September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@lulu1112 najlepsi kocik 😉
@hranolka22 Joj, tak to bol vazne bargain. 🙂 Ja som uz aj pokukovala na ebay, ale chcem samozrejme s tymi penovymi kolesami a co najnovsiu konstrukciu, tak aj tie tam vychadzaju na £500 - £600. Tak uvidime.... ved casu este dost a tiez by som chcela nakprv vediet, ze co cakame. 🙂
@lusinda1989 Tak dodatocne gratulujem aj ja. A super, ze bol aj drahy. Ved pre nich to je jeden z najkrasnejsich zazitkov. 🙂
@stipec26 @olivka84 @sissmiss ... jemine to vazne potrebujete vsetky tie papiere??? A ked vam bude na ponahlo a pride bez nich, tak vam akoze nedovolia rodit, alebo co ????
Ja som sa prave bavila s kamaratkou co robi porodnu babu tu a vraj tu sa bezne mamicky zjavia iba s kabelkou a mobilnym telefonom (to najdolezitejsie) 😉 . A az ked idu domov, tak im otecko prinesie neci na prezlecenie a veci pre baby.
Viete si to predstavit na Sk ??? 😀 😀
ahojte pekne ranko. vcera co sa mi stalo som sa trochu pozabudla ze som tehotna a som sa zvalila na brucho nastastie do perin drahy dostal hysak s toho. mne to uplne vypadlo s hlavy 😖
@katka_77 aj ja by som tak chcela ist zdravotnu karticku do vacku knizku do ruky ale asi to tak nefunguje 😀
@veverka84 Jeej, aj ja som mala Jane slalom pri druhej dcerke. Ale to bolo este pred skoro 9 rokmi. 🙂 Tiez som s nim bola nadmieru spokojna, som ho potrebovala aj na plaz po piesku a vazne nesklamal. Jedine sklamala dcerka, ktora kocik nenavidela dost casto sme ju museli nosit a vsetky nakupy boli vacsinou v kociku. 🙂
@sissmiss A aky Bugaboo to presne bol? Lebo na Cameleona sa daju kupit na zimu aj vacsie predne kolieska. A viem, ze tie starsie bee mali problemy s kolieskami, tak ich museli vsetky vymienat.
Ja si ho chcem v aprili otestovat, ale viac menej som rozhodnuta hlavne kvoli jednoduchosti skladania a cestovnemu kufru. 🙂
No on ho bude nosiť na rukách🙂)) ono viem, že je stále strach či to výjde, nevýjde.... ale treba myslieť pozitívne , že všetko bude ok a bábo kočík potrebuje🙂)
Najväčšia sranda je tá, že má MCbook a babatku chce kupiť kočik z druhej ruky🙂) Čo mne nevadí, ale ja ho tiež budem používať tri roky ako on 🙂) A to bude jeho jediné dieťa... kedže dcerku mám z byvaleho manželstva...
a to ani nie je lakomý.... fakt nechápem, to premýšľanie mužov🙂 Kočík za 200€ a notebook o tisicku drahší🙂))
Ahojte, dnes v noci som mala priserne krce, ale skor v oblasti zaludka, rano to este pokracovalo a uz to je na ustupe. Ale aj tak som sa celkom zlakla.
@anicka245 @lu17 Kocky ta listeria moze byt vazne dost nebezpecna presne ako napisala @veverka84. Ked nie je zena tehotna, tak to moze prebiahat ako chripka. V tehotenstve je to vsak o moc horsie a moze dokonca sposobit predcasne narodenie alebo potrat a nezalezi ci zjes iba trosku toho syra, alebo viac.
Viem, ze sa nemozme riadit vsetkeho od slova do slova a nikdy nevieme, kde sa na nas moze co nachytat a aka choroba na nas ciha. Ale ved jednoducha prevencia nie je az taka tazka vec a tych par mesiacov vydrzime. 🙂 A ked mate radi syry, tak preco si ich napriklad nezapeciete? Ved taky zapekany hermelin je upne super. 😉
@lulu1112 tak ten je skutočne krásny, mne sa veľmi páči casualplay, ale máme po prvom, takže moc vymýšľať nemôžem 😉
@katka_77 nestraš že prevrat 😅 Na SK rodí pôrodník a nie žena, ona len príde s bruchom a potrebnými vecami, on "ju" porodí a ona odíde s bábatkom 😝 😝 😝 Vieš čo by to bolo že neprinesie ani papiere a doklady? Mňa tak obracali pri malom, nemala som na kartičke poistenca zmenené priezvisko...to bolo! Chodili za mnou celú noc a keď sa striedali v noci služby, toto jediné ich zaujímalo...toto so mnou riešili keď som prišla, pred pôrodom a aj po pôrode, skoro denne prišla nejaká ďalšia múdra sestra že si to musím zmeniť a poslať im to, lebo im to poisťovňa nepreplatí 🙄 ...byrokracia...
