icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

stipec26
20. mar 2012

@jenny6 len potom pozor, tusim katka_77 hovorila, ze ak mate nejake oblubene netehu kusky, tak si ich nedavajte, aj ked su vam dobre, lebo co brusko vytaha - to uz nic nevrati spat... ja som tak uz prisla tiez o par triciek z Camalie, nastastie za babku, tak ma to nemrzi.... 😉

olivka84
20. mar 2012

ja sa tak strasne desim tehotenskeho oblecenia zatial sa mu vyhybam ale este mesiac a budem musiet nad nim rozmyslat

lu17
20. mar 2012

@olivka84 Nemas sa preco desit,uz to nie su rifle na traky . Su to naozaj sikovne moderne rifle,kde nevidno ze su tehu, a nehovoriac o tom ze aj tie tricka su uplne v pohode,len musis mat o nieco dlhsie-aby zakrylo brusko 🙂

sissmiss
20. mar 2012

@stipec26 ja som to hovorila a budem musieť už prestať nosit jedno AnF tričko moje obľúbené, lebo už som si všimla že je vytahané, dúfam že po opratí sa to ešte vráti do normálu

jenny6
20. mar 2012

@lu17 Presne tak, ja som čakala, že tehú oblečenie bude isto nemoderné, strašne široké a deformujúce postavy.. Ale naopak som bola milo prekvapená 🙂 No ak budú toho roku v móde tuniky, dlhé tričká a podobne, tak sa máme cez leto na čo tešiť a s oblečením nebude problém 😎

jenny6
20. mar 2012

Baby, už asi pol hodinu si hovorím máš písať prácu- máš písať prácu- máš písať prácu, no neviem sa odtiaľ odlepiť 😀 ale už budem musieť 😉

olivka84
20. mar 2012

@lu17
@jenny6 a prave toho sa bojim ze budem v tom vyzerat ako vo vreci ani neviem ci tu v trencine mame nejaky obchod s tehotenskym oblecenim musim vyzistit

sissmiss
20. mar 2012

@olivka84 ja som tehu veci neriesila ani pri prvom a ked vidim ten vyber ani teraz neplanujem. Jedine tehu rifle ale vsetko ostatne si prisposobim. Pekne volnejsie tuniky, saty, topy trosku dlhsie...velakrat maju take strihy ze som si ich nekupila lebo som v tom vyzerala AKO tehotna, no teraz parada, mozem vyzerat ako tehotna tak mam sirsi vyber. Ja som pokukala tu stranku h&m a vytlacila si zoznam veci....a skocim to pozriet piatok...tesiiiim

daniela02
20. mar 2012

ahojte tak po dlhom case sa hlasim, po uspesnej poradni s dobrymi vysledkami, sme uspesne v 15+2 tt, rastieme krasne, a sme zdravy, skreening na downov syndrom sme mali negativny pomer az 1:1100, takze maminka je plne spokojna, az na to, ze drobcek sibrinkoval nozkami, takze neviem stale co to bude 🙂

miriamka
20. mar 2012

Ahojte,
mozem sa pridat k vam? Tiez septembrovka 😉

monhla
20. mar 2012

@olivka84 Ja mám aj pekné tehu nohavice so zvýšeným pásom /nosila som do práce/ potom pekné menčestrové tehu nohavice na traky /1. tehu bolo cez zimu a veľmiiiii sa hodili/ a mám i "zatracované" tehu rifle na traky /ozaj v nich vyzerám širšia ako som/ ale mne boli veľmi pohodlné a teraz ich už využívam /pri malom dieťati ideál a v tomto počasí ocením zakryté kríže pri zohýban 😉 í/. Inak mám 3 tuniky a nevadilo mi, že sa trochu vyťtahali - teraz sa zídu. Lem ma mrzí, že namám ešte nič pekné s krátkym rukávom. Tiež chcem niečo strihané pod prsia a nemusí to byť nutne tehu oblečenie - len v obchodoch som ešte nič pekné nenašla. Aj vám sa zdá, že všetky tričká sú tak dĺžkou nad pupok? Alebo je strih a farba vhodný iba pre moju 80- ročnú babičku. ☹

monhla
20. mar 2012

@miriamka Vitaj.

ftinka
20. mar 2012

baby, tak ja som si vcera kupila super koselu s 3/4 rukavom vo Vera Mode, je uplne volna okolo bruska, asi taky "ackovy" strih. dokonca S a je mi i cez prsia este s rezervou volna. Ja som myslim, uz dobre zasobena 🙂 tehu mam 1 nohavice a kupim si este tie rifle. Inak vsetko dlhsie obycajne tricka, tielka, tuniky... som vcera prehrabala skrinu 🙂 ziadne ine spec. tehu oblecenie asi kupovat nebudem.... pokial teda nenaberiem tych 30 😀

sunny15
20. mar 2012

som spät od zubara....vobec to nebolelo,ako som cakala 😀 😀 takze som happy 😀

babika771
20. mar 2012

zatiaľ používam gumičku na poslednom gombiku🙂)) nohavice mam kupene, ale zatial sa mi zdaju velke 🙂 a dlhé tričká to istia... v lete šaty

som dnes prišla od lekárky a zistili mi intoleranciu na kravske mlieko... fakt nechápem... a to mi mlieko chuti, som myslela ze mi je zle z niečoho iného... ALe vraj môžem počas tehotenstva piť mlieko kvôli babatku - máte s tým niekto skúsenosti???

