September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
ahojte dnes som tu len tak nakukala pomaly vas citala lebo som mamine malovala spalnu no normalne som spokojnaso svojim vykonom a zajtra poobede by som chcela nase balkony uz su vyblednute a take pozatekane tak to skusim 🙂 a teraz som urobila tvarohovu tortu s bananmi mandarinkami a jahodami,piskotkami uz nech je rano a je stuhnuta mnam.a obed mnam mnam ideme na peceneho udeneho pstruha hmmmmmmmmmmm az mi slinky tecu 😀 😀 😀 😀 mne veru chuti vsetko a strasne voda zo zavinacov tu by som kazdy den 😀 😀 😀
ok dakujem za radu lebo ja aj ked som si kupila v lekarni nieco na kyselinu nic nezaberalo tak skusim tu bystrinku
Ahojte tehulky,
no mam sice po staniciach, ale dva dni po sebe, vratane dneska som robila dvanastky, do vecera, a v praci tooolko roboty, ze som ani net nevedela zapnut ☹ ako na potvoru!!! Tak si vas musim docitat niekedy, ale riadne ste popisali, neviem, ci to aj stihnem 😝
Inak baby, som sklamana, bola som v Brendone, na obhliadke kocikov, a ten, co som si vybrala, Concord fusion travel set, tak ma dost sklamal, velmi uzka vanicka a kedze budeme mat kocikovanie v zime, tak s fusakom babatko nehrozi ☹ Aj ten predavac vravel, ze na concord mozem zabudnut, ze nemci robia uzke vanicky, no tak a som na zaciatku, neviem aky si vyberiem, ja viem, ze mam este cas, ale uz chcem mat ako taku istotu a setrit si na neho, ach jaj, vy uz mate vybrate? Poradte nejake zimne, kde sa babo zmesti s fusakom, ale ja hladam taky, ze aby sa dal zlozit do maleho kufra auta a predne kolieska otacave a naj by bola trojkombinacia, asi chcem vela co? A hocco sa mi zas nepaci, ach jaj, som narocna 🙄
A vy co nove? Vlastne, idem vas citat. Do poradne idem 28.3. tak som zvedava, co a ako. Inak, nejako mi vykuklo brusko po statniciach, uz aby som isla zhanat materske rifle 😅
A zajtra sa mi drahy trosku povenuje, chcem ist pozriet do Babylandu a este nejake kocikarne a take obchodiky, sa tak rada kocham, uz to na mna asi ide, si pomalicky zacinam uvedomovat, ze budem mamina, kedze uz viac a viac trci bruseno 😵 Ach baby, taka som happy 😵
@lulu1112 ahoj ak ti mozem poradit hladaj si concord ked sa ti paci tento starsi model s touto vanickou sem tam sa daju najst ale je to dopredaj cize doporucujem kupit skor.ja som mala tuto vanicku co farbe chilli cervena s ciernou a malu som tam mala 6.5 mesiaca narodila sa v novembri cize s fusakom.teraz ju pouzivala sestra a tiez 6 mes a tej sa narodila mala na konci augusta cize v podstate tam je to podobne ako u nas a s fusakom sa tam zmestila vobec nebola natlacena.tuto novu vanicku zacali robit aj na jane a je to na ...je velmi uzka ked das fusak dieta bude mat ruky jedine hore 😀
tu mas link a mas to este aj lacnejsie lebo je to stary model ale garantujem ze omnoho lepsi ono sa menia v podstate viacmenej farby...
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=9327781&tab=1
@lulu1112 http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=13126763&tab=5 tu mas aj s flastickami gratis 😀
@lulu1112 http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=12866400&tab=0 este tu je v oranzovej
@veverka84 jeeeeeej dakujem, super vediet, takze babo sa tam v pohodke s fusakom vmesti? Bo mne trepal predavac, ze ani do starsich concordov sa nezmesti s fusakom, bo ze je to iba o 2 cm sirsie 🙄 Tak zajtra pokukam tie kocikarne a uvidime. No len bojim sa objednavat nieco dopredu, bo som poverciva 😨 Tak snad mi nic neujde...