Kcky ak mate radi tasky Oilily, tak sa urcite pozrite na toto a .. maju 20% zlavy a dokonca sa da jedna vyhrat. 😉
http://bit.ly/ykULSa
@katka_77 ja som si do googlu dala bogaboo obrázky a všetky čo mi našlo mali také mini predné kolieska. Ja už mám zatiaľ jasno. Ale ak pridáte nejaké ďalšie linky tak už zase budem riešiť nové možnosti 🙂
@babika771 to sú chlapi ale majú aj v niečom pravdu. Ten kočík hlboký som ani nevyužila, športový to áno, aj golfáč, ale športový mi zostal, ten som preč nedala a golfáč viem vždy kúpiť za dobrú cenu. Ono je to spotrebný tovar, malo by to byť kvalitné, ale treba rátať s tým, že sa to zlikviduje úplne, že ho možno vyhodíš, preto sa neoplatí drahý kupovať. A ak aj nebudeš používať ako ja často, tak už ho nepredáš tak dobre. A pri ďalšom možno budeš chcieť iný kočík... Skús mu ukázať niektoré ako mikado aston, tam sú ceny okolo 250 e a autosedačka je za 50e doplatok a pasuje na ten kočík...ak by kúpil použitý za 200 e, za sedačku dá kľudne 100 e a už ste na tom istom, takže takto by si mala za rovnakú cenu nový kočík a sedačku 😉
Ja inak tiež nechcem kočík za 500, lebo nákladov bude aj tak dosť okolo...len teraz chcem tehu rifle a baby písali že stoja okolo 30e...ono sa to nazbiera a sú to pomerne veľké náklady. Pri malom som chcela všetko, kočík, autosedačku, také lehátko prenosné na hojdanie, ďalšie kočíky...takú odsávačku hentakú...bola som ako človek čo ide na dovolenku a zbalí si všetko, aj čo mu neni dobré že veď pri mori to všetko bude vyzerať lepšie. A nakoniec chodí v jednom outfite ale má plné kufre a ani nevie čo tam má. Čím viac detí, čím viac dovoleniek, tým má človek viac skúseností a zistí že dôležité sú tie zážitky a tie nesúvisia veľmi s vecami a množstvom a cenami. Ale tie babatkovské veci strašne lákajú na míňanie, no obchodníci to dobre vedia 🙂
@monhla manželovo povolanie asi kvôli úplatkom 😝 mňa sa tak primár na detskom chodil dookola vypytovať čo robí muž a čo ja....povedala som že som na materskej a muž je nezamestnaný, tak mi poradila známa čo tam bola sestrička, že len mu preboha nepovedzte že podnikáte, to sa nedoplatíte...on tým bol známy... 😖
Ešte ma napadla "pekná historka" z nemocnice v TT /ale iné odelenie/ - keď som musela ísťr pred 3 rokmi na plúcne, lebo som 3 dni o sebe kvôli horúčkam nevedela, nejedla som, nepila, ... tak sa ma sestrička pýtala jkomu zavolať - nahlásila som manželovo meno a ona chcela tel. číslo - viete si predstaviť človeka, ktorź blúzni aby dobre nadiktoval tel. číslo 😝 - niečo som vypotila a povedala som jej, že manžel za hodinu príde /išiel mi pre veci/ a to tel. číslo skontroluje, lebo som si ním neni istá. Sestrička sa pomaly naštvala, ako to, že neviem ani číslo na manžela. ☹ ☹ ☹ /Babenky ja som ozaj nevedela chvíľami ani svoje meno, nie to ešte niečo iné 😝 /
Ja som vysvetlovat nemusela, lebo manzela tam poznali, robi pri nemocnici na hygiene, uplatky necakali, kedze je statny zamestnanec a zarobi este menej ako ja ucitelka....co je tiez bieda
@zahadka Mňa sa to pýtali na príjme a sestrička to nahadzovala do pc. Neviem na čo im tie údajú sú. Napr. Na môj vtedajší zdavotný stav sa nepýtali - a to sa mi pred pôrodov zdá dôležitejšia ako v ktorom roku som sa vydávala, akú školu a kedy som ukončila, kde robí manžel a pod. 🙂 🙂 🙂
od nas chcu nepodstatne info, ale ked som sa dozadovala vediet aku krv ma maly, kvoli pripadnej transfuzii, tak mi to nikto nepovedal, nepichli mi Rhegu, co mali a to som im hovorila takmer stale...

@andrea_stella silno dufam, ze to bude baba, treba verit 😀
Baby, ja som taky nocny vtak , som teraz pozerala kociky a uz mam vybratyyyyy 😅
Concord fusion travel set, zalubila som sa do neho 😵
http://shop.aladdin-kociky.sk/index.php?main_pa...
no v aladdin ho maju za najlepsi cenu zatial co pozeram, ale aj tak je riadne drahy, ale skusim nasetrit, mam este par mesiacov na to 😀 Len este neviem aku farbu, ale asi bordovu alebo sedu kombinaciu 😅 Ach jaj 😵