icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

andrea_stella
24. mar 2012

ahojte, tak ja som vcera konecne dostala prvy riadny stuchanec od mimi, do teraz to bolo iba jemne mrvenie 😉 a inak sem nestiham ani chodit, ked je takto krasne, tak om s malym cely den vonku o desiatej rano odideme z domu a o siestej vecer prideme uzivame si slniecko kym zas nebude prsat 🙂

vladka1828
24. mar 2012

@andrea_stella jeeeej, tak to je krásne, že už to malé mimi cítiš 🙂 ja sa už na to tiež veľmi teším 🙂

andrea_stella
24. mar 2012

@vladka1828 hehe no akurat sme boli s mamino na nasteve a sme sa bavili o mene pre dievcatko a som hovorila typ na meno lebo, ze to co som tak dlho dlho chcela ma uz omrzelo a v tom som dostala riadny kopanec, mozno to bude dievcatko a chcelo mi naznacit aby som jej dala to meno co ma omrzelo hehe 😀 😀 😀

monhla
24. mar 2012

@andrea_stella Ja stále ešte čakám na kopkanie - a vraj v ďalších tehu to mamička vycíti skôr 🙂

vladka1828
24. mar 2012

@monhla prvorodičky to cítia až neskor, tuším kolo 20 tt.....takže to sa ešte načakám 😖 😀

monhla
24. mar 2012

@vladka1828 Ale mne sa už nechce čakať 🙂 Ale máš pravdu, pri 1. tehu som pohyby cítila až po 20.tt a to bolo nimoriadne živé bábenko /a chvalabohu aj zdravé a to som sa zbytočne nastresovala, že pohyby necítim/.

andrea_stella
24. mar 2012

@monhla
@vladka1828 ja som ako prvorodicka citila v 16tt a teraz ako drhorodicka citim tiez a dokonca nie tak intenzivne ako pri prvom 🙂

stipec26
24. mar 2012

@andrea_stella ako dokazes byt cely den von? daj radu, navod 🙂 ako riesis obed alebo wc? predpokladam, ze maly ti spinka v kociku, takze tam je to v poho... ale ja mam so sebou teraz kopec starosti (hlavne to wc) a to ste niekde u vas pri dome, na luke alebo mimo?

vladka1828
24. mar 2012

@andrea_stella ooo ďakujem Ti....dala si mi nádej 😀 😀

monhla
24. mar 2012

@andrea_stella Možno mám necitlivejšie svaly alebo čo 😀 ? Môže to byť aj to, že aj prvú bambulku aj teraz chrobáčika mám moc nízsko /aspoň to tvrdí pán doktor/

andrea_stella
24. mar 2012

@stipec26 jedlo mam so sebou ,ale kakat mi este nekaka az tak do serbla ako vie sa vykakat aj vycikat do serblika, ale este sa nepyta, a on je niekedy taky moj maly, ze ked je mimo dom, on sa aj cely den nevykaka a kaka az doma 😉 a my sme v dedine behame hore dole cize domov to nie je az tak daleko 😉

stipec26
24. mar 2012

@andrea_stella tak potom mas asi dobry odkladaci priestor v kociku, ked tam mas pre Vas desiatu, obed (predpokladam, ze zrejme nevydrzi teply) a este aj olovrant 🙂 sikula... tak kakanie a cikanie babatka som neriesila 🙂 ved prebalit sa da aj "na kolene" ;) super!

stipec26
24. mar 2012

A tak vseobecne - tusim, ze ste to uz niekde pisali, ale nejdem to teraz dohladat.... ktora ste bola uz chora? teda ja nie som - len strasne sople, obcas idu aj von, ale inak sa potvorky drzia, cize iba prechladnutie - co ste si na to davali? lebo toto nie je ani na doktora, tak nejake homeo? kvapky do nosa? dakujem za radu, info

vladka1828
24. mar 2012

inak baby odkedy som tehotná, tak všetko kovové ma "kopne"....dokonca aj keď niekomu niečo podávam 😀 Vám sa to nestáva?

luly13
24. mar 2012

Baby,ja som druhorodicka a necitim este ani bublinky. Keby mi poobede nebyvalo stale trosku zle,tak ani neviem,ze som tehu. Spavam na bruchu,nosim vsetky svoje veci,nic ma netlaci...no som.rada,ze idem v pondelok dr a uvidim,ze je vsetko ok.

paula80
24. mar 2012

@kamilkka mi sme tu minule spomínali tento vypadá dobre:
http://www.svetkocikov.sk/kociky-mikado/505-mik...