@lulu1112 v emitexovom fusaku ti to garantujem 🙂 a sestra nosila v lodger bunker aj s vlozkou a bez problemov keby si nesadaju v tom 6 mes tak vydrzi mi aj do 7 v pohode len ony si zacali sadat a som sa bala ze sa mi zobudi a spadne z kocika ked som odparkovala na balkon alebo tak...ved keby nieco este potrebujes kludne napis ja sa tym kocikom ,,trochu venujem,, 😀 😀 😀 😀 😀
no tak snad budes mat stastie a zozenies tesne pred ked chces kupovat...
ahojte všetky tehuľky...som veľmi rada že sa k Vám môžem pridať na 100%...podľa PM mi vychádza termín na 27.9.,podľa posledného UZV na 30-ho,tak snáď som tu správne 🙂
@lulu1112 v pohode ja som mala viacero kocikov zrovna tento nie ale ostala som verna jane slalom pro.spokojnost velka
fusion chvalia je to len vec vkusu ci chces trojkolku alebo nie.ale vanicka ta uzka do toho by som nesla...
inak ja som kocikovala plysoveho macka pri prvom 😀 😀 😀
a inak to od minuleho tyzdna co som citila od soboty a nebola som si ista tak su to pohybyyyyyyyyy 🙂 aj teraz sa mrvka malinka uzasneee na toto som cakala.a uz len vikend prejde pondelok a v utorok poradna pod dlhej dlhej dobe 🙂
@kali23 @veverka84 Ja som si az po tych komentaroch vsimla, ze na com to ta mamicka vlastne spi. 😀 😀 😀 Mne sa paci hlavne preto, ze je na tej istej urovni ako dospela postel.
Ja som pri starsej dcere mala aj kolisku a aj kosik a musim priznat, ze ten kosik som pouzivala viac a preto som ho mala aj pri mladsej dcere. Vydrzal priblizne do 3 mesiacov, mozes ho lahko prenasat a vecer ked v nom uz baby zaspali, tak som to cele dala iba do postielky. 😉
Mna inak zaujalo aj tato postielka, aj ked par veci mi tam nesedi ako napriklad cena,ale inak velmi prakticke a vraj je tiez uzsia ako bezne postielky.
tak to máte super🙂 ja rátam dni kedy mi začne normálna dovolenka, ale to je až za 3 mesiace:( potom budem mať voľný pohyb🙂
I ked by som radšej šla do práce, aby som mala volné víkendy a neobmedzované ako teraz vychádzkami.. ale lekárka, že čo sa ponahlam do práce,...ste tehotná, máte zdravotné problémy...pracovať budete ešte dosť🙂
tak oddychujem doma, ale cítim sa ako vo vezení:(
@babika771 www.fitflops.com .... ale predavaju ich vo viacerych obchodoch. Su na trhu uz par rokov. Najprv boli iba take zakladne nudne slapky, ale teraz uz robia krajsie a vazne mozem odporucit aj na chrbat, kolena, ... vsetko.
A vraj su aj na celulitidu 😉
@miriska333 Tak vitaj 🙂
@miriska333 ahoj moj avitam ta a co si az tak neskoror zavitala k nam??? 🙂 ja mam termin podobny ako ty teda az po uprave od dr 🙂
baby ktore ste boli v genetone aj vy mate po odbere taku hrozivu modrinu??? ja ju mam uplne t,avu a dokonca druhu mimo miesta vpichu asi tak 2cm od neho a ta je total fialovo modra.... no hroza
@veverka84 mne sa to stalo 1x v utorok a viac nič ☹ ale dokina povedala, že ak to bolo raz tak to opäť príde a mám byť trpezlivá, vôbec mi nevyvracala že by to neboli pohyby práve naopak, tak len ležím a čakám 😀 😀 😀 robím si srandu 😀 😀 😀 😀 ale aj tak sa nemôžem dočkať kedy to opäť zacítim ☹
ahojte vidim ze ste zase popisali toho dost aspom mam co citat. dnes mi od rana piska v uchu tak som si dala nahlas telku nech to nepocujem. tak vam zavidim ze uz viete co budete mat vcera som behala po obchodoch a mali krasne veci pre babatka, ale ked ja neviem ci to bude dievca, alebo chlapec taketo mucenie. este dva tyzdne musim to vydrzat jaaaaaj
@olivka84 neboj ubehene to ako voda 🙂
@olivka84 Ja budem čakať do septembra 😀 - občas ma to láka ale hádam vydržím. Vecičky pre babu mám /niekoľko velikánskych krabíc/ a ak to bude chlapec tak sa celá rodina zblázni a aj tak toho bude veľa - po 5 babách by to bol 1. chlapec 🙂 . A aj tak na prvé tri mesiace kupujem biele, maslové, žlté a krémové - ak k tomu pridám jednu vecičku /ružovú alebo modrú/ tak to krásne ukáže.

@katka_77 ta postielka je dobra ale fakt len na chvilu to by som si ja uz kupila kolisku nad ktorou som silno uvazovala ale pockam este co fico spravi 😀 😀 😀 😀
a ta mamina na tej jednotke posteli pri tej postielke nema to chybu 🙂