icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

petra6484
24. mar 2012

@stipec26 no ja som strasne zevada co to bude a dokimu idem az 13,4 tak to si este pockam ale ved ten cas aj tak leti

petra6484
24. mar 2012

@stipec26 ja som si davala do nosa quix neskodi to je to morska sol zvlchcuje sliznicu a zbavuje soplikov odporucam mne pomohol

sunny15
24. mar 2012

http://www.svetkocikov.sk/kociky-coletto/888-co...
tento kočík sa mi pozdava v tyrkysovej farbe...poznate niektora?

stipec26
24. mar 2012

@petra6484 dakujem, skusim - topiaci sa kazdej slamky chyta 😉

petra6484
24. mar 2012
petra6484
24. mar 2012

@stipec26 no je hlavne neskodny a ma to podobny ucinok ako keby si sa naparovala nad morskou solou 🙂

petra6484
24. mar 2012

@sunny15 ja som tiez chcela trojkolku ale svagrova ma upozornila na to ze su menej stabilne a tazsie sa snimi ide cez obrubniky tak ja som si nechala poradit od nej trosku uz ma skusenosti po dvoch detoch

sunny15
24. mar 2012

@stipec26 ano ten quixx je dobry ja som ho tiez pouzivala pred 2tyzdnami... 😉 na kasel som brala homeopaticky sirup Stodal od Boiron...a aj oscilococinum toto vsetko sa smie pre tehule 😉

sunny15
24. mar 2012

@petra6484 tak pravda v tom urcite bude...predsa 4kolka je lahsie koordinovatelna 😀

petra6484
24. mar 2012

@sunny15 skus si pozriet co som ja dala teraz odkaz na ten co idem dnes pozriet je dost podobny akurat je to stvorkolka

sunny15
24. mar 2012

http://www.svetkocikov.sk/kociky-dorjan/1036-da... aj tento ružovučky sa mi pozdava

veverka84
24. mar 2012

@stipec26 aj ja chceemmmmmmmmm ale musim do stredy cakat 😉 ale v utorok poradna konecne...
a do nosteka mozes homeo euphorbium compositum sprej alebo pinosol baby chvalia ze zabera...

veverka84
24. mar 2012

@petra6484 musim vyvratit ja mam trojkolku mala som teda pri oboch a nedam dopustit a vchazani na obrubnik je to len o zvyku 🙂

sunny15
24. mar 2012

@petra6484 mas pravdu ten atlantic je fakt podobny...celkom sa mi páči 😀 😀

sunny15
24. mar 2012

@petra6484 vdaka za tip 😉

petra6484
24. mar 2012

@sunny15 peknucky vyzera byt aj celkom dobra vanicka

tomika
24. mar 2012

@stipec26 mne dnes nabehol 18 tt 🙂

monhla
24. mar 2012

@petra6484 Už sa mi nezobrazuje. tak ho potom odfoť a foto rýchlo sem. Ja mám zasa škoricovú farbu /niečo medzi oranžovou a hnedou/- tiež neutrál vhodný pre chlapce či dievča. Chcela som peknú oranžovu alebo zelenú, ale mama so švagrinou ma v predajni presvedčili, že sú to bledunké farby a bude na nich vidieť každá špinka.Ja som s farbou spokojná - nie je bledá a pritom je relatívne veselá a kočík je z ďaleka vidieť, čo mamička na dedine bez chodníkov ocení. Mne sa ten trend s čiernymi kočíkmi moc mepozdáva - mne k bábenku čierna moc nejde - ale proti gustu žiaden dišputát 🙂 .

monhla
24. mar 2012

@veverka84 Aj švagrina má nový kočík trojkolku a je s ním maximálne spokojná. Ja s ním zatiaľ moc manévrovať v nerovnom terene neviem, ale učím sa /predsa sa pochválim po dedine s krásnou princeznou, nie? 😀 /.Mne osobne však vyhovuje štvorkolka.

ftinka
24. mar 2012

ahojte, hlasim, ze sa este stale neviem zbavit nemoci a uz som z toho dost na nervy. v stredu som bola u dr. a predpisala mi iba kvapky na hrdlo pre deti, kedze nic ine nemozem. a paracetamol na bolesti hlavy. Po 3 dnoch sa mi zacal zhorsovat kasel, tak sme boli vcera vecer na pohotovosti a znova ziaden uspech, iba dalsie kvapky na hrdlo. Vraj ked som tehotna, tak nic ine nemozem... skusala som cibulu s medom, chren s medom, zazvor s citronom a medom a moj zaludok nic neprijima na jedenie... poradte co mam robit? drobcekovi sa nemoze nic stat? v pondelok idem urcite znova ku dr....

ftinka
24. mar 2012

vonku mame nadhernu jar a ja ju travim v posteli ☹ sakra 😠

kamilkka
24. mar 2012

@paula80 presne takto nejako som si to predstavovala, pekne, funkčne a primerana cena - diki 😉
@veverka84 ja momentalne absolutne netuším, čo od kočiara očakavam 😀
som prvotehuľka, takže total neskusena a neviem si predstaviť, kolko s nim budeme cestovať, kolko ho budeme skladať, proste netuším, ako to všetko pojde... netuším, či hned budem tužit po druhom dieťati, alebo až s odstupom času... všetko zaleží od toho, ako to bude cele po narodení vyzerať a ako velmi to s nami zamava 😀
dakujem za rady, azda sa nad tým zamyslim, ale zatial ma absolutne nenadchyna kupovanie oblečka pre dieťa, ani preberanie v kočikoch, asi je to ešte skoro, neviem...
som vdačna za každu radu a tip, lebo tieto veci človeka naozaj dopredu nenapadnu, až realita ukaže, čo sa zide a čo menej a čo je ako vhodne...

nmonika
24. mar 2012

@marcelatje Jeeej,potesil ma link na New Look,zopar veciciek som si kupila z toho obchodiku pred odchodom z UK.Pekne vecicky aj ceny.Na Slovensko donaska nad £55 zdarma,tak sa dam so setrou dokopy a nieco si objedname 🙂

nmonika
24. mar 2012

@katka_77 Mam zopar veciciek "maternity" z New Looku a fakt skvele.Nakupovala som tam dost casto 🙂

stipec26
24. mar 2012

@nmonika jeeej, tiez som dnes ostala v soku, ze je uz v 5. mesiaci... tot nedavno som sa tu pytala, ze ci vieme - ktory mesiac... no tak niektore devy maju proste stastie... co uz....

jerryjanka
24. mar 2012

@kamilkka taka bexa a camarelo ma vahu cca 17 kíl
ja mám kočík ktorý má 11,5 a aj to sa mi zda dosť 😀

jerryjanka
24. mar 2012

tri roky som hľadala kočík, študovala značkove aj neznačkove porovnávala cena kvalita, a idealny kočík NEEXISTUJE 😀 😀 😀
na každom aj tom najdrahšom najdete niečo čo je naprd.

andrea_stella
24. mar 2012

@stipec26 ja davam ohriat v restike alebo ked ideme na nastevu tak tam, teraz sme boli sedeli sme cely cas na zahrade a aj tam som ohriala malemu papat 😉

petra6484
24. mar 2012
miriska333
24. mar 2012

@lusinda1989 nakúkala som sem už skôr,no nakoniec nejako nebolo času skôr napísať 🙂