To mi zistili anemiu, zniženu funkciu štítnej, teraz toto... no super...čo bude dalej?

babika771
20. mar 2012

ahojte všetci

posielam link na stravu v tehotenstve, veľmi pekne a dobre napísané... odporúčam

http://www.hami.sk/sk/vy-a-vase-dieta/tehotenst...

sunny15
20. mar 2012

@babika771 noo je to celkom dobry članok 😀
inac aj ja mam intoleranciu na kravske mlieko-mas aj nejake tazkosti?
lebo ja ked vypijem pohar mlieka dostanem normalne krče a aj hnačky...
ale jogurty,syry,prevarenu smotanu mozem....
ale boli časy-asi pred 3rokmi ked ani tieto potraviny som nedokazala zjesť lebo som hned mala bolesti...a ešte aj nafukuje ma z mlieka...

rosaria
20. mar 2012

Ahojte septembrovky 🙂 Ak by ste mali niektorá záujem o super kočiarik Casual Play S4 po mojej septembrovke cafe latte mrknite môj bazár, na cene sa dohodneme. 😀

sandy3911
20. mar 2012

tak dnes absolvovaná poradňa, dopadla vcelku fajn, až na to, že mám zvýšené výsledky na štítnu žľazu, takže som už sledovaná aj u endokrinológa..

zuzana_v1
20. mar 2012

@iva98 ja som ho objavila na Mar. namesti, na rohu je predajna Slniecko, ale pisala mi aj Zubka5, ze ho maju pri Carrefoure, na parkovisku je taky dreveny domcek, myslim Bambino, ze tam ho maju tiez. tak vela stastia pri vybere 🙂

miriamka
20. mar 2012

ja idem buduci tyzden na odber krvi na AFP a potom o tyzden ma cakaju vysledky a poradna...tak dufam, ze pekne rastieme.

Inac ja mam doma 2 tehu rifle z HM, su super presne ako pisete az mam pocit ze zostihluju 😉 , sice ten pas cez brusko mi je este velky tak ho mam ohrnuty.A na vrch nosim bud bezne veci, alebo som si kupila take tuniky co su netehotenske ale pekne idu cez brusko...snazim sa co najmenej tehu veci pokupit, na tych par mesiacov nech mi do prace stacia a v lete budem uz doma takze to uz mi bude jedno co budem mat na sebe 🙂

jeny
20. mar 2012

@daniela02 ahoj chcem sa ta opytat ci si si nakoniec objednala ten prenatalny odposluch a ak ano ako si s nim spokojna

daniela02
20. mar 2012

@jeny ahoj,zatial nie,radsej sa nechcem stresovat,manzel je proti.

babika771
20. mar 2012

@sunny15
no asi aj mám ťažkosti🙂 krče a bolesti brucha, ale to som pripisovala tabletkám na železo, kedže mám helikobaktera a už ho nikdy nevyliečia... nikdy by ma nenapadlo že mám problem s mliekom:((

skusim vynechať na pár dni mlieko a uvidim... horšie je že mi teraz strašne chutí:( jogurty nie, z tých je mi zle🙂

cestovatelkaandrea
20. mar 2012

ahojte, co by ste poradili na silne bolesti hlavy. uz asi dva tyzdne ich mavam, niekedy sa to uz neda vydrzat. mam nizky tlak, tak je to mozno tym. kavu pit nemozem, lebo ked si dam co i len kapucino, tak mam z toho krce v bruchu. Lieky moc nechcem kvoli babatku v brusku.

stipec26
20. mar 2012

kocky ja som bola dnes na prechadzke s malou a na zaciatku brutal kopca ma zacalo tak pichat, ze som myslela, ze tam hned odpadnem.... uz sa vam to stalo, ked ste boli v pohode, na cestvom vzduchu pocas dna?
...ja som take mala, ale iba vecer a hlavne, ked som sa cez den moc namahala alebo upratovala... ale takto este nie.... cely kopec som sa sice drzala, musela som - mala som v jednej ruke auticko (do kopca sa jej samozrejme nedalo jazdit) , za druhu ma drzala Natka... uz som si predstavovala ako volam muzovi, aby po mna prisiel, ze sa neviem dostat domov... dost som sa vystrasila...
ked som bola naposledy u doktorky, tak mi chcela dat magne B6, ale som jej povedala, ze este nechcem, ze si necham az mi bude horsie, vo vyssom stadiu... no teraz neviem, ci nenastal cas? co myslite?
inak dnes bola v Damskom klube - o tvrdnuti bruska hovorila 🙂

daniela02
20. mar 2012

@stipec26 ja to mavam ked chodim dlhsie pri prvom som to nemala vobec,tera zial ano

daniela02
20. mar 2012

@cestovatelkaandrea adka bolesti hlavy a neprestavajuce ti mozu uskodit a vycerpat ta viac ako ked i das tabletku,paralen si kludne daj

monhla
20. mar 2012

@babika771 Drž sa a dúfam, že ti už žiadne ďalšie diagnózy nepribudnú.