icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

lulu1112
25. mar 2012

@veverka84 super, dakujem za radu, tak ten CAM teda vylucim 🙂 Takze ostava Jane Slalom a ten Concord. No fakt je, ze silno uvazujem, ci ist pre neho teraz a ci pockat, ale dobre ma to lame, uz by som ho chcela mat doma 😅 No dnes sa skusim porozpravat s manzelom, co si o tom mysli a popripade po vyplate idem pre neho.
Takze ten Concord fusion s vanickou proton schvalujes na plnej ciare hej? Myslim, ze asi lepsi uz nenajdem 🙂

lusinda1989
25. mar 2012

@lulu1112 ja mam tiez uz doma kocik co som podedila po tete a taka a aj kopu detskych veciciek ... a mala som ho doma skor ako som bola tehu 🙂

stipec26
25. mar 2012

@lusinda1989 tak moje creva sa tiez teraz "inak hybu" ;) ale velmi by som ti dopriala, aby to boli pohyby... no realne, ked na to pozeram, je to dost skoro.... ale sleduj to 🙂 mozno si vynimka, co potvrdzuje pravidlo 🙂

lusinda1989
25. mar 2012

@stipec26 no neviem nemala som nic len take to jedno inak nic nebolo ... 🙂 a co sa tyka tt ja som si ich posunula podla utz teda toho co mi povedala doktorka inak podla MS som uz v 16tt

miriska333
25. mar 2012

@petra6484 A kupovala si aj s autosedačkou?

miriska333
25. mar 2012

@lusinda1989 podľa mňa to mohli byť už aj pohyby,ja som pri prvom cítila v 18tt,no vraj čím je holka stíhlejšia tým skôr môže cítiť,ale samozrejme je to individuálne. A u mňa to tiež začalo občasnými bublinkami 🙂

lusinda1989
25. mar 2012

@miriska333 dakujem ako neni som si ist ale podla mna to boli male bublinky lebo viem ako mi pracuju creva ale toto bolo take ine ... 🙂 ved uvidime 🙂

miriska333
25. mar 2012

A kedy máš podľa MS termín? Písala si že sme na tom podobne,no asi ani nie,keď píšeš že už si v 16tt

petra6484
25. mar 2012

@miriska333 ee bez lebo tu budem mat od švagrinky

miriska333
25. mar 2012

@petra6484 ok,ja len tak,lebo by som chcela dokúpiť autosedačku k nemu,ja ho mám totiž tiež domka po dcérke

stipec26
25. mar 2012

@vladka1828 ja som o polohe bruska nepocula, iba o jeho tvare... ale aj tak by ma zaujimalo, ze na ktory tt sa ta povera vztahuje - lebo vsak logicky sa to brusko posuva a zviha pocas celeho tehu... no akurat dnes mi toto prislo na mail:

Pozrite sa na svoje bruško: ak je “vysoko”, zaobstarajte si ružovú výbavičku, ak je “nízko”, budete mať chlapca. Alebo nabudúce, až Váš lekár bude počúvať srdcové ozvy bábätka, spýtajte sa na srdcovú frekvenciu. Vraví sa, že srdcový tep nad 140 úderov za minútu ukazuje na dievčatko, pod 140 na chlapčeka. Ďalšou klasikou tejto “babskej” diagnostiky sú chute na sladké a slané. Ak máte v tehotenstve chuť na sladké a nemôžete žiť bez zmrzliny a čokolády, čakáte dievčatko. Ak dávate prednosť slanému či kyslému, je to chlapec.

Legenda hovorí, že starí Mayovia určovali pohlavie dieťaťa podľa veku matky v čase počatia a roku počatia. Ak sú obe čísla párne alebo nepárne, je to dievča. Ak je jedno číslo párne a druhé nepárne, je to chlapec. Existuje veľa ďalších legiend a tradícií riešiacich túto unikátnu otázku. A môže byť zábavné zistiť a porovnať ich na konci toho čakania so skutočnosťou.

@sunny15 ja som ciaru mala len pri dievcatku (teda pri druhom tehu)... pri prvom nic a ani teraz nic (a teda podla krvi to ma byt chlapec) ...takze sa chystas na ruzovu? ;)

andrea_stella
25. mar 2012

@sunny15 ja som ju mala pri malom ,ale teraz zatial nic🙂

montinka
25. mar 2012

@stipec26 oooooo ty si ma potesila ja zijem na zmrzke uz dobre tri tyzdne. a aj cokoladou sa napchavam. chi chi boooooze nech je ta povera pravdiva.

