mat nemusim 😉

stipec26
15. mar 2012

@orchidea8
ak chces / chcete kociky co sa dojdaju - ja som mala na balkone (na uspavanie, ako som pisala) Dema - je to este komanc kocik, co samozrejme presiel vzhladovou upravou, ale peruje aj velke kolieska

http://www.babysvet.sk/produkty/kociky/Hlboke-k...
http://www.babysvet.sk/produkty/kociky/Hlboke-k...
http://www.e-baby.sk/product/hlboky-kocik-klasi...