September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
Kocky, slubujem, ze uz koncim s internetovymi nakupmi, ale toto mi nedalo. 😉 Tie co poznate New Look viete, ze je to dobre kvalitne oblecenie a hlavne za dobru cenu. A najlepsie ak miniete nad £55 tak postovne je zdarma. 😉
http://www.newlook.com/shop/maternity/view-all-...
http://daily.newlook.com/getthelook/2012/02/sie...
@olivka84 Prvý krát som vydržala /s pomocou naj kamošky,ktorá rodila mesiac predo mnou a tiež nevedela 🙂 / a tak dúfam, že vydržím aj teraz. My máme "výhodu" , že najprv to nie je isté a potom sa drobula tak mrvila, že doktor ledva odmeral čo musel 😀 a toto vyzerá byť podľa doktora tiež "nejaké moc živé" 😀 Okrem toho mne i manželovie je to jedno - len nech je zdravé a tak to spolu vydržíme /možno 😉 /
@lusinda1989 ja nie, ale vo vseobecnosti mas modrinu, ak si nezatlacis po odbere na vpich... niekomu treba aj dlhsie - podla zrazanlivosti krvi... neboj, sa to ti same "vpije" ;)
@stipec26 ako ja mavem modriny po odbere ale tato je naozaj desiva uplne tmava a mimo miesta vpichu ta co ej na mieste vpichu je uz zlta ale ta vedla je stale modro fialova
@katka_77 krasne veci 🙂
ahojte baby,
všetkých pozdravujem 🙂
chcem sa spýtať, kedže ja absolutne nemam prehľad o kočíkoch a ich cenách... je to normalne dať za kočík cez 600 euro?
ja som ratala (asi naivne) s nejakymi 200, ten concord fusion sa mi pači, ale 600 ečka?????
@kamilkka Ahoj, ja si osobne myslim, ze je blbost dat za novy kocik tie hrozne peniaze, co to stoji. My sme kupili z druhej ruky a je v tej vybave, co sme kupili, cca. o 1000 EUR lacnejsi (novy cez 1300 v plnej vybave, my sme kupili za 350 EUR), nez by stal, keby sme kupili novy. My mame ale kocik pre dvojicky. Je ako novy, nic mu nechyba, len nejake drobne skrabance a to je po dvoch majiteloch. Myslim si, ze to iste plati aj pre normalne kociky, ze pouzite su ovela lacnejsie nez nove. Ved ked si predstavim, co za tych usetrenych 1000 EUr vsetko mozem kupit....fakt je blbost, kupovat novy. Ale niekto je zas taky, ze chce len novy a aj na to ma, takze kazdemu podla chuti 😉 Ja som si samozrejme pre babatka kupila aj par novych veciciek, ale napriklad 90% oblecenia mam second-handovych - je pekne, ciste, vyprate, nic mu nechyba a za zlomkovu cenu. 🙂
@brita Ja som mala kočík nový /ale stál 290 eur tak to bolo v poho/ a veľa vecičiek som zdedila po bratovi a švagrine. Inak poznám baby, ktoré napr. hlboký kočík za pôvodnú cenu cca 300eur predávajú po 5-6 mesiacoch aj za 60 eur. A ako sa dá zničiť kočík s malinkým bábenkom? Keby som vedela o mk tiež kúpim radšej značkový kočík z druhej ruky za zlomok ceny /niektoré sú ozaj ako nové/ ale vždy tak, že si ho prevezmem osobne a pozriem na vlastne oči.Ale je to vec vkusu a finančných možností.
@kamilkka Kociky su fakt drahe, hlavne ak chces, aby bol kvalitny a nie moc tazky. 🙂 My mame trojkombinaciu Jane Twin Two, povodna majitelka mi toho k nemu dala fakt vela, skutocne plna vybava, este aj fusaky. Iba som dokupila sietky proti hmyzu, prsiplaste a tasku. Ma kvalitne a silne kolieska, dobre sa nim manevruje, je lahky, hlinikova konstrukcia, proste ja si myslim, ze je super 😉
čiže novy a dobry, v 3-kombinacii nekupim do 300?