stipec26
24. mar 2012

@luly13 ved pockaj, ked budes mat tretie 🙂 tiez som si tak uzivala ale to uz daaaaaaavno skoncilo 😀 😀 😀

monhla
24. mar 2012

@vladka1828 Mňa kope všetko, nie len - aj posteľ, aj prádlo z pračky dokonca som "kopla" aj svokra 😀

monhla
24. mar 2012

@luly13 Gratulujem k príjemnému tehu a ticho závidím 😀

veverka84
24. mar 2012

@luly13 hm toto som ja nemala ani pri druhom brucho velmi skoro vidno a teraz to uz no comnet normalne to uz je ,,verejna vec,, ze som tehu uz sa ma kazdy pyta 😀 😀 😀

monhla
24. mar 2012

@veverka84 Ja som to pre istotu "rozhlásila" na detskom ihrisku deň predtým ako som sa tak ukázala bez zimnej vetrovky, pretože by to i tak každému došlo 🙂

veverka84
24. mar 2012

my sme este neboli na piesku to este len sa bude cele sidlisko sa pytat 😀 😀 😀

veverka84
24. mar 2012

@kamilkka zalezi co od kocika cakas pre kolko deti chces vyuzit napr. ak by si chcela aj pre druhe a pod.ci budes davat casto do kufra, casto vynasat,ci budes starsie dieta drzat za ruku a druhou tlacit kociar,ci budes nchodit na nakup s kocikom/aby mal velky kosik/a potom vec vkusu trojkolka, male kolieska vpredu,nafukovacie,plastove,a samozrejme asi prvorade financie kolko si ochotna zainvestovat.a ako pisali baby zalezi ci chces novy alebo pouzity.ja som si kupovala novy jane slalom a vanicku concord proton vysiel ma na cca 650 € ale mam ho ako novy,nerozvrzgany,je lahky,skladny,priestranny a teda idem ho vyuzit aj pre druhe lebo nema najmensiu chybu...cize ked to vezmes takto ze mas v plane vyuzit aj pre druhe niekedy sa oplati investovat...a nezabudni neviem ci mas deti ci toto bude prve lakave su kociky ruzove apod. a taktiez fusak a tieto veci ak cakas prve a chcete druhe kupovala by som nejaku unisex farbu...
ale samozrejme nie ze ta tu na nieco nahovaram to su iba take postrehy po dvoch detoch sa clovek nauci aj co sa vybavicky tyka vela veci na nete co je su total hluposti co nikdy nevyuzijes -take lakadla na peniaze by som to nazvala 😀 😀 😀 😀

veverka84
24. mar 2012

@marcelatje moja mne to zacalo min sobotu pocitila som dva x, potom v nedelu len raz ,potom den dva nic, potom zase ze raz za den a od stvrtku asi tak 2-3 x za den pocitim.vacsinnou v klude ale dnes sme boli na toho pstruha a uz to muz niesol na tacke a mne fakt az sliny tiekli taka radost na jedlo a taky stuchanec taky veru este nebol chuda mala asi sucitila so mnou 😀 😀 😀 😀 😀 a pri prvom som az v 19 tt ja zacitila

tomika
24. mar 2012

@stipec26 ahoj,ja som bola chorá velmi som kašlala,aj nosa tieklo,nemala som hlas.Doki mi povedal nech kupim na to volačo v lekárni,on mi nebude predpisovať ATB ani nič,lebo vyzerá to na virusy (nemala som teplotu),a netreba telo zaťažovať liekmy.V lekárni mi odporučili taky sirup,čo možu aj tehotné Mucoplant stoji 1,92 eur.A ešte som pila čaj na pridešky 3x denne.

petra6484
24. mar 2012

caute koceny no ja idem dneska pozriet jeden kocar od jednej pani otdialto z koniku tak vam dam potom info aky je viem ze je to mozno skoro ale cena kociak je uplne skvela tak nebudeme cakat ak bude dobry 🙂

tomika
24. mar 2012

@veverka84 aj ja čakám tretie,a tiež brucho ako by som už bola v 6 mesiaci.Pri prvich dvoch som nemala tak..

monhla
24. mar 2012

@petra6484 Radšej skoro ako neskoro. Ja už som nasťahovala druhú postieľku - budem ju mať v obývačke spojenej s kuchyňou. Len ju treba zložiť. A pred týždňom mi už švagriná poslala vecičky 🙂 . Dokonca kamarátka už kúpila pte bábko maličkú drobnosť 🙂

stipec26
24. mar 2012

@veverka84 a hadaj hadam, komu zajtra nabehne novy tt? uz aby to bolo a mohla som zas kade-tade citat ako sa babo zmenilo, ako zas narastlo... ;) ale ked tak pozeram po vasich @tomika @petra6484 @tomika - tak si pripadam taka malicka, mladucka 😀 😀 🙂 🙂 vam sa uz koncom mesiaca bude dat babatkam pozriet medzi nozicky, co to bude (teda ak ukazu) 🙂

@tomika ja by som potrebovala asi len nieco do nosa, zatial nemam teplotu (teda nemerala som, ale tak myslim)...uz sa len dostat do lekarne ;)

petra6484
24. mar 2012

@monhla tak nejake veciky som pokupovala aj ja ale mam ich este u maminy ale tiez uz budem mat skoro vsetko od kamosky dostanem postielku uplne beznu ved to staci a kupila som si tam krasne hnizdo , potom som kupila detske hojdacie kresielko super vec odporucam 🙂 no a dneska ideme pozriet tne kocar je tyrkysovo zelenej farby takze moze byt aj pre chlapceka aj pre dievcatko je po jednom dietati pouzivany 7 mesiacov takze ratam ze bude super zachovali a ta pani si zanho pyta 80 € takze nieje o com ak sa mi bude pacit nehodlam kupovat novy kocar lebo dalsie dieta neplanujem do buducna tak by mal stacit cakam kedy bude 18 00 a uvidim ho :D a vyskusam si ho 😀