September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
Tak to musis byt teraz velmi rada, ze si to vlastne nestihla. Ja som sa na toto chystala ako "lacny ku kakaniu" a ked som si to konecne dala po 10 rokoch na stare kolena dokoncit, tak ..... stalo sa neplanovane. 😀
Tak uvidime.... mozno v buducnosti uz budem musiet nosit iba cele plavky. 🙂
ahojte dievcence ako sa mate??? ja mam dnes nejaky blby den, ziadna nalada ani nic... snad sa zajtra zobudim do krajsieho dna .... 🙂 tak konecne mame asi vybrate meno aj ked nastavajuci strajkujem ze chce ine ... 🙂 ale tak co uz s nim 🙂
@katka_77 jeeeeeejda, nerob... sa tu budem cervenat 😀 😀 😀 😝 😝 😝 si mi tukla na uchylku, ja to tukam denne, len pre info 😉 teda snazim sa tie ubytovacie vymazavat ale tak dnes sa zisli aj tie 🙂
@lusinda1989 ved mas zlato dva dovody na radost... tak si skus premerat brusko, mozno ta to potesi ;) inak si to pekne napisala - ze mame asi konecne vybrate a potom teda ze muzickovi sa nepaci 🙂 hehe 🙂 musis pouzit zenske zbrane, niekedy je to jednoduchsie ako hladat kompromis xixi
@sissmiss pri druhej dcere som sa obmedzovala, nechcela som pribrat lebo pri prvej dcere som mala tehotensku cukrovku, baby kt. to prekonali vedia aka prisna dieta to je a proste som nechcela aby mi cukor pri druhej vyskakoval znova tak som sa obmedzovala a pribrala malo..strazila som si kila, koli hladinam cukru..sliedila som co jem.. ale nastastie pri druhej sa mi darilo cukor drzat v norme..
teraz pri tretej neuveritelne trpim, lebo nejem nepriberam, zle mi je..no des. uprimne zavidim zenam co sa vedia najest a maju okruhle brusko, pre mna je tehu odtucnovacka.. inak moja vaha je 48 49 kg, len teraz som sa zosuchla nizko..lebo nevladzem.
inak suhlasim dobra postava nie je o kilach ale o type postavy a ja 70 kg vie byt viac sexi ako 50 kg ked ma vsetko proporcne rozlozene.
inak ja jedlo milujem, som gurman, rada varim..len malo zjem a nepriberiem..nestrazim si figuru uzkostlivokeby som mala par navyse sum a fuk mi to je...
pekny vecer
@stipec26 hehe ale jemu nieze sa nepsci ale paci sa mu aj ine 🙂 ale asi vyhram lebo uz ju vola nelinka 🙂
joj nejak mi to blbne
@tanicka1976 Vdaka ze si mi to vysvetlila, tak to je fakt o nicom... to ti nezavidim. Problemy su asi so vsetkym...aj s vyssou aj s nizsou hmotnostou. Raz som videla v obchode vysoky stihlu kocku, ale teda mimo konfekcie bola, ako si skusala nejake sacko a pytala sa predavacky ci to ma byt trojstvrtove...nemalo...ale bola taka uzunka a vysoka ze aby jej to sedelo na telo, potrebovala male cislo a to jej zase bolo nehorazne kratke...takze aj s taymito blbostami su problemy, nehovoriac o tych zdravotnych. Inak zvlastne ze si mala cukrovku, ja som si to skor spajala s vyssou hmotnostou...Ja si dam asi zostit skor nez v tom 28tt...lebo ked zjem cini minis, tak ma rozboli hlava, strasne sa mi chce spat a mam sucho v ustach...ale brutalne...a dnes som citala ze to mozu byt priznaky tehu cukrovky.
@anicka245 waaau, parada, vdaka za tip. Na obchodnu to mam z prace tak 20minut, aspon sa prejdem a skusim nieco nove a este aj take mnam...inak kedysi davno na laurintskej bola fasa taka vyvarovna alebo ako to nazvat...rady tam byvali az von...a mali tam zdrave veci, vselijake zeleninove polievky a placky...jedla som tam len par krat ale neskutocne to bolo...jak sa to volalo...oproti kniznici...
