September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@stipec26 no co ja viem, to vymyslal moj muz meno Samko, ako je super to meno len mi trosku vadi, ze vsade kde dojdem su minimalne 3ja dalsi Samkovia hehe ,ale tak ja som chcela Jakuba no ten vedie v pocte chlapcekov s takym to menom takze mi to je jedno v podstate aj tak nepoznam inak ineho Samka okrem nasho 😀 a ja mam termin 9.9.2012 co je celkom pekny datum no viem, ze urcite vtedy neporodim myslim, ze to bude skorej, ja zas inak uvazujem nad menom Viliam ked to bude chlapcek 😀 😀 😀 jak som sa s muzom o tom rozpravala tak tiez sa mu to meno paci a potom som si vsimla, ze mas synatora Vilka 😉
@nastasyk tak hej, len kym vyrastol 😀 😀 tak o darceky sa nebojim - mal by meninky pri mojej mamininych narodkach a ta teda by vnucatkam dala aj modre z neba, povieme len po 1 darceku a ona kupi dalsie 4, aby bolo ;) ze to su male, to sa nerata.... atd... a kedze by chlapec oslavoval s nou - no nehcem ani pomysliet 🙂
a mozem sa opytat - vy ste traja surodenci? ako ste vekovo? lebo ja bude mat - chlapec - dievca - chlapec... tak ze na co sa mozem tesit 😉 ake to bolo mat dvoch bratov? traja surodenci? ako vas brali, vychovavali rodicia?
@lulu1112 no super ceny su tam, ja idem odtial kupovat kocik pre druhe a kupim aj set ten bezovy taka zirafka je tam s niecim este, lebo pri prvom mi kupila set do postielky mamina, no ten stal 100eur ale tam bolo o dost veci viacej v tom sete, len teraz tych viac veci nepotrebujem 😉
@monhla @andrea_stella ja ked budem ako moja mama (ta nas mala vsetkych troch aspon tri tyzdne skor), tak to stihnem este v auguste 😅 a dufam, ze hej, ale az po 36 tt 😵 to su podmienky, co? myslite, ze ked uz teraz zacnem malemu dohovarat, tak ze nakoniec posluchne?? 😅 😀
S tým menom ste ma dostali - jqa chcem Filipa a zároveň nechcem aby mal narodky a meniny naraz.
no, tak ja mam termin az 25.9. A nechcela by som zaciatkom septembra, lebo 5.9. mame vyrocie svadby a 9.9. mam meniny... a ja nemam velmi rada, ked sa to potom vsetko spaja dokopy a robi sa jedna oslava na vsetko... ked ste rodili prvy krat, tak ste rodili i pred terminom? moje kamosky vacsinou 1-2 tyzdne po...
mne doki čo ma asi bude rodiť povedal že si budem môcť v ramci asi 3 tyždnov vybrat dátum 😀 ale je pravda ja pojdem sekciou
@ftinka Mne to hovor. Než sa malá narodila, plánovala som ísť na oslavu mojej babičke - celá rodinka, kopec dobrého jedla ... no paráda. Oslavu som napriek ubezbepečiu môjo gynekológy i doktora v nemocnici zmeškala - deň po oslave som odchádzala z pôrodnice aj s princeznou. Občas sa na tú zmeškanú oslavu "sťažujem" ale som rada, že malá sa narodila bez problémov a zdravá - aspoň som dala babičke najkrajší darček - pravnučku 😀
Ahojte kocky. Tak ste sa tu zase rozpisaliako vo vikendovych novinach. 🙂 Inak vitam vsetky nove mamicky.
My sme teda konecne prestahovani. Teda dokoncili sme dnes rano a pomaly vybalujeme. Kuchyna uz je cela dorobena a plne funkcna. Ostatne komnaty budu musiet pockat a asi ked to dokocim, tak mozem zacat balit, lebo presne o 8 dni letime na Sk! 🙂 🙂 🙂 Uz sa tesim na vsetky tie dobroty co nam mama navari. A aj ten segedinsky gulas co tu bol este davnejsie spominany.. ze @stipec26. 😉
Inak @sissmiss uz neviem s kym si sa bavila o sushi. Tak ja som totalny sushiholic a vsetko okolo toho mam nastudovane. Samozrejme okrem zeleninoveho a krevetoveho sushi sa moze jest aj to, kde boli ryby zamrazene. Takze sa oplati opytat sa a mozno budes prijemne prekvapena. 😉 Alebo potom vydrzat a po par mesiacoch si to poriadne uzit. Tiez som sa chcela spytat, ze kde si prosim ta objednavala tie topanocky...su nadherne.
