icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

sunny15
30. mar 2012

@stipec26 tebe kazala sestricka prist na krv nalačno?

kali23
30. mar 2012

@katka_77 hodím, ale najskôr až večer ;)

monhla
30. mar 2012

@stipec26 Vďaka - kúpim 1 univerzálky - v septembri skúsim a uvidím. 😀

stipec26
30. mar 2012

@sunny15 ja sa vzdy pytam ci treba - minule povedali, ze ano, ale to som isla na 7.30... a teraz som sa nespytala, bola som tam s malou, tak som sa moc nesustretila.... myslis, ze netreba?

sunny15
30. mar 2012

ak ideš na triple test...ako ja, tak sa kludne naranajkuj,lebo mne sestrička kazala lahke ranajky-aby mi nebolo zle a inac na taketo vysetrenia potrava nema vplyv 😉

montinka
30. mar 2012

@daniela02 inak aj mnesa sem tam zda ze ma nieco tukne ale to je este podla mna u mna skoro.

miriska333
30. mar 2012

@babika771 Tak to som prekvapená že Ti ich hneď nasadili,mňa objednala dr znova o mesiac na kontrolu a testy a že až potom sa uvidí, či mi ich bude treba alebo nie. Tiež som mala výsledky len na hrane,a preto mi ich odmietla hneď dať,vraj sa to vo veľa prípadoch upraví samo. Tak tajne dúfam že tomu tak bude.

paula80
30. mar 2012

Baby mňa od včera neuveriteľne tlačí žalúdok,keď sa najem normálne ma tak tlačí,že musím byť vystretá.Mne to pripadá,akoby mi maternica zvnútra tlačila na žalúdok a vytláčala ho.Je to možné takto skoro,jem stále rovnako,ani menej ani viac,neprejedám sa.Včera mi bol ozaj divne,normálne sa mi až zle dýchala,ako ma tam tlačilo a dnes po obede zas.Aj na dotyk mám ten žalúdok total tvrdý.Je to možné,alebo si to namýšľam a može to byť niečo iné?neviete poradiť?

miriska333
30. mar 2012

@papucz držím palec,aby ti to všetko dobre dopadlo 🙂

miriska333
30. mar 2012

@ftinka jaaaj,ďakujem za slová plné optimizmu,no ja dúfam že všetko bude ok a tak ako to prišlo aj odíde. Veď aj doktorka mi vravela,že sa tie testy robia príliš skoro,že keby sa robili až v druhom trimestri tak by sme sa možno ani nikdy nevideli 🙂

sissmiss
30. mar 2012

@paula80 a žalúdok je tvrdý alebo bruško? Stolica je normálna? Nemáš zápchu?

daniela02
30. mar 2012

@sunny15 sestricka mi hovorila,ze mi to bude robit osobne on v zeleznicnej vedla,takze radsej to uz mat za sebou

daniela02
30. mar 2012

@montinka ja som mala tuknutie,aj bublinky aj take zvlastne vlknenie,cez den to tak ani nepozorujem,ale vecer ked sa uz uvelebim a ukludnim tak vtedy take pocitujem

montinka
30. mar 2012

@daniela02 tak to je urcite mimco. aj ja uz chceeeem.🙂 len ja si este pockam.

tanicka1976
30. mar 2012

@paula80 moja aj teba tlaci?? tak ze zjes nieco a mas pocit ze si spraskala 6 reznov?? tak to aj mna..taka som furt plna, staci jogurt a mam dost, normalne ma tlaci...horor

tanicka1976
30. mar 2012

@paula80 presne tak, nevladzem dychat..inak ja som to mavala parkrat pri druhej dcere tiez takto skor , myslim v druhom alebo v prvom trimestri...ja ked sa dnes nadychnem tak sa mi zaludok vysunie von, tlaci ma..ako netehotna som to este nemala.
inak ja to pripisujem hormonom progesteronu, oni spomaluju travenie, aj creva pomalsiu funguju, vsetko je inak...ale je to neprijemny pocit, kurna 😒

sunny15
30. mar 2012

@daniela02 hej on robi v železničnej,ale predtym robil v starej nemocke...fakt on je profesional...vraj k nemu chodia z celeho SR

andrea_stella
30. mar 2012

@tanicka1976 no a zas ja chodim aj 4ri krat denne na velku aspon nebyvam taka nafucana, lenze ja to mam z tych tabletiek na stitn zlazu uz mam dost velku davku nez som mala tak mi to zrychlilo metabolizmus 😠

babika771
30. mar 2012

@miriska333
Asi je každá lekárka iná, neviem.. .. ale musim povedať že mi to fakt pomohlo. 🙂

babika771
30. mar 2012

@stipec26

ak je to tripltest tak ja som dokonca pred odberom krvi jedla a aj brala tabletky na štítnu a aj železo a vraj to nevadí

babika771
30. mar 2012

@paula80
ja mám taký istý problém, niečo zjem a musím sa vystrieť🙂 žalúdok tlačí do bránice, či rebier...

