September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@luly13 hej, ja som bola s malou na Rastislavovej tiez a trosku bieda, ale tak bolo to tym, ze na kurze az dve deti... myslela som, ze to bude super - menej vyrusovatelov, ale bolo to slabe a zima tam.... a kde cvici "ta tvoja"? zas nechcem precestovat cestu tam a spat viac ako stravim na cviceni....
@kali23 ja som pisala, ze ta tehu moda je strasna a priserna.... a ze skor vacsie cislo v normalnom obchode.... asi si myslia, ze tehu mamicky su cele sibnute, aby to kupovali ;)
@stipec26 🙂 jasné kamošky 🙂 to som rada,že nie som sama,lebo ja som sa hambila aj priznať kilá,no je pravda,že z každého predošlého tehu mi vždy ostalo veľa kíl, lebo som pri chalanoch aj pribrala vždy okolo 25 kg,nedávala som si pozor na jedlo a jedla všetko,čo mi prišlo na chuť a hlavne,ani pri jednom som nechodila do roboty,prestala som sa hýbať a potom sa to nabalovalo samo.
Tak si teraz obe budeme držať palce,nech už sa na nás veľa kilečiek nenalepí, i keď stále sa spolieham,že pri tých našich dvoch diablikoch,čo máme doma,budem rada,ak si potom pri bábatku aj občas sadnem...
@sissmiss @kali23 baby nechápem čo máte minder z tých vašich preností, ja mám bežne D-čko a beriem to ako boží trest. Už teraz sa desím do akých rozmerov by to ešte mohlo narásť 😕 Prijala by som také jednotky 😉 asi každý chce mať to, čo nemá.....Raz som šla s kamoškou v takom historickom kostýme so šnurovačkou a samozrejme to mi ich ešte zväčšilo a išiel oproti jeden chlapík, pozerá na moje kozy a pýta sa "No čo dievčence ako sa máte?" som nevedela či sa rozpráva s nami, alebo s nimi ......... 😀 😀 😀
@marcelatje ja som spokojna, predtym som chcela aj plastiku lebo ex snival o aspon trojkach a mala som z toho komplexy...ale uz mam dobreho muza a odrazu som spokojna so sebou cela jak som. Stacilo len vymenit chlapa 🙂
@marcelatje no ono to nie je sranda aj s malými 🙂 ale je to tak, kazda chceme opak toho, co mame 🙂)) ale ja mindraky nemam, len sa mi to teraz tak paci 🙂
@stipec26 no obrovske priestory a tehu oblecko na 3 metroch štv. a 5 mamičiek sme sa tam tlacili a prehrabovali a všetky rovnaké zúfalstvo v tvári... :(
a moda, jak pre stare zeny... :( akurat som pozerala bonprix a tie nohavice, co okukujem uz mesiac, uz nemaju v modrej farbe, vlastne nic, co som mala vyhliadnute uz nemaju bud farbu, alebo velkost... vrrrrr
Babyyyyyyyy, tak to mam za sebooooou, uspesne som zvladla statnice, uz som Mgr. Kooonecne pokoj a ziaden stres 😀 Uz sa budem len malickej v brusku venovat, chuda moje male vystresovane 😅 JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
@lulu1112 gratulujeeeem a tak tak uz sa treba malickemu venovat 🙂
@marcelatje tesime sa, kamosime sa =)
@lulu1112 super-truper, gratulacia!!!! pani Mgr. Tehula ;) tak dnes mas este volno a od zajtra tu pekne makas ;)
ahojte dnes som tu ani nebola cely den sme boli vonku u babky na dvore stavala som detom plastovy domcek smykacku a vsetko potrebne ked uz je ten prvy jarny den🙂
inak dnes do rana som bola dva x curat ale normalne som sa zobudila a ladviny ma az tak tlacili aj vnutri normalne jak keby mi mechur alebo maternica alebo neviem co na vsetko tlacili...ale sa mi aj brucho za dva dni riadne vydulo...no dufam ze sa to nebude opakovat...
a hlasim uz ma boli chrbat a krize dost skoro ale tak taha ma v podprsenke aj v pase tak co uz... 😀 😀 😀
inak som rada ze HM v nitre asi nebola ziadna z vas lebo v Blave ste asi tie zazracne rifle vykupili 😀 😀 😀
Hehe 😀 dakujem babulky, dnes oddychujem, kuknem Ordinaciu hned po farme a dam leharo, mam dost na dnes 🙄 A zajtra sa tu hned prilepim a precitam vsetko zameskaneeeee 😀
@veverka84 v BA maju asi všetky tie rifle, asi zabudli rozviezt do ostatnych predajni... aj tak ich tam nikto dnes nekupoval, co som si vsimla 🙂
mne aby sedeli normalne, musela by som si kupovat kazdy mesiac nove, a cca 40E kazdy mesiac za rifle, ktore uz potom nevynosim, je iny špas, ale nie pre mna 🙂
no ja sa tam pojdem pozret tak ci tak potrebujem detom nakupit tak som zvedava a ony su s tou handrou ci ako?lebo to ja nechcem s tou az pod prsia...ja take skor pod brusko na leto nech sa neparim,s handrou nosim teraz 😀 ja tiez nechcem vela gati mam tieto len ako pisem neskor v nich bude teplo ale rada by som aj take nejake sportove tensie nemusia byt tehu staci ze budu do gumy.inak vcera mali mat v lidl take pekne dlhe tricka aj leginy dlhe a isla som az dnes ze to okuknem po 5 eur trika ze fajn cena a ani jedno 😠 😠 😠 iba tie ako niektora pisala viac nad pupok 😀 😀 😀
Zajtra mam velky den 😀 😀 😀 naskoci mi 16 tt 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@katka_77 do kedy by sa mala ta kyselina listova brat? lebo B6 som este ani nezacala brat, kedze teraz mi je lepsie, ale zato som kys.listovu vysadila uplne...docitala som sa ze by sa mala brat hlavne prve 3 mesiace co ja mam uz za sebou... jedine co beriem, je zelezo. a citim sa omnoho lepsie od kedy neberiem tu kyselinu.
@veverka84 v HM mali aj take uzke 3/4 rifle na gumu bez toho pásu, ale ja som sa v nich necítila dobre... ako riflové legíny...
potom mali ešte červené a modré tiez bez pásu, ja nemám rada tesné a obtiahnuté nohavice, také cigaretové boli a pás taký širší, na na mne vyzerali fakt divne...
ja mám aj bez tehu problém kúpiť si niečo na seba... ale boli sme napr. v Gyori a tam som si kúpila 2 rifle našupu🙂 aj manžel, my sme sa našli, ja noha 35 a nekonfekčná veľkosti a manžel noha 46 a tiez predĺžené veľkosti... takze my máme večný problém niečo kúpiť... svadobné boty som zohnala 5 dní pred svadbou 🙂)) a manžel 2 dni 🙂))))) mne nohavice sedia len v tých super značkových obchodoch, kde sijú aj podľa výšky 🙂)) a to som zase lakomá mínať prachy na handry... 🙂
@paula80 ach boze zachranila si ma od mojich depiek, ja ked som v roku 2010otehotnela s prvym tak som mala 74, pribrala som 14kilo z toho mi 8zliezlo po porode no vratilo sa 4kila, teraz v lete sa mi vlastne z niakych 85kilo podarilo zhodit 7kilo, no svatky sparvili svoje takze ked som znova otehotnela zas som mala 79kilo a teraz mam uz 82kilo a depky, ze aka som hrozne tlsta a necitim sa dobre ☹
@andrea_stella aj ja mam depky...ono je asi skoro jedno kolko mame kg, to telo sa meni...nielen brusko rastie, a je to pomerne rychla zmena...kedy inokedy clovek priberie 15kg za rok?...a do pol roka ich aj schudne?...hormonalne zmeny a vsetko okolo toho...mna utesuje ze pri malom som dost dobre a pekne schudla a hovorim si ze ked mam dobreho muza, nebudem potom problemy zajedat ako pri byvalom...a snad nepriberiem po porode...este rozmyslam ze ked je takto pekne tak by som vybehla na korcule este aspon par dni, dva tyzdne...len lezerne...ale uz som pomerne leniva...
ahojte baby,tak uz mam za sebou geneton a teraz budem cakat nedockavo na vysledky...zastavili sme sa aj v tom auparku ale vela som si nepokupila...bud to bolo male alebo skarede...nieco som kupila v ca a nieco v tescu...v hm ma nic nezaujalo...vela toho nemam ale zato som zasa malej toho nakupila...inak dnes ich bolo v tom genetone dost...neviem ci je o to taky zaujem alebo je to skor tym ze robia odbery len raz do tyzdna pol hodku
@sissmiss mozem normalne vybehnut na korcule?? uz tyzden nad tym uvazujem, len sa bojim aby sa nedajboze nieco nestalo kedze cakam svoje prve babo, takze som este z tych menej skusenych..aj o plavani som uvazovala, len som citala ze na plavarni mozem dostat nejaku infekciu a ze to moze uskodit dietatku tak sa bojim...inak ja stale chudnem...Mam 56kg, brucho ziadne, v pohode sa zmestim aj do rifli a to som v 16tt....
dobre ranko no takze tu mame tri cakatelky na vysledky z genetonu🙂hadam aj zajtra budete vediet 🙂 som zvedava za vas🙂
dnes som spala dobre ale hlava ma nejak pobolieva od rana...niekto sa pytal co okrem tablety tusim @cestovatelkaandrea ja si dam vzdy magnezium a natieram sa alpou hlava krk vsetko 😀 vzdy sa dovracam idem spat a potom to prejde...tabletam sa vyhybam lebo mne paralen nezabere tak skoda ho pchat do seba...
co sa tyka korculovania ja by som sa bala moze padnut akurat blbo a vies ze nahoda je svina...
my sme boli na welness cez vikend ja som plavala kolko mi chutilo nemala som ani tampony a nic mi neni zatial myslim ze uz by sa to prejavilo.
@kali23 ja tiez nemusim uplne ze obtiahnute hlavne nemam na to postavu mam 68 kg najde sa kamaratka???ked sa tu tak parujeme podla vahy 😀 😀 😀 ale rifle bez tej latky hore mi pridu v lete pohodlnejsie next ma od vymyslu sveta.inak v BA v next maju aj tehu veci ci nie?ja som len na nete pozerala neviete niektora?
no nic idem pracovat uz perem a chcem pomaly kazdy den jednu izbu upratat tak dokladne aj okna 🙂
jaj ako krasne tej veverke svieti 16 tt 😵 😵 😵

@paula80 len nie uprsana jar 🙄 to je pre mna take pocasie ze zostavam v posteli...muz sa mi smeje...ja sa do takeho vobec neviem obliect...
@luly13 fuu, no skusim, uvidim...nieco uz musim, mam lordozu jak vysitu, a co potom ked brusko bude naozaj velke...uz som ako paragraf...ja by som sla aj plavat, ale to sa bojim aj ked nie som tehu a teraz sto krat tak...odkedy kamoska co mala gen.bradavice mi povedala ze bola v termalnom bazene aj s nimi, tak ani pomysliet...pockam si na teplo a budem u rodicov v bazene cele leto 😀