September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@lu17 vyrabaju sa v Poľsku
@jerryjanka Vsetky znacky? Noo tak to som si myslela...... ale vyzeraju dobre. Do vyberu este daleko,ale ked nie vsetky sa mi pacia.
tako, bexa, camarelo, myslim aj v-max, x-lander. tie su polske.
je ich ovela viac ale teraz ma nenapadnu.
ja som ich vyradila z vyberu pre vysokú váhu a zle manevrovanie
@lu17
@jerryjanka Vdaka, tak vaha ma ani netrapi. Skor vyzor kocika, videla som Concord- a vobec sa mi nepaci- tie plasty na vanicke.... Ale je to moj nazor 🙂
@lu17
my mame k vyťahu 8 schodov, a dosť často sme aj do auta davali kočik, aj ked ja som použivala naklikavanie autosedačky aj na minikonštrukciu quinny zapp, ale aj ked som brala velky tak proste aj 11 kil sa mi zdalo vela na dvihanie. Kamaratky moje dve maju camarelo a niekto vravi že sa s nim ide dobre, mne sa s nim išlo ťažko aj do zakruty, a celkovo do kopca alebo z kopca. Prišiel mi nemotorny, a tako, bexa to je v podstate to iste. Bexu ma švagrina.
vyzor mi tiež nevyhovoval ale to je o vkuse. ja som hlavne chcela kočik lahky, spoľahlivy, velke kolieska na zimu, a samozrejme musel sa mi pačiť ale to bola až posledna vec.
@jerryjanka Noo, jasne ze skusenosti su, vies to porovnat to je ine 🙂 Ja budem musiet vidiet, vyskusat a uvidim,ale musi sa mi pacit. A este mam na to cas 😀
@lu17 ja som si kočik kupila ked som ešte malu ani nečakala - ako take povzbudenie že to vyjde - ale nekupovala som novy
@jerryjanka 11kg je vela? Ja co som pozerala kociky tak okolo tych 10 kg boli vsetky kombinovane. Hod nejaky typ ktory kocik je lahsi a kolko ma kg 😉
@sissmiss no ja mam prave jeden z tych lahšich a ma 11,5 kila
tie veci čo pišu pri bexe a inych su zavadzajuce - mavaju zvyčajne 16 kil . oni zadaju že napriklad 13 - ale bez kolies a tie su fest ťažké
ja by som dnes vyberala len z kočíkov:
quinny
concord
baby jogger
mutsy
ine by som ani nezvažovala
je pravda že ja som maniak a kočikom som sa venovala asi 3 roky 😅
@jerryjanka uff, lebo naozaj pre bexe je uvadzane ze ma nejakych 11kg....a tu som uz napevno bola rozhodnuta ze chcem....no teeeda, to mozu takto klamat?
@jerryjanka noo, prave to citam na jednej stranke, vaha konstrukcie 😖 nie vaha kocika, vaha vanicky, a tak....takze pekne !
@lu17 concord je uplne super kocik a pekny oproti niektorym sunkam co som videla a aj skusala a tiez je to moj nazor 😉
ahojte aj mne sa paci tako a bexa.🙂
tako a bexa a aj camarelo - fakt nikdy - je to ťažke a nemotorné, ked už by som teda nejaky polsky kočik chcela kupiť tak x-lander.
jaj no konštrukcia mojho kočika ma asi 7 kil 😕 strašne klamu aby predali. fakt su ťažke tie kočíky. ja som inak vela využila aj zappa s maxi cosi. do auta super kombinacia- nezaberie miesto vôbec a je to nakliknute šup šup 😵
camarelo - šport - verzia bez kolies - 14.5 kg - s kolesami ratajte minimalne 17 - 18 kil - kedže su to nafukovacie a su 4 tak to je teda zaberák na schody, kopce, skladanie do auta
bexa - váha športová verzia - bez kolies - 12,9 kg
tako - váha 15,5 - neuvadzaju či je to s kolesami alebo bez
x-lander - 18 kil
proste su to fakt ťažke kočiky. čisto na prechadzku po rovine možno super - ale aj manévrovanie ide ťažko - ale zasa proti gustu - ja som razila nazor že za 330 eur radšej kupim lepší kočík z druhej ruky - ale to som ja no 😉
dúfam že som nikoho nenahnevala to naozaj nebolo mojim umyslom. 😅
@jerryjanka cica vooobec, ja som rada ze davas, jak by sme sa k tomu dostali inak? Este ze pises...a aspon vidim ze fakt budem musiet ist skusat, nebude stacit cez net. Ja mam par schodov ktore budem asi zdolavat...tak rozmyslim...
ono je najlepšie vyskušať to v reále - teda ak má niekto taký kočík v okolí tak skusiť zložiť naložiť do auta, skusiť zdolať schody s kočíkom, obrubníky, sneh už nie je - teda je ale len na orave 😀 lebo s každym aj tym najviac ťažkým kočíkom sa v predajni bez dieťatka ktoré ma možno 10 kíl pojde ľahučko po tej ich podlahe. Realita je však iná - aspon u nás - rozbité chodníky, výstup na chodník je bezbariérový len na málo miestach, do bytoviek schody, malý kufor auta ak nemáte combi a tak.
aj moj slalom je lahucky 🙂 a ako pise @jerryjanka treba si hlavne priratat dieta ktore moze mat v sportaku hlavne cca tych 10 kil...
Ahojte ked uz riesite kociky, my mame vybraty ABC Desing Cobra, je lahunky, ma velke kolesa, velky nakupny kosik, vanicka je priestranna v celku sportova as sa naklikava samostatne. Nestoji vela, a dufame, ze sa ho dockame 🙂 A maju krasne farebne kombinacie
@stipec26 Jooj, tak to sa niekto ma :D Ja preratavam vsade kde chodim, hlavne stravu. A ak viem, ze nieco maju niekde lacnejsie, tak sa radsej trepem tam ako to kupit drahsie. 😉 V UK som tak hlavne bojkotovala predrazene Tesco.
Ale manzel miluje moje zaokruhlovanie, ale to sa tyka hlavneoblecenia. Ak stoji nieco napriklad 99, tak mu vzdy poviem, ze je to okolo 80 - 90. 😉
@andrea_stella No super, to sa vazne oplati mat take kontakty. 🙂 Ja som prave vcera snivala nad Kempinskym v Tatrach.
@andrea_stella Tak prajem vela stastia a hlavne malo stresov. Ja si tiez pamatam, ked sme boli deti, tak sme kazde leto chodili do vtedajsej Juhoslavie a ked nasi zacali stavat dom, tak sme chodili na "Maltu". 😉
A ked prerobite asponn si to potom poriadne uzijete sami spolu.
Takze kocky, som sa rozhodla, ze dnes je :" pochval sa so svojou drahou polovickou den". 🙂 ... preto ta zmena fotky. Chudatko,...... moja "draha mama" ho predvcerom nazvala "riaditelom vapenky" a potom si to chcela vyzehlit s porovnavanim s "Bradom Pittom". 😀 😀
Ak chcete niekomu znizit sebavedomie, tak moja mama je ten "spravny terapeut". 😖
@katka_77 to asi vacsina mamin 😀 Ja mam dokonca babinku ktorej oblubenou vetou je nepribrala si? kedze mi to hovori pravidelne, aj v obdobi kedy som 10kg schudla a bola som fakt stihla, tak to uz vazne neberiem, ale musim pripravit vsetky kamaratky a predtym frajerov, ze sa im bude starat do vahy.... 😅 Davajte este tipy na kociky, ja uz mam napevno asi siedmy v poradi...ale stale som kludna. Rano som sa odvazila odvazit sa a mam kilo navyse...oproti posl.vazeniu, co sa mi zda celkom v pohode. Vcera som bola na ten melon, sice mali v ba tescu jeden jediny taky maly zakrsok, ale aspon sme sa troska navnadili na leto 😎

ahojte dievcence moje, ja som sa dnes dozvedela taku uzasnu novinu, svagrine muzovej sestre, ktora zije v UK a za ktorou sa teraz 27.aprila ideme pozriet dostala robotu v Dubaji, bude lietat pre Emiraty po celom svete, doteraz lietala v anglicku pre Easy Jet, cize este, ze sme to takto naplanovali a stihneme ju este v anglicku, cize buduci rok to mozno isty dovca v Dubaji a najlepsie je, ze muz robi v hotely Kempinsky a ma velke zlavy na ubytovanie v tomto hotely po celom svete takze sa asi aj jemu splni sen 😀 😀 😀 ale na jednej strane sa mi tisli slzy do oci, lebo bude chodit domov iba raz do roka a toto druhe babatko ju az tak poznat nebude resp. nebude mat k nej az taky vztah ☹ jedine cez skype