babika771
30. mar 2012

mne je dneska nejako smutno a chce sa mi spať... to bude asi tým počasím...

slniečko kde si????

daniela02
30. mar 2012

@sunny15 tomu verim,len som sa k nemu pred amnio nedostala dufam,ze bude cas po nej,uvidime

paula80
30. mar 2012

@sissmiss to žalúdok mám total tvrdý a vydutý,zápchu mávam sem-tam,teraz nie.Ale baby napísali,že aj oni to tak majú,tak nebudem sama,ale je to totál nepríjemné,bože cítim sa ako v 8-9 mesiaci,keď už všetko tlačí,hrúza 😒

paula80
30. mar 2012

@tanicka1976 asi máš pravdu,že to budem spomaleným trávením,fakt nepríjemné a žalúdok tlačí do bránice,alebo rebier ako píše @babika771, no snáď to nebude časom ešte horšie..

sissmiss
30. mar 2012

@tanicka1976 ja som to mala do nejakeho 14-15tt, potom to polavilo a mohla som zjest naraz normalnu porciu bez toho ze by som sa nemohla nadychnut. Dovtedy len polovicu a aj tak celkom plna

rejocka
30. mar 2012

@ftinka mne dr.predpísala ROVAMYCINE-penicilín a tam sa píše že v hodný v tehotenstve.No mne už bolo strašne,už som sa bála,lebo najprv som to chcela,že to zvládnem,čajíkovať,oddychovať,homeopatiká,no nepomáhalo,do nosa mu manžel kúpil pynosol sestramkeď bola tehu tak si to pochvaľovala,no mne z toho bolo ešte horšie,vysušilo mi uplne,zastavilo....takže plný nos a vyfúkať nič,tak ma aj hlava z toho bolela a to hrdlo a uši no neprajem nikomu.Boli chorí aj chlapci tak si to vieš predstaviť ako to u nás vyzeralo 😠 ale dnes chalani dostali na uvolnenie dutín SINUPRET-škoda,že som to skor nevedela,to vyzerá dobre a čo aj čítam tak aj dobrý je a aj v tehu.Ty si čo mala aké atb?neboj sa bábätka to pekne zvládnu,niekto berie aj v 1.trim.a nič sa nestane,radšej preliečiťja som sa chcela prekonať,že nebudem si dávať atb,ale,keď už cítim,že už idem do rizika,tak volím to menšie zlo.Prajem ti skoré uzdravenie a krásne tehotenstvo 🙂

rejocka
30. mar 2012

@sissmiss ďakujem aj ja si myslím,že už tu nič nenavymyšľam 😉 a hovorila dr.že penicilinové sa dávajú tehotným,no už som potrebovala preliečiť už aj tá teplota-38,5,už som sa bála.Jednému môjmu malému to na priedušky prešlo ☹ ,takže sme sa v tom en krútili,mali hrdielko zapálene-brali atb,potom som ja ochorela a starší to dostal odo mna určite a hneď priedušky,takže mala som to asi aj skôr podchytiť kvoli deťom,ach tie voľby,človek niekedy ani nevie čo je lepšie a kedy už riskuje 😖

rejocka
30. mar 2012

@tanicka1976 ďakujem si zlatá,aj sa trošku lepšie cítim,nemám teplotu aj som už kludnejšia,dobre sme si poobede pospinkali,konečne som nemala ttak zapchatý nos,tak verím,že to už bude len dobre 🙂,teraz ma znepokojuje dominko,že mu to na priedušky prešlo,tepl.39,tak bojujeme ďalej...

petraas
30. mar 2012

ahojte baby, tak zasa po dlhom case som tu...ja vas proste nestiham🙂 neviem ako to robite ze tu tolko opisete....
ja som bola v pondelok na poradni a tripltesty vysli v poriadku co som rada aj malicka bola v poriadku a pekne mi mavala🙂 som si zasa foto vypytala tak prikladam...teraz je ullne na opak otocena ako pred mesiacom🙂
za mesiac idem na velky utz a mozem aj manzela zobrat tak ten sa uz tesi...
akurat mame problem vybrat meno...mne sa celkom paci Emma Lauren ale manzel s tym akosi nesuhlasi...Emma sa mu paci ale Lauren nie...jemu skor z toho co sommala vybrane Emma, Isabell, Shania, Zara...tak teraz som v pomikove co vybrat...spravila som nove kombinacie aby bol aj manzel spokojny ale neviem co z toho vybrat lebo som chcela prve meno skor Emma...nove kombinacie su: Laura Issabell, Shania Ella, Shania Emma, Zara Isabell...