@sissmiss teehu cukrovka nie je ziadna prdel, to ti poviem, ano ja tintitko som len zirala ked mi vysli testy naprd, vyfasovala som glukomer a merala 3 krat denne, strasili ma velkym dietatom, gestozou, no konec..ja som zjedla malu zemlu s nicim a cukor vyskocil do nebies...no des..tak som v tretom trimestri pochudla a celkovo som stratila kila, pri prvej..pri druhej som sa zatala a nejedla zo strachu pri predstave ze mam cukor hore , ale bolo to ok..
teraz mi idu robit zas testy v 18tt na cukrovku, vypijem ten sajrajt, neverim ze to prezijem, iste ssa tam dogrcam 😀 😀 😀 ale uvidime...pripravena som na vsetko. nech uz je september...inak smadna byvam aj ja a casto unavena, tiez si namyslam ze mam cukor vysoky..
inak neboj sa, to by si musela mat cukor 20 aby si mala suchoty atd...ja som sa citila v norme a mala som okolo 10.. 6 je norma. je mala sanca ze to mas ale ved ta otestuju a uvidis..
http://krimi.noviny.sk/cierna-kronika/02-04-201... hrozneeeeeeeeee
@tanicka1976 uff 😒
ja len po cini minis...ale to je tak ocividne ze to prekonalo aj tehu unavu...ja som si normalne dala malu misku na ranajky s jogurtom a po chvili zle, akoby hlava bolela...unavena, sucho v ustach...par krat som si zase lahla ze ved len na chvilu a zaspala na dve hodky a meskala do prace...az casom a skusanim som prisla na to ze z coho to mam...ale vlastne ano...cukor by mi vyskocil po kazdom jedle...nielen po tomto...a inak problemy nemavam, akurat teda potrebujem slane ranajky inak spim...
@sissmiss to by ti skocilo aj zo sucheho rozku..ale ak sa bojis tak sa vyhni bananom, hroznu, mucnym jedlam, sladkostiam, zacni fazulu, kysle a zelene ovocie ako jablka, spenat atd atd..potraviny s nizkym gykemickym indexom a este mrva nie je vhodna..ale ja si myslim ze sa nemas coho bat..
tie bolesti hlavy, unava je mozno ze telo nezvladlo konkretne jedlo akurat teraz v tehu...ved sa tomu vyhni a bude to ok..
idem sa osprsit a vyvalit nohy na gauc...pekny vecer 😎
@lusinda1989 a nelinka bude oslavovat na petronelu v maji? mam kamosku, tiez maju nelinku a vzdy hadam, ze kedy ma to dievca meniny... a vzdy v maji mi povie, ze ma az v auguste.... 😀
a nie ze by som si chcela pripisovat zasluhy, ale ty si v tom kg boji nevinne ;) i ked vlastne ten tvoj napad s metrom u mna vyvolal tu reakciu - vidis.... takze ano ano - je to vlastne vsetko na tebaaaaaaaa 😀 😀 😀 😀 😀 😀 hned som ti zlepsila naladicku, co??? 😎 😉
coze? boze! take ani nepozeraj... inak fakt, nikdy nevies ako ti prepne (ja ked som bola 2x v porodnici, tak tam chcela jedna mamina z inej izby vyskocit z balkona... nastastie ked vyliezla hore, tak odpadla, a spadla dole do balkonu)
@stipec26 nelka ma na konci maja s petronelou je to v rozsirenom kalendari 🙂 🙂 🙂
noooo sak ja som vedela ze nakoniec aj tak ta vina padne na mna 😀 😀
hehe a ty meno mas???
nahodou som to nasla kamoska to dala na FB a jej sestra pracuje v tej nemocnici tak ma to soklo ze aj take veci sa deju.... :(
baby, to je u nas, asi by nam mali v nemocniciach dat mreze, lebo sme samy pre seba nebezpecne ☹
@lusinda1989 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
juuuj, ved toto este nemame... ale po dnesku by bolo nasim fakt riesit ;) ked uz je potvrdeny ten pipicek 😀 😀 😀 a ked nic nevymyslime, zrejme nechame toho Samka (kedze Vilko si to tak praje)
neviem si to predstavit, take prepnutie, fakt strasne pre celu rodinu aj tie mamicky na izbe (zrejme si o to viac budu vazit seba a svoje deticky)
@stipec26 samkoooo je kraaasne meno 🙂
@lusinda1989 je super, hodi sa k nam, hodi sa k priezvisku.... len je blizo narodenin a je dost popularne (asi ako Jakubko, Filipko)
@lusinda1989
@stipec26 Samka mame aj my vybraneho a Jakubka uz mame rok medzi nami 😉 takze podobny vkus, ja dufam, ze toto tehu ziadne vajka na sone neuvidim 😀 😀
este taketo mi prislo na mail, mozno sa Vam to hodi
http://www.limba.com/sk/2012-04-02/neskutocne-z...
teda ohladne ubytovania
baby mne je zas dnes tak zle - som jedla len ranajky a večeru aj to len tak malo - a aj tak som poobede vracala kyselinu ☹ pomoc ja už nevládzem fakt.

@stipec26 A okrem zlatych medajli este aj toto: