icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

rheia27
29. mar 2012

ja mam zas termin 1.9 ale chcem august, narodky mam 27.8 tak ja by som zas bola rada aby to vyslo na ten den 🙂 narodeninovy darcek a aj z praktickych dovodov ked pojde do skoly 🙂
ale u mna bude planovany cisarsky a urcite pred terminom, podla zdravotneho stavu 🙂

stipec26
29. mar 2012

@katka_77 coze??? tak to si aka sefka, ked si take registrovala

stipec26
29. mar 2012

@tomika ja som dnes vytiahla tehu nohavice, co som nosila pri prvom syncekovi - uplna nostalgia ....... aaaale ze ako dobre v nich vyzeram... sedia ako uliate 🙂 🙂 🙂 🙂 aj mensi zadok v nich mam 😀 😀 zatial natahujem volnejsie tricka, ale mam uz vytiahnute tehu - no tie su mi este dost volne, nemam tam co napchat - ked chyba velke brusko, vyzera to skor smiesne

barushka2
29. mar 2012

🙂 tak to skúsim, ďakujem a ako sa Vám darí, aj Vám bolo zle, ja som teraz v 14tt, začínam 15tt od dnes 🙂 bruško pomaly vykúka, ale ešte to také nie je, málo ľudí si všimne, len ma mrzí, že budeme kočíkovať cez zimu, snáď ešte ten september a október, bude taký teplý, aby sme si užili ešte kočíkovanie za slniečka. Na kontrolku ideme o 2 týždne čiže koncom 4m ( 16tt ) a začiatkom 5 mesiaca. Brali mi krvičku, tak sa trošičku bojím ako to dopadlo, ale snáď je to ok.

katka_77
29. mar 2012

@ftinka A oni to tam potom este aj vazie a kontroluju .... 😖 ... teda aspon v mojich pripadoch sa to stalo.... este dobrew, ze mi to nechceli zabalit domov ako to niektore zienky robia 😀 😀

katka_77
29. mar 2012

@tomika Co tak ukradnut nieco z manzeloveho satnika a popripade tomu dat novy strih ;)

ftinka
29. mar 2012

@katka_77 nie, myslim, ze su to rovnake satky - elasticke, pre deticky od narodenia az po nejakych 15-18 kg. Tym, ze je elasticka, tak sa pekne prisposobi telu babatka a nie je nutne nic na drzanie hlavicky, lebo to drzi i hlavicku... pockaj, tu mas videjko, so skutocnym baby

https://www.youtube.com/watch?v=edWxUEpASa0
p3tra11
29. mar 2012

@katka_77 ja si myslim, ze niektore testy su fakt zbytocne a okrem toho su nepresne.. tak tie triple testy napr. su spolahlive len na 50 %... ak sa mylim, opravte ma niekto...

tomika
29. mar 2012

@stipec26 🙂 ja skušam čo si oblečiem zajtra lebo idem preč,tehu nohavice su dobré,ale nijaké tričko k tomu nepasuje 😒 ,su strečové,malé a vyzerám v nich hlupo,dcéra ma aj vysmiala 😀 .Tak oblečiem si leginy s jednou tunikou..to ešte sedi.Pred 2 tyždnami ešte mi všetko bolo dobré..Ináč mám objednané z mamino.sk tričká 😀 ale ešte neprišli.

p3tra11
29. mar 2012

@stipec26 mojej mame povedala rano doktorka na poradni, ze to tak skoro nebude, a ona vecer porodila brata 😅

katka_77
29. mar 2012

@stipec26 Ja som v tomto ako "stopovaci pes" 😀 Niekde mi matka priroda ubrala a inde pridala 🙂

katka_77
29. mar 2012

@ftinka Dakujem, uz pozrela aj video a aj tie satky. Jediny problem je, ze ich je na vyber asi 100 druhov. 🙂 A este, ze aj s UV filtrom. Ja som vaha, ja mam problem sa rozhodnut medzi 2. 😀

katka_77
29. mar 2012

@p3tra11 Ja ta opravovat nebudem, 🙂 Ja ti verim a staci mi vediet, ze oni to aj tak vsetko pouzivaju na ich vyskum a statistiky a mozno o par rokov tie testy budu uplne ine. 🙂

