September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
ja citim pohyby je to zvlstne, ze uz teraz pri prvom som az v 16tt citila 😅
@andrea_stella ja som si objednala supravu do postielky tak dam potom info aky tovar dosiel
Baby, nemate niektora skusenosti s tabletkami proti zvracaniu ktore obsahuju zazvor a ginger??? Tu v nemecku sa volaju Zintona. Predpisala mi ich dr, kedze stale zvraciam a nezaberaju mi... :(
dobre ranko vidim ze mam co robit od utorka poobedia som tu nebola, vcera som mala taku migrenu s vracanim ze som bola totall K.O.idem vas docitat rychlo
@katka_77
ja som prvýkrát splašila bugaboo za super cenu-aj s fusakom len za 190 eur 😀
a z Anglicka si nedávam posielať obyčajne,dovážam kočíky keď treba takže mám tam zriadený prenájom skladu a kuriéra tak cena za dovoz nie je taká horibilná 🙂 a z UK ani nechcú posielať kočíky na SLovensko. ale ešte nevyberám,uvidím neskôr
@hranolka22 @katka77 aj ja chcem bgb.ale asi z druhej ruky. No keby si vedela o najakom za 190e... 😀
@ftinka
pre nas kozorohov je panna výhra🙂)) Váha nie je zlá, len na nás príliš zasnená a nerozhodná🙂) Moju dcéru mám veeeľmi rada aj keď je váha, ale aj tak verím, že teraz to bude panna 🙂 Lebo ako dcéra povedala, mamina ja viem prečo robíš všetko sama, lebo ja a ocino sme lenivý🙂)) Tak verím, že budem mať aj ja spojenca🙂))
sa mi páči ako nám tu naskakujú týždne🙂)
ahojte. prave som prisla od gynekologa bola som na krv budu robit tie tripple testy dufam ze bude vsetko ok.
vidim ze uz preberate kociky. my sme sa s drahym rozhodli pre tako este nevieme typ ale urcite tako. viete co ma zaujima pozerali sme si kociky v obchodoch a vsetky tie super drahe a znackove vobec neperuju nechapem to vobec ako sa potom hojda dieta v tom kociku?
http://www.tako.sk/captiva-mohican
http://www.svetkocikov.sk/kociky-tako/687-capti...
a este sa mi od taka pacil jeden ale neviem ho nikde najst bol taky krasny fialovo ruzovy ale to len v pripade ze by sme mali dievcatko
@luly13
ak budeme kupovať bugaboo tak tiež len z druhej ruky 🙂 je to super kočár,ale toľko prachov za nový by som nedala 😀
ale na začiatok na prvé 1-2 mesiace asi niečo iné a na zimu so snehom asi bugaboo potom-v zime v snehu sa mi veľmi osvedčil
@hranolka22 kamosky si ho praveze chvalili do zimy( ehm,teda bratislavskej 😅 ). Mna najviac laka jeho velka vanicka. Pri adamovi som mala bertini,ale tam by sa mi 5 mesacne dieta s fusakom nevmestilo. No dufam,ze sa mi ho podari strelit 🙂
@luly13
veď to píšem,že na začiatok na september a október bez snehu si ešte asi dám nejaký iný a potom poriadim bugaboo 🙂 vanička je veľká a mne zvládol aj žilinksú zimu a veľakrát aj kopy snehu-stačilo rúčku prehodiť a veľkými kolesami napred som prešla všetko 😀 nemala som tie veľké zimné kolesá,len klasickú zostavu
Babenky - tým znameniam neverte - ja i moj brat sme panny a poriadkumilovnosť nás minula 🙂 🙂 🙂 . Inak na to, že sme rovnaké znamenie -sme obaja iní. Takže ak aj bábo bude panna, neverím tým predpovediam /p.s. a dúfam, že ozaj nebude mať moju povahu - lebo časom by to bolo kto, z koho a ja neuhnem 😝 /
@hranolka22 😀 ja som si to precitala uuuplne opacne 😅
@monhla Tak,môžem potvrdiť,moja sestra je tiež panna,a veruže hamba preveliká,po nej musela mamina ešte aj špinavé nohavičky zbierať po detskej izbe,aby ich dala oprať... 😝 A teraz ,keď už má segra vlastný byt,tak to tiež nie je lepšie,jedine aspoňže tie gaťky si už dáva sama do pračky a nepovalujú sa jej po byte ... 😀 😀 😀 Ale inak je to super osoba,pomôže keď môže,mám v nej velkú pomoc.
sestrin maly je tiez panna a tomu verte ze poriadkumilovnejsie trojrocne dieta som nevidela ma normalne zachvaty ked mu nieco rozhadzeme alebo zaspinime. a to nehovorim ked si zaspini tricko alebo pancuchy okamzite to treba prezliect 😀
Neuveríte ale ja ni neviem v ako znamení je moja malá 🙂 🙂 🙂
@luly13
nevadí,už je to vysvetlené 😉
ja osobne moc na tie znamenia neverím,resp. im nepripisujem takú váhu 🙂
aj ke´d nejaké hlavné charakteristiky znamení sedia na mňa,manžela aj deti 🙂
veď to, že iba tie hlavné črty🙂 A aj to napovie aspoň niečo.
@olivka84...aj my mame po malom kocik Tako, tiez som v tomto bola staromodna...najma som chcela kocik co sa pekne hojda, ma dobre kolesa aj na sneh, a ma velku vanicku kde ho v pohodke aj s fusakom dam...a nechavam ho teraz aj pre druhe.Sice to nebude zrovna najmodernejsi, ale neriesim...ved maly mi uz pred dovrsenim 1 roka aj tak do kocika nechcel, maximalne do golfoveho takze kvoli par mesiacom ani novy mat nemusim 😉
@orchidea8
ak chces / chcete kociky co sa dojdaju - ja som mala na balkone (na uspavanie, ako som pisala) Dema - je to este komanc kocik, co samozrejme presiel vzhladovou upravou, ale peruje aj velke kolieska
http://www.babysvet.sk/produkty/kociky/Hlboke-k...
http://www.babysvet.sk/produkty/kociky/Hlboke-k...
http://www.e-baby.sk/product/hlboky-kocik-klasi...

@petra6484
@katka_77 ja som jaka brzda, sak ja odtial chcem objednavat kocik hihi, no este som odtial nic neobjednala tak nemam ziadnu skusenost, ale ta predajna sa mi zda v pohode 😉