icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

inci
28. mar 2012

@montinka az o tyzden vo stvrtok budem vediet viacej. neviem kde ma posle moj gyndos ale tusim okrem neho nikto iny nerobi geneticku konzultaciu v ZA.

montinka
28. mar 2012

@inci jaj no ja idem uz v utorok tak som zvedava.... a akeho mas gyndosa?

marcelatje
28. mar 2012

Ahojte, hlásim svoj návrat z 3/4D ultrazvuku. Bábätko najprv spinkalo tak sme ho museli trošku prebrať, chudiatko malinké zakrývalo si ručičkami ušká asi chcelo mať kľud 😀 a potom ma kopalo a tĺklo ručičkami jedna radosť - snáď to nebude nejaký nervák 😕 ale bolo natlačené na stene maternice tak obraz bol trošku rozmazaný 😒 čo sa pohlavia týka, veľmi sa k tomu dokina nechcela vyjadrovať práve preto, že nebol čistý obraz, síce povedala, že sa prikláňa k dievčatku, ale že to máme brať s obrovskou rezervou, lebo naozaj to dobre nevidno a môže byť z toho ešte kľudne aj chlapec, takže v podstate pohlavie nevieme..... nevadí. Čo sa srdiečka a iných orgánov týka zbežne to skontrolovala, vraj všetko vyzerá byť v poriadku, ale podrobnejšie to pozrú v 20tt. Veľkosťou bábätko zodpovedalo 16+1 takže v podstate podľa plánu, má 10,34 cm 🙂 Zajtra idem do poradne a mali by už byť aj výsledky testov tak uvidíme 😕

lusinda1989
28. mar 2012

@marcelatje no krasne macka tak gratulujem a drzim palceky 🙂

stipec26
28. mar 2012

@marcelatje 🙂 tak ste ho zobudili, no teeeeeeda - ty si mamina 🙂 zakladna vec - spiace babatko sa NEBUDI ...mimo ine - nevidela si to v Priateloch 😀 😀 😀 super.... a co ze si sa vybrala tak skoro na 3/4D? a uz bolo pekne vidno aj ocka aj nostek, vsetky prsteky?

ftinka
28. mar 2012

@marcelatje no jasne, zvedava mamina neda pokoj, pokial nevidi co chce 😀 no hlavne, ze je malicke v poriadku. a dali ti aj nejaku fotecku, ci sa nedalo velmi snimat?

marcelatje
28. mar 2012

@stipec26 Ja som sa chcela na 3/4D objednať až okolo 24 tt ale keď som volala do Gyn-five tak mi povedali, že cena je 64,- EUR ale vraj ak chcem môžem prísť aj na "malé sono" do 17tt ktoré síce stojí 17,- EUR, ale ak ho absolvujem tak mi tú sumu odpočítajú z ceny "veľkého sona" to znamená, že celková cena bude stále len tých 64,- EUR ktoré by som tak či tak zaplatila ak by som šla len na to "veľké" 🙂 a samozrejme zvedavosť mi nedala tak som tam išla 😀 pršteky sa dali kráásne porátať keď sa obraz vyjasnil, len škoda že sa bábätko stále opieralo o tú stenu maternice tak to bolo miestami akoby zarosené 😒

marcelatje
28. mar 2012

@ftinka ja by som skôr povedala, že u nás je zvedavejší tatino 😀 dali mi CD-čko s 34 fotkami a asi siedmymi krátkymi videami, tatito sa nevie vynadívať a púšťa si to dookola 😀 😀 😀 a stále mi hovorí, vidíš, tu ešte spí! a tu už je hore a teraz ťa buchne, videla si to??? a podobne ...... 😀 😀 😀

lusinda1989
28. mar 2012

@marcelatje zlatik a dufam ze si aj draheho zobrala 🙂

marcelatje
28. mar 2012

@lusinda1989 no my sme tam viac menej šli z jeho iniciatívy 😀 😀 😀 netvrdím , že som nebola zvedavá, ale vydržala by som aj bez toho 😀

lusinda1989
28. mar 2012

@marcelatje no a neni to milene ked sa tatinko takto vytesuje... :D moj len spokojne poznamenal ze to bolo pekne a bolo... cakala som vacsie nadsenie 🙂

ftinka
28. mar 2012

@marcelatje no tak to je krasne 🙂 ti chlapi su podla mna vsetci nadseni, ked konecne vidia nieco nazivo a nie iba pocuvaju ake to babo je, niekde v brusku. vy s tymi fotkami zaplnite cely album a male este ani nebude na svete 😀 to su chvile, ked som stastna, ze je nasa technika tak napred 🙂

