September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@montinka ano urcite, moj muz ked bol 10mesacny vraj mal tieto krce a ked mi svokra vravela ako to dieta vyzera pri tych krcoch tak mi beha mraz po chrbte 😖
@sissmiss niekedy je vacsie, niekedy menšie 🙂 asi podla vydatnosti obeda 😀 😀 tiez niekedy v robote musim mat firle rozopnute, lebo ma tlacia ked sedím, a potom zase pride den, ked ich mám zapnuté a vobec ma netlacia🙂
mne sa ten moj posmieva, ze som tlustík, aj ked este nie som, ale to ma len tak z lásky natahuje 🙂 a dodáva, ze súcití a priberá spolu so mnou 🙂 lebo ja teraz vypekám a samé sladké dobroty vyrábam každý den... dnes bol tiez fajnový obedík... no
@sissmiss a citis uz pohyby?ja sem tam take mierne mrvenie,ale nie je to take , ze by som male citila pocas dna castejsie, iba ked si tak lahnem na bok alebo tak bokom sedim 😀
@kali23 hihi a vies ako mojmu muzovi narastlo brusisko hovorim, ze aspon ma nenecha v stychu 😅
hej hej, zlatí sú tí chlapi, ako s nami držia a tvária sa tak uvedomelo 🙂)) sranda je, ze aj brat, ci bratranci, ci kamarati, vsetci pribrali pocas tehotenstva svojej partnerky, a len máloktorý to potom aj schudol... 😀 😀 😀
@kali23 no dobre im je... asi sa tiez drzia toho, ze treba jest za dvoch... moj muz tiez so mnou z lasky priberal pri oboch tehu a teraz pred mojim tretim uz mal take brucho, ako keby on cakal dvojicky... ked skoncim tehotenstvo ja - dufam, ze muz si este cez to "brusinko" bude vediet aspon topanky obut... nech musim aj jemu snurovat 😀 😀 😀
🙂 som si vas predstavila ako stoja vsetci v rade a na konci radu on, a ty im vsetkym snurujes topanky 😀 😀 😀 😀
tak ja dufam, ze manzel s tym nebude pokracovat... nerady by som tlustika vedla seba 🙂) ale nejde o to zeby bol len tucny, ale zeby nic so sebou nerobil a nevadilo by mu to... ale nastastie ide leto, a teraz uz bude vonku makat, a bycikel a sem tam bude hladovat na rybacke lebo do leta musi vyuzit kazdu volnu chvilu, lebo po 1.9. uz nepojde od nas ani na krok 😀 uz teraz ho nato pripravujem 😀
@kali23 no moj muz on vzdy len v zime sa gulati a potom pohoda zas to ide dole, cize zacinam mat aj depky, ze on bude mozno aj chudnut a ja budem vacsia a vacsia 😠
@andrea_stella ale ved ty budes rast len docasne 🙂
@montinka uff, neviem ci by som dala. My sme mali tento tyzden 40tky a zvladli sme to bez krcov, prekvapivo ucinny bol nurofen syrup, doteraz skor cipky paracetamolove zabrali a teraz naopak. Zabal som nerobila ani raz tentokrat, len ten vlazny kupel zo dva razy..ale moc tam nechcel byt, znizili sme asi o pol stupna...
