September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
Dakujem vam baby za podporu 🙂 Takze zajtra mam den D, statnicujem, dnes uz riadne nervicky, vcera mi trosku rupli, posledne jedlo islo von a vyrevala som sa ako blazniva, trosku sa mi aspon ulavilo 🙄
Vcera som si kupila aj tehotensku bluzku, budem vypucovat brusko ako sa len da, snad prizmuria nado mnou jedno ocko, budem to silno potrebovat ☹ Tesim sa na zajtra vecer, ked tu uz budem v klude citat vase prispevky a konecne sa normalne zapojim do debaty. Vcera som mala abstak, ani pc som si nezapla, ach jaj, tesim, ze budem mat po, drzte palceeeeeee a pekny dnik vam prajem vsetkym 😉
ahojte baby, tak ja dnes posielam zamestnávateľovi oznámenie o tehotenstve, tak som zvedavá aká bude odozva, kedže sa nám zmenili majitelia a teda aj celkové pomery vo firme 😀 .....inak si to tehotenstvo užívam 😉 už ked si oblečiem nejaké obtiahnuté tričko, tak mi pekne bruško vykúka 😀
@nmonika tiež mám podobný problém - rávno po brušku ani stopa, zato ku večeru mi pekne vybehne 😀
presne tak, ráno nič a večer ako keby som šla rodiť🙂)
Moje bruško - ráno 5. mesiac a večer tak koniec 8. mesiaca 😀 😀 😀
ahojte tak my sme vcera vecer dosli domov tak vybalujem a perem...len kto to bude zehlit????inak viete koho tu prave mam dvojtyzdnovu neterku svagrina sla po uradoch ona sa narodila malinka 2770 g a 46 cm taky maly uzlik no nemozem sa vynadivat a mala moja sa ide zblaznit tak by obskakovala 😀 budem mat velku pomocnicku 🙂
ahojte tak som rada ze s tym bruskom to tak mate viacere, lebo ja rano este ako tak ale uz poobede je o dost vacsie a do vecera este raz take 😀 No uz poobede ked idem von tak je neprehliadnutelne ze som tehotna. No a konecne mi prestava byt zle,uz iba vecer mi byva trosku tak sa vytesujem.
@babika771 preto sa snažím nosiť skôr obtiahnutejšie trička, aby som s mohla popýšiť, že som tehotná 😉 aj ked niektorí si to môžu vysvetliť po svojom - že som sa prejedla 😀 😀 😀 😀
ja sa len čudujem, ako sa to mení - pri 1. tehu som mala malinké bruško až na konci 5. mesiaca , dovtedy len širší pás. A teraz, ešte som si tehu nebola istá a už som iné veci ako tehotenské ani neobliekla 🙂 . Aj mm sa čuduje, že takáto som bola až v 7. mesiaci a stále sa pýta, či nečakáme dvojičky 🙂 - musím ho zobrať na sono, aby mi už konečne veril 😀 😀 😀
@vladka1828 aj ja nosim som na svoje brusko hrda 🙂 a tiez mam pocit ze si myslia ze som dobre prejedena resp. vyjedena 😀 😀 😀 😀 lebo ako som uz pisala ked niekomu poviem ze cakame tretie tak sa ludia cervenaju a normalne nevedia co hovorit uplne ostanu v pomykove alebo ma lutuju ze sak to zvladnete a tak a my sme to pritom chceli ale nikto mi to asi neveri 😀 😀 😀 😀 😀
@vladka1828
🙂)
dnes som bola na odberoch krvi u Drakulovej a tam mi stará babička pustila miesto že sadnite si.... a to ráno na mne fakt nie je moc vidno🙂) skoro vôbec... ale to bude asi tým, že k tej lekárke chodia iba babičky, alebo tehotne, tak asi tušila. Ja som jej povedala iba, že vyzerá zle? 🙂 asi aj som vyzerala, tri dni bez tabletiek na železo a na lačno🙂 tak bledá ako stena...
ale tiež sa vytešujem z bruška🙂 A raz do týždna chodím plávať - zakaždým zhodim pol kila🙂 Takže čo naberiem tak to zhodim a tak priberám pomaličky, i ked 3,2kg je asi dosť, ale vždy lepšie ako 6kg🙂
inak ma tu este niektora uchylku ze nemoze dockat dna kedy sa jej meni v pase tyzden tehotenstva lebo ja to mam a uz cakam na stredu jak chora 😀 😀 😀 😀 😀 ze 16 tt budem odpadam teraz sme boli na zaciatku a som stresovala ci som vobec tehu ked na sone nic nebolo videt a ze je to mimomaternicove a neviem co...a zachvilu polovica za nami...jaj uzivam sa ako sa da moje posledne tehu...
@babika771 ja necvičím 😀 ....som ledva rada, že som aspoň to kilo priblala 😀 😀 keď som bola minulý týždeň u doktora, tak som sa až hanbila, ked sa opýtal koľko som pribrala, tak som mu len tak nesmelo opovedala - asi kilo?....aj to som si nebola istá či až toľko 😀 ale potom som vyskočila na váhu a fakt tam bolo +1 kg, tak som to hrdo oznámila sestričke 😀 😀
@veverka84 ja takto vždy čakám na nedeľu, ked sa mi to mení 😀 😀 a vždy si aj nete hned pozriem, čo sa v tomto týždni vyvíja 😀
@veverka84 Ja som už riešila "3 deti". Keď som ľudom po svadbe hovorila, že chcem 3 deti, pozerali na mňa ako na jeleňa 😀 , ale čo už, veď ich nechcem jedenásť / zatiaľ 🙂 / Inak už teraz na mňa pozerajú občas divno - nový dom, hypotéka na krku, manžel nezarába tisís eur, ... a ja sa teším a každému hovorím, že som tehu 😀 😀 😀
Babenky, ako zistím, v ktorý deň sa mi menia týždne. Ja som si to zatiaľ nevšimla a pri mojej malej "ratolesti" občas ani neviem, v ktorom som tt. 🙂
@vladka1828
tak to ti ticho závidím🙂)) strááášne sa bojím, že zas priberiem 27kg🙂)) nechcem byť už taká macatá🙂) i ked potom som to rýchlo zhodila. jem iba to čo môžem a aj tak ide váha hore:( ...
@stipec26 no ja som bola dneska u lekara a hovorim mu pan doktor uz som aj pribral a on ze a kolko ? a ja no za par dni 1,5 kg a on n a to a to nic to je malo to este len pride , tak som mu na to povedala ze ked to pojde takymto tempom tak sa obavam toho ako budem vyzerat pred porodom a zaftipkoval povedal mi ze 100 kg nech sa nebojim 😀 jaj ty chlapi 🙂
no a dneska merali drobca ale merali len velkost hlavicky ktora je 30,6 mm tak neviem tvrdil ze to je ok odobrali krvicku tak dufam ze aj ta bude ok len som sa tesila ze zistim o kolko sme vyrastli a nist zas musim cakat do 13,4 😒
ozaj koceny neviete o dakom dobrom 3d ultrazvuku za normalnu cenu v BA ?

13tt