@andrea_stella tak ze by sme vymenili 🙂 vilko je super meno, zatial ho ocenujeme 🙂
@ftinka ja som rodila obidvoch 2 tyzdne pred terminom... a pri obidvoch mi hovorili, ze zrejme pojdem az po termine, lebo je vysoko, vsetko zatvorene na 100 zamkov.... u maleho mi povedali 14-teho na poradni, ze bude 3.3 a mozno o tyzden neskor a 17teho som ho uz mala u seba 🙂 a pri malej som sa otvarala uz 2 mesiace vopred som bola nohami hore a vydrzala do 38tt, mala byt v juli, no prisla 26.6.
@ftinka aaale tak mozeme si dufat 😉 a mozno sa to babatku zapaci a prida sa k planom 🙂
@katka_77 a co som nepostrehla, ze sa mate stahovat.... a kam? blizsie k tej tvojej novej nemocnici, co si spominala, ze mate 2,5hodky? a do vacsieho? ci len ine mesto? juuuuuuuj a nerob chutky, teraz musim uz prestat s takymi domacim dobrotkami, pekne na zeleninke trosku fungovat, lebo som ako balooooon
Ozaj kocky, ako to vsetko pokracuje s tymi testami. Tak mne az zimomriavky prechadzali po chrbte, ked som to tu vsetko citala. Tu sa tie tripple testy asi vobec nerobia, ale co mi ponukli su nejake co robia po 16. tyzdni. Ale doktorka sa mi to snazila vyvratit, ze na co, ved aj tak mam 2 zdrave deti. 😒 Tak som bola total zmatena apo precitani vas tu som sa rozhodla, ze to nechame na osud. Co sa ma stat sa stane a budem sa snazit sa nestresovat. Teda az na to pohlavie. 😉 😉
Ahojte som tu nová, ale chcela by som sa spýtať, tiež mám termín koncom septembra, a čítala som, že teraz je dobré sa stravovať napr. potravinami s obsahom 3 omega mastné kyseliny, beriem calibrum mami, beriete aj niekto tento doplnok 3omega mastné kyseliny, je to dobré na vývin mozgu, a nervov.. a každý týždeň doma nemám lososa 🙂 alebo chuť na orechy... aj to niekde píšu, že orechy sa môžu a niekde, že orechy a arašidy sa nesmú. Tak babo raď. ďakujem 😉
Este ma napadlo.. kto tu pisal o tej placente? Ja jedine co si pamatam, ze to trosku smrdelo. 😒 Taky divny pach..... ale ja mam zase super citlivy cuch. 🙂
Tehu nohavice mám,a teraz zase nemám tričká 😒 .Je ešte chladno..neviem do čoho sa mám obliecť,už sa nezmestim do ničiho.. 😖
@ftinka tak tak a teda u malej som bola na poradni v piatok o 10hod a ze je to teda este OK, este to na 100% cez vikend nebude a o 14hod mi uz odtekala voda 😀 😀 😀 fakt som zvedava ako sa toto tretie rozhodne 🙂 mam tu istu doktorku, tak jej vyjadrenia okolo terminu porodu uz berieme s rezervovou 😀 😀 😀
ďakujem, čiže mi to neuškodí, keby som brala ako doplnok stravy 1 tabletu toho 3 omega , je tam dávkovanie 2-3 tablety, ale to sa mi zdá veľa.
@barushka2 ahojky... tiez som na konci septembra, tie beriem calibrum mami a ano, pocula som - ze odporucaju v kapsuliach omega.... ale ja neberiem... a orechy som sa chystala si dat - vidis - uz asi 2 tyzdne a vzdy zabudnem... teda vlasske.... arasidy moc nemusim.... podla mna trosku mozes, skor potom ked budes dojcit, tak opatrne.... no ked si babo teraz zvykne ;) mas vyhrate 🙂

@lusinda1989 moja, stranku mi posielala stipec26 niekde dozadu je aj link, tusim to bolo www.kociky.sk a tam su take akcie super, na tieto setiky, no neodolala som, krasne su fakt 🙂 Este si musim zohnat stojan na baldachyn a hotovo 😵