lusinda1989
28. mar 2012

@marcelatje btw kde my mame nejake fotky???? kasles na nas :D

marcelatje
28. mar 2012

@lusinda1989 no ten môj už zbalil druhý komp a poďho k rodičom ukázať bábo 😀 😀 😀 ja sa tvárim, že doma píšem diplomovku 😅 už sa pýtal, ktorú fotečku mu vytlačím tak neviem či ju chce do peňaženky. A tvoj Miško bol možno len taký dojatý, že viac povedať nemohol....to vieš chlapi, u nás aj tajná slzička padla, ale ja vidím všetko 😀 😀 😀

marcelatje
28. mar 2012

@lusinda1989 no teraz ich nemám doma, ale len čo sa mi s nimi ten môj vráti, tak sem niečo hodím 😉

marcelatje
28. mar 2012

@ftinka u nás je to veľmi vzácne, môj partner je jedináčik a moja sestra má už deti relatívne veľké 11 a 9 a vtedy sa nič také nerobilo (aspoň moja sestra nič nemá...) Bratranci a sesternice už majú tiež detičky väčšie, tak teraz novými technológiami ohurujeme len my 😀 😀 😀

lusinda1989
28. mar 2012

@marcelatje dobre milacik budem sa tesit 🙂 no sak ja viem ze tvojmu oku nic neujde 🙂 🙂 no a jasne ja viem ze aj misko sa tesi ved podctivo nosi fotku z prveho sona v penazenke si ju oskenoval a vytlacil sam od seba 🙂 a hned oproti tejto fotke ma moju 🙂

andrea_stella
28. mar 2012

@marcelatje aj ja som bola v gin five a tiez nechceli povedat pohlavie, lebo si neboli isty🙂)

marcelatje
28. mar 2012

@andrea_stella ty si bola tiež teraz niekedy? Ja som aj celkom rada že sa tak vyjadrili ak to nie je dobre vidno, lebo keby som sa pripravila na dievčatko a zrazu by mala vajčiská, neviem čo by som robila 😕 asi by to bol šok 😀 😀 😀

anicka245
28. mar 2012

baby vedeli ste, ze Granko obsahuje kyselinu listovu? 🙂

stipec26
28. mar 2012

@sissmiss mi hovor... vcera som si dala polarkovy sneh a dnes mam pocit, ze sa mi tie tuky zdvojnasobili... mi to vyteka z teplakov, z bokov... dnes som nebola ani vonku, vecer sa budem uz iba gulat 😒

olivka84
28. mar 2012

@anicka245 tak to som nevedela a v takejto forme mi s nej aspom nebude zle dufam 😀

sissmiss
28. mar 2012

@anicka245 idem si hned dat za lyzicu 😀

monhla
28. mar 2012

@petra6484 Zdravie bábenka nezáleží od veľkosti bruška. Neboj všetko je o.k. Ak nemusíš zbytočne sa nestresuj.

zuzana_v1
28. mar 2012

tak a mame poradnu uspesne za sebou. Skrining, negativny, down 1:1700, velkostne rastieme podla tabuliek. Uz mame cca 16cm a 180gr. 😀 Len nech to takto pekne ide aj dalej.

monhla
28. mar 2012

@vladka1828 To nie je vôbec jewdno - podľa termínu predpokladaného pôrodu nastupuješ na materskú /a zo slušnosti a kvôli tomu aby si bola chránená zákonom by si to mala oznámiť zamestnávateľovi/

monhla
28. mar 2012

@vladka1828 Aj tak nepustí - mńa v 9. mesiavi chcela pustiť v buse jediná osoba - aj to bola už staršia babička 😀

zuzana_v1
28. mar 2012

este som vas nestihla docitat do konca, ked mi kamaratka na FB poslala toto http://www.webnoviny.sk/slovensko/vlada-da-romo.... Ja asi z rozculenia aj potratim. Svine jedny, nam zoberu a ciernym papulam daju len tak. Hajzli hnusni
No neskutocne som vytocena

katka143
28. mar 2012

@suncana ahoj konečne mám čas ti odpísať,výborne že aj ty máš dobré výsledky.ani ja som zatial nepribrala,len dala dole nejaké kilá.brucho už trochu vykúka.ja som veľa nepribrala ani pri predchádzajúcich tehu.s chlapcom len 2kilá a s dcérou 6kg.tak nijaký extrém neočakávam ani teraz.po pôrode pôjdu ľahšie dole. 😉

stipec26
28. mar 2012

@zuzana_v1 trosku na odlahcenie - neboj, cigani mozno dostanu polovicu - zvysok sa rozchyta po obciach a kade tade ;)