brufinka
Odpoveď bola odstránená
andrea_stella
25. mar 2012

@montinka ty si ako ja ja to iste presne a tiez by som bola rada keby ta povera sedela 😀

olivka84
26. mar 2012

ahojte dnes som total ko. vcera prisiel domaci ze potrebuje byt a ze do dvoch troch tyzdnov sa mame vystahovat takze super. od rana pozeram inzeraty s predajmi bytov ma hôlava s toho boli drahy moj uz nechce do podnajmu. baby vy ste ako hladali byty cez realitku alebo cez majitelov prosim poradte cokolvek lebo ja som uplne stratena

inci
26. mar 2012

ahojte tehulky, vidim, ze vas vyskum pokracuje dalej 🙂 uz to dlho nepotrva a dozvieme sa vsetky pohlavie 🙂 ja som tiez stratena, co sa tyka kocikov. hladam nejaky superdobry, superlahky, superspratny golfac, kt. cosi aj vydrzi a hlavne nehrka....mate nejaky typ? ja som pri chalanov mala z polska a na to, ze vsetci ma odhovarali na podiv vydrzal toho az moc, doteraz je funkcny a bola som s nim max. spokojna len uz by som chcela nieco modernejsi. hlboky nebudem riesit (ten mame, tu jednu zimu vydrzime) o sportak ani neuvazujem. vajicko mame tiez zachovalu.
pohyby: tiez nie som si ista ale take jemne vlnky citim aj ja ale musim byt v total klude a ruku mat na brusku. na kopanceky este musim pocakat. brusko rastie. vo stvrtok idem na krv na tie AFT, hcg...
niekto tu spominal, ze mal ist na geneticku konzultaciu....neviete ako to prebieha?
krasny den vsetkym.

olivka84
26. mar 2012

@inci ja som stratena s bytov aj s kocikov 😀

petra6484
26. mar 2012

@olivka84 podla mna je lepsie si najst nejaku dobru realitku ktora za teba povybavuje vsetky papiere lebo len vybavenie tych papierov trva dost dlho s oni uz vedia presne kde co treba pobehat

inci
26. mar 2012

@olivka84 nastastie bytovy problem uz mame davnejsie vyrieseny. my sme kupovali cez realitku. drzim palce, aby ste nasli vhodny pre vas.

katka_77
26. mar 2012

@marcelatje A tych 22,- EUR je dufam uz aj s postovnym, lebo potom to je neskutocne predrazene. Ved to je o 40% drahsie. A myslim, ze v tejto dobe je dakedy bezpecnejsie objednat zo zahranicia. 😉
@nmonika My ideme o 2 tyzdne domov, tak sa urcite chystam nieco objednat, ved niektore veci su tam velmi lacne a myslim, ze prihodim este aj nejake topanky. 😉
Ja mam inak overenu este aj tuto stranku: http://www.asos.com/Women/Maternity/Cat/pgecate...
Tehu oblecenie som od nich nikdy nekupovala, ale kopec inych znackovych veci ano. Mozes platit aj paypalom a postovne do Europy je tusim iba 5 EUR. A momentalne maju 30% zlavu na topanky a 60% na slnecne okuliare.... to je moj styl nakupov. 😉

danjelca
26. mar 2012

Takže pozerám na svoje minibruško a nezačína odspodu, ale je vypuklé v oblasti pupka...dolu je ako zvyčajne🙂
Chuť na sladké mám takže som velmi zvedavá🙂))

olivka84
26. mar 2012

@petra6484 s realitkou no super tych sa bojim som si citala ake robia podvody a tak fuuu mam co robit

katka_77
26. mar 2012

@sunny15 Ja som tu ciaru do teraz vobec nemala ani pri jednom tehu. Kto vie mozno aj podla toho sa da urcit pohlavie. 😉 😉

luly13
26. mar 2012

Tak dievcata, u mna uplne ine tehu ako pri prvom,ale vyzera to opat na chalosa 😀 .este sa za to dr nechcela zarucit, ale aj ja som 'to' tam videla 🙂. V 20.tt nam to potvrdi.

@montinka prve mesiace som naozaj kazdy den tlacila nanuk, ci nanukovu tortu. A uz len cakam,kedy otvoria tuto pri nas balkansku zmrzku. Asi som ta nepotesila,ze?

petra6484
26. mar 2012

@olivka84 no sak treba najst nejaku spolahlivu trba popozerat recenzie a taku ktora je znama a podobne skoda ze niesi z ba vedela by som ti odporucit mame aj znamich realitakov

nastasyk
26. mar 2012

@stipec26 Ja len pinosol v kombinacii s morskou solou, ked uz bolo najhorsie, tak homeopatika🙂

vladka1828
26. mar 2012

@stipec26 presne z tej istej stránky som to mala aj ja 😀 a ani netuším na ktorý tt sa to vztahuje, keďže niektoré baby ešte ani teraz nemajú bruško 😀

vladka1828
26. mar 2012

@sunny15 aj mne sa tam robí tá čiara - je zatial iba svetlučka, ale už je vidieť 😉

vladka1828
26. mar 2012

@danjelca tak to si na tom ako ja......bruško mám vypuklé hlavne v oblasti pupka - to bude asi z toho prejedania 😀 ....a sladké priam zbožňujem, pred tehot. som mala problém do seba vopchať nejaký keks o čokoláde ani nehovorím a teraz musím mať každý deň niečo saldké.......asi si teraz telo kompenzuje nedostatok spred tehot. 😀 😀 ja by som brala dievčatko, ale mám tušenie, že to bude chlapec 🙂