@monhla Ja som strasne vela veci kupila tu na MK, aj tehotenske oblecenie pre seba: saty, suknu, nohavice, no za smiesnu cenu a vsetko je pekne ako nove. Tiez som tu nakupila spacie vaky, baliky oblecenia, sady do postielok, fusaciky, elektronicke pestunky, vankus na kojenie (napr. pre dvojicky normalne stoji novy 70 EUR, ja som kupila s nahradnymi naplnami a dvoma oblieckami za 20 EUR 😉 Nehovorim, ze nemam peniaze, ale myslim si, ze je zbytocne kopec veci kupovat novych, ked deticky tak rychlo rastu a ja tiez nebudem tehotna naveky 😀
@brita Ja som začala kupovať tu na mk pred 3 týždňami tehu oblečko . Pri 1. tehu som len za jedny nohavive dala 40 eur a teraz musímcelú garderóbu kupovať novú, lebo mám samé zimné veci - tak som si kúpila blúzku /za 3,5 eur!/ sukňu riflovú za 7 eur! a včera mi prišla krásna krémová sukňa za 6 eur!!! Nemienim zasa dať 100 eur za pár kúskov oblečenia - hlavne ak pri malej nikdy neviem ako dlho vydrží bez ujmy na zdraví. 😀 😀 😀
baby a vy už nakupujete?:000)))Ja nemám ešte ani jednu vecičku pre bábo.
@katka_77 niektoré veci z tejto stránky sa dajú kúpiť aj tu v bazári na MK napríklad tieto šaty http://www.newlook.com/shop/maternity/clothing/... ktoré originál stáli 12,99 libier sa tu dajú kúpiť za 22,- EUR. Ale ak sa niekto obáva objednávať zo zahraničia tak to pomôže 🙂
@danjelca Ja zatiaľ nakupujem pre seba 😀 , pre bábko mi nosí švagriná - na vianoce som jej nanosila všetky svoje bábenkovské veci a teraz mi nosí naspäť to, čo už je maličkej malé /oni majú byt - ja dom = sklad pre celú rodinu 😀 😀 😀 /. Mezdzi našimi detičkami má byť cca 8 mesiacov a tak si vecičky užijeme obe 🙂
bexa je dosť ťažká ak ju ale nebudete vláčiť do schodov ani skladať do auta tak je celkom ok.
@jerryjanka no na dedinu to nevadi,potrebujem velké kolesá-su tu hrozné cesty,velké miesto na nákup..A do auta sa nezmesti??To by bola škoda..
do väčšieho zmestí, v pohode, skôr tam ide o tú váhu
veľké kolesá má veľa - aj kvalitnejších a aj o 5 kíl ľahších kočíkov 😉
@jerryjanka kolko je dobra vaha pre kočík?
@kamilkka To sa nedá povedať, záleží ako často ho budeš dvíhať do schodov a skladať do auta. Ja bývam na dedine,kde aj mama a svokra, máme tu aj detskú doktorku takže mne ťažší kočík vyhovuje. Ja som ani neriešila skladnosť kočíka, pretože dodnes som ho neskladala /tie 2 razy, čo sme išli do mesta s kočíkom ho skladal mm/. A dosť záleží aj na značke auta. Brat má škodu Yeti - takú ozrutu a kočík mán v pohode nevošiel /musel by sa poskladať úplne, čo sa nám nechcelo/ a do škody Fábia n´m vojde všetko /aj neposkladané - z obchodu som si tehotná a s mm odniesla naraz kočík, veľkú komodu 80x50x110 aj detskú vaničku 😀 /

@monhla tak to by som nevydrzala teda ani nahodou som strasne zvedava aj som si raz povedala ze by to bolo pekne nechat sa prekvapit ale po sekunde ma to preslo ja to musim vediet 😖