@andrea_stella necitim pohyby, len take steklenie par krat bolo. A pri malom az v 20 tyzdni kopol...ale ze pri druhom to byva skor, tak okolo 18tt si myslim ze by to mohlo byt 🙂
@kali23 mne ostalo este 4kila z prveho tehu, no by sa mi podarilo aj tie dat dole ked som sa uz tak natrapila ist vahou dole, no necakane som otehotnela cize moje usilie byt zas normalne vyzerajuca zlyhalo 😀 a kym sa zas do toho po porode dokopem aj jaj jaj 😀
@andrea_stella ale neboj, budeme sa tu navzajom podporovat a spolu to zvladneme zhodit, uvidis🙂
@sissmiss ja som pri prvom citila z v 16tom tyzdni dost skoro na prvorodicku a teraz tiez len obcas take mrvenie cize cakam, ze asi buduci tyzden to zacne, a inak ja ked som si priratala tych 22tyzdnov od prvych pohybov tak som fakt aj tak porodila, a si hovorim, ze teraz sa maju priratat iba 20tyzdnov tak to potom kedy budem rodit v july? 😀 viem, ze to neplati pre kazdeho no mne to vyslo dufam, ze teraz to nevyjde 😀
@kali23 no sak teraz uz aj viem ako na to, ja potrebjem pohyb 😉 lebo mam dodrbkanu stitnu zlazu cize mne to ide pomalsie ako ostatnym a dietky az tak nezaberaju a hlavne by som ani nemala dietovat lebo este viac si nicim metabolizmus 😉
@andrea_stella ja som ani nemyslela dietu, skor len zmenu stravy a pohyb, mne osobne pomohla delena strava ( ale ja som potrebovala hlavne "precistit" creva) a hned som citila zmenu v pase, ale aj som cvicila na vibrogyme, tiez pred svadbou som chcela trosku schudnut tak som zacala s 90dnovou dietou, ale vydrzala som len 2 tyzdne, ale tiez som schudla zo 2-3 kg... ale zase nikdy som nepotrebovala schudnut viac nez tie 2-3 vianočné kilečka 🙂
inak ja to "steklenie" citim uz strasne davno, aj som sa nato pytala gyn. povedala mi, ze je to este skoro, ale ze niektore zeny to aj tak citia 🙂
@andrea_stella to nepoznam že že 22 a 20 týždňov prirátať odkedy cítiš prvé pohyby...to akože pri prvom a druhom dieťati? Tak ak áno, na mňa to pri malom nesedelo...prvé pohyby v 20tt a pôrod v 40tt
@kali23 ja som za 6tyzdnou pred svadbou dala dole 7kilo co nie je dobre tak rychlo a to som cvicila kazdy den na bicykli ked som dosla do salonu skusat rezervovane saty tak skoro odpadli, ze im nevesty vacsinou priberaju a nechudnu 😀
@sissmiss no hej hovori sa to tak ,ale nesedi to na vsetky to mas pravdu,ale mne sedelo ako rit na serbel som citila na zaciatk 16tt prve pohyby a porodila som na zaciatku 38tt
@andrea_stella tak ja to citim tak od 12-13-14tt tak to kedy by som mala podla toho porodit?
ok baby, ja prchám, manzel mi chce odstrihnúť kábel od PC 😀 😀 😀 😀 😀
@kali23 hehe to neber tak ozaj to nesedi na kazdeho to je tiez podla mna jedna z babskych povier ja som to tiez nebrala vazne ked mi to rozpravali, az ked som porodila tak som v nemocke tak premyslala, ze som porodila podla tych pohybov a to mohla byt len cista nahoda 😉
jasne... aj ked mna by potesilo, keby sa mi narodil levík namiesto panny 🙂 vzdy som chcela dievcatko levicu ako som ja 🙂))))))) joj ale som dnes vtipná 🙂 uz fakt prchám papa
Baby, ale ste tu zas toho popisali 🙂 Si vas vzdy tak rada precitam po pilnom dennom uceni, je to tu pre mna ako relax 😵 Baby este dva dni a uz mam statniceeee, bozinku, uz nech mam po a pak tu budem denne nalepena 😅
Tak drzte palec, pekny den vam prajem 😉
@sissmiss Tak to muselo byt super s tou tvojou kamaratkou. To by som spravi;a aj ja. 😀 Ved si len predstavte, ze mate nachystane nejake meno napr po manzelovom otcovi (beloch) a narodi sa maly cernosko. Je to samozrejme taky najblbsi priklad, ale podla mna vela faktorov po narodeni moze to meno este ovplyvnit.
Ale tusim niekto uz spominal, ze sa to da zmenit na matrike. Tak aspon, ze tak ....

@kali23 ja som našla nejaký tanec, ale nie v ba...no určite tu musí niečo byť...
Mne dnes nejako naraz vyskočilo bruško...niežeby predtým bolo malé ale teraz večer je fakt nejaké obrovskejšie 😲 Muž že mám slabé brušné svalstvo, tak som ho sprdla, lebo to nerada počujem 😀