September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@katka_77 tí ľudia su cááááklííííí, veď tie ktoré majú viac ako dve deti sa starajú o to aby sk nevymrelo a aby bolo raz na dôchodky...ale sú tu také múdre (v debate o rodičovskom kde mňa aj kali dodžubali), kde tvrdia že sú strašne zodpovedné lebo majú len jedno dieťa 😠
Ja viem že také reči že tehu kontroly a tak to je už otravné, ale keď sa ti dnenápadko dívajú na bruško a nič...a ja sa vytešujem keď sa niekto s nami z toho teší...rada zdieľam...no ale nič. Však ešte si tehu bruška užijem a bez pochýb či som tehu alebo pribrala
ahojte tak dnes som mala tazku noc ma bolelo brucho drahy ma nutil ist na pohotovost ale nesla som aj mi to preslo nastastie. chcem sa spytat myslite ze sa moze babo presunut s lavej strany brucha na pravu ? komplet cele?
@katka_77 ja konkretne mam take ako rifle, uzke tmavomodre a nohy ako modelka v nich🙂 taketo nejake len tmavsie a latka taka makka, elasticka...
http://www.hm.com/sk/product/96293?article=9629...
@olivka84 neviem, ci sa babatko mohlo tak presunut, ale naaahodou to nemohli ta boliet creva / zaludok (aj ten mozes mat teraz "kdekolvek"), bud ze si nieco zjela alebo plyny? ja som raz tak mala.. ze total zo sekundy mi stvrdlo cele brusko (aj zaludkova cast, aj babatkovska - ;) mam to rozdelene na hornu a holnu cast, kedze ho mam take velike 🙂 ) ...no a teda som sa zlakla, isla som si lahnut a o chvilku tlacenie, bolest, pichanie - zle prezle... tak som si dala len tak pre istotu Hylak Forte a az chvilku tvrdnutie odislo, a bolesti prestali... v noci som sa vyprdkala a bolo.. ;)
@nastasyk krááásne sú 🙂 ale mne na tie moje nohy nepomôže už ani svätená voda 🙄 🙄 🙄
Sedím si v práci a "pracujem" keď tu zrazu bublinky v podbrušku, len chvíľočku, jemulilinko, ledva som to zaregistrovala ale určite sa to stalo....myslíte, že je to to čo si myslím? Ešte je skoro, či?
@marcelatje aj mne sA to stalo minuly tyzden ale len raz od vtedy uz nie tak cakam a nic zatial
@marcelatje ja si myslim ze mozne to je...lekari by ti povedali ze to este nemozes citit...ale to je blbost
kazda z nas to pociti inokedy... 😉 ja dnes idem k zubarovi 😕
@marcelatje @olivka84 si myslim ze je to to na co myslis, aj ja som to mala a potom dva dni nic a potom zase 🙂
@nastasyk Presne ten istý obrázok riflí som sem chcela skopírovať 🙂 Tie rifle sú super, len dosť úzke dole, bola by sa mi zišla aj 40, no keď nemali, tak som sa vtrepala aj do 38 a dúfam že vydržia čo najdlhšie 😉 A konečne ma netlačia na bruško, ta látka perfektne drží a super pocit 🙂 A vôbec som netušila, že H&M má toooľko detských vecí 😀
@lu17 ani ja, ja som bola len na obchodnej v H&M a tam mali dosť slaby vyber ostatných veci a hlavne vsetko bolo cierne, bordove a sede...ja by som aj nejake iné farby... Inak neviete mi poradit, zhanam leginy trojstvrtove bavlnene, ale inej farby ako cierne...kde by sa dali kupit?
@lu17 ja som si v New Yorkeri kúpila také tričká/tielka po 5 - 8,- EUR ak sa natiahnu nebude mi ľúto ich vyhodiť. Mali také pestré farby, kúpila som si z každej 😀 a hlavne sú dlhé a nechodím s holými krížami 🙂
@nastasyk Moznoze este budu neskor v obchode tie tricka a tuniky 🙂 Ja som si tam nasla take obycajne jednofarebne elasticke tricko, vpredu nariasene na brusku-takze ked sa zvazsuje ma kde. Je super. Ale myslim si, ze tieto veci budeme vediet zohnat aj inde, ako v obchododch pre tehu-kedze letia tuniky, sirsie tricka atd. A co som ostala prekvapena- kedze treba dlhsie tricko ako obycajne-kvoli brusku,tak aj v Lidli som videla 2 tricka za 8 ecok-a su super, /aspon nachvilu, ci na doma / .
Inak baby, krááááásny prvý jarný deň všetkým 😎
@marcelatje Presne, myslim si ze sme dobre na tom,mozeme sa vytrcat s bruskami, a nemusime mat na sebe vela veci. Staci kupit par triciek s kratkym rukavom, a mas to 🙂 A niektore som dokonca nasla doma aj take,co mi boli siroke 🙂 ono hlavne musia byt dlhsie,lebo ak su tie rifle s tym vysokym pasom,tak potom ho vidno 🙂
@lu17 No ja som ich kúpila ešte minulý rok, keď som tehu nebola 😀 Ale zatiaľ v pohode, tie látky sú dosť elastické, tak myslím že vydržia dosť dlho a nebudú tlačiť 😉 Lu, alebo si myslela tie rifle z H&m? Tie som kúpila klasickú veľkosť aku nosím, vlastne ešte menšiu, lebo tú moju už nemali 😉

@ktore Prosim ta, to amnio ti odporucili, alebo si si to sama vybrala?