p3tra11
29. mar 2012

@tomika dakujem za tip na stranku, presne toto som hladala a nemohla som nikde najst 😵

ftinka
29. mar 2012

@katka_77 no ved to, je ich straaasne vela na vyber, rozne druhy, rozne farby a vzory... a pozeram ich uz asi mesiac na striedacku s kociarom... a uz som z toho vsetkeho uplny jelen, tak som chcela aspon nieco z toho mat z krku. a vcera som objednala satku. v kociaroch sa motam nadalej 😀

p3tra11
29. mar 2012

@katka_77 ja som uz aj kdesi citala, ze su lepsie testy ako triple... myslim, ze na stranke najmama.sk... ale len nadpis...

katka_77
29. mar 2012

@ftinka Tak ja mam v plane kupit kocik na buduci mesiac, uz viem ktory, len este musim najst za spravnu cenu. 😉 Satky vyberam teraz a este som zacala pozerat aj pumpy na odsavania. A potom uz len milion inych veci..lol

nastasyk
29. mar 2012

@stipec26 ahoj, my sme styria: ja, o jeden a pol roka mladsi brat a potom o 8 rokov mladsi brat a o 10 rokov mladsia sestra🙂 my sme to mali dobre, medzi mnou a bratom bol maly rozdiel vekovy aj medzi tymi dalsimi dvoma taky isty.... vsetci styria si vyborne rozumieme, teraz ked uz aj sestra mala osmenast chodime spolu na pivo a sme fakt zohrata partia🙂 mama bola prisna na mna a na sestru, chalani to mali lahsie, ak ked boli horsi... ale oco zas na nas baby nedal dopustit, este stale sme jeho milacikovia🙂 ale inak mladia sestra to mala tazsie ako ja, k nej si chalani viac dovolili🙂

stipec26
29. mar 2012

@barushka2 🙂 ty si mladucka, tak sa zbytocne stresuj.... u mna je druha poradna 2.4 a tiez mi budu brat krv a potom to porovnaju s tou, co brali pred mesiacom a utz co robili pred 2 tyzdnami.... tiez som zvedava, ale verim, ze keby nieco - uz by povedali/volali...

barushka2
29. mar 2012

Mne brali teraz prvý krát, pred 2 týždňami v 12tt

ftinka
29. mar 2012

@katka_77 a pre ktory kociar si sa nakoniec rozhodla, ak sa mozem opytat?

stipec26
29. mar 2012

@nastasyk 🙂) tak takto som to povodne planovala ja... teraz dvoch a o par rokov dalsi parik, ked prvy pojde do zakladky 🙂 ... no nejako sa postastilo teraz tretie, sice uz bude mat vacsi vekovy rozdiel medzi tymito dvomi, ale tak hadam sa chyti krpec, snad ho zoberu do partie ...davam mu rok/dva... ale stvrte by som uz nerada 😉 iba keby bola 100% sanca, ze to bude dievcatko 😀 😀 😀

nastasyk
29. mar 2012

@stipec26 🙂 mne akurat mama minuly tyzden povedla, ze s tym stvrtym uz tiez nejako neratali, ale teraz si to bez sestry nevieme predstavit! Ja som vsade vzdy vravela, ze aj ja budem mat 4 deti, no uvidime, co budem hovorit v septembri, ked sa mi ten maly certik narodi🙂

stipec26
29. mar 2012

@nastasyk dufam, ze sestra o tom nevie 😀 😀 😀

nastasyk
29. mar 2012

@stipec26 nie, nevie🙂 to by bol ohen na streche🙂

stipec26
29. mar 2012

@babika771 toto netusim...

katka143
29. mar 2012

mňa zatial zaujal najviac tento kočík cenou aj rozmermi.čo poviete?

lu17
29. mar 2012

@katka143 To je bexa? Mne sa tiez nieco podobne styly pacia 😀

katka143
29. mar 2012

vybral ho mm,celkom chytil už aj mňa.uvidíme aký bude naživo. 😉

daniela02
29. mar 2012

@montinka ahoj tu som,amnio mam az na buduci tyzden v stredu,idem do ke ku dankovcikovi a po velkej noci budeme mat vysledky,co prezivam ani nejdem pisat,v noci poriadne nespim,ale co uz,verime ze vsetko bude ok