September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
tak som s5 a uz lezim. Bioparox to isti. Nechcela dat nic, ale som vazne pod psa...tak som si vypytala. Snad zaberie a neuskodi. Dobru noc
jeej, nabehol mi 16tt 🙂 tesim tesim, ale uz chcem vidiet drobca. Kontrolu mam az 12.4., presne po mesiaci....och. Inak, brusko mi uz riadne vyskocilo dopredu, teda brusisko 😀 na vahe +1 kg
@lu17 no mne sa tiez tri zuby rozsupli, z dvoch mi vypadla blomba a teda z toho jedneho tak ze tam mi ostala polka zuba, osobne mi myslim, ze keby mi do toho zavrtala tak sa to rozpadne, je to nastastie osmicka takze az tak mi chybat nebude.. a tie dalsie tak tie si asi odtrpim ☹ uz nech to mam za sebou. Najhorsie je ze mne tak dve injekcie vzdy treba aby som to ako tak necitila.. tak som velmi zvedava co so mnou spravi. Uz hned z dveri budem kricat ze som tehotna, aby bola odzaciatku jemna 😀
@lu17 ja som dlhe roky nejedla mliecne vyrobky, kvoli intolerancii na mliecne bielkoviny a laktozu a normalne ma v tretom mesiaci bolievali zuby, tak som si skusala davat syry, dokonca jogurty a mlieko, krupicovu kasu a podobne mliecne veci a predstav si prestali ma boliet. Zrejme nedosatok vapnika a vypytalo si to aj svoju dan v podobe pokazenych zubov... a zazrakom sa mi vyliecila aj intolerancia na mliecne vyrobky 😀 ale babatko aj tak bude citit asi kazdu bolest ked mi budu vrtat zub nie? chuda, si to uzije ☹
@anicka245 nechcela by som ale budeme drzat palceky 🙂
@anicka245 Noo to je super, ze mozes mliecne vyrobky , to je v tom ze teraz potrebuje babo dost vapnika na kosticky. Udajne by to mali byt 4 porcie denne, ja vsak ledva zjem jeden jogurt. Mlieko vobec nemusim. A vraj ak nedame vapnik babatku takouto formou,tak si to zoberie z kosti 😀 A mne ked vrtal zub ,tak trocha to bolelo ale povedala som si ze sa nemozem stresovat,lebo babo to bude citit 🙂 A vydrzala som 😀
@lu17 to sa aj da nestresovat pri vrtacke? 😀 ja sa ukludnujem ze ved viac ako pol hodinu vnutri nebudem, tak snad tych par minut rychlo ubehne, uvidim aka bude zubarka, pretoze kazda je ina, kazda ma svoj styl a nazor ako postupovat v tehotenstve, mame so sestrou rovnaku a jej v tehotenstve nechcela trhat zub, az po porode, tak som zvedava, ale ked mne uvidi v akom to mam stave... no amen 😀 ale budem to mat za sebou. Ozaj vy mate niekde v knizke ze by tam mala potvrdit zubarka prehliadky? lebo ja tam nic take nevidim
@anicka245 Noo, ja bojim u zubara,ale ked zacne vrtat tak to robi jemne a neboli to. Samozrejme pokial nie je riadna diera. A prisla som na to ze treba ist hned, ked sa uz nieco zlomi ci odpadne a nie ked ta zub uz boli 🙂 Vtedy ta vrtacka nie je postrach 🙂 Mne zubar odporucil prist az v 4-5 mesiaci,ze to sa moze kludne trhat zub, tak toto nemozem odkladat 😉 A na prehliadku by sa malo ist,dokonca myslim ze dve za cele tehu,ale nikto ma zatial ani neposielal.
Baby pojdete na 3D/4D ultrazvuk a ak ano v ktorom tt?
@tanicka1976 viem si predstavit, ako sa niekedy citis. Tiez som si uzila par stiplavych poznamok k svojej postave a pritom si malokto vie predstavit ako by som chcela pribrat. Ja som po porode isla domov so 49kg!!! Kojit sa mi zo stresu, kt. sposoboval moj uz nastastie ex- podarilo 6 tyzdnov a vaha isla len dole. 8 mesiacov po porode som uz mala len 43kg a nik nevedel pochopit, ze nechudnem z vlastnej vole ☹ a pritom som ale nezvracala a snazila som sa jest normalne. Az po takmer roku od rozchodu som zacala konecne naberat. Po 8 rokoch som dosiahla 51-53kg a teraz sa tesim z kazdeho kila navyse. Preto sa mi obcas moj terajsi uzasny milovany 🙂 manzel smeje, ze zacinam mat zenske tvary. A bude mi jedno, ked priberiem aj 30kg, len nech sa uz nikdy nedostanem pod 50kg. Najhorsie na tom bolo asi nakupovanie oblecenia /43kg a 176cm/ 🙂 Tak nezufaj, aj ty zacnes priberat. Skus si davat Pangamin, mne to potom pomohlo.
@stipec26 tak my sme sa rozhodli, ze ked to bde chalanisko bude Viliam a ak dievcatko tak Stela 😀
@andrea_stella teraz nezaujato - velmi prevelmi krasne ste vybrali 🙂 🙂
@stipec26 a vy ste uz tiez teda vybrali to chlapcenske meno ci este premyslate?a dakujem mne ta Adelka nakoniec nepresla tak ostala Stela tak jak som vzdy hovorila, ze ked to bude dievcatko bude sa tak volat 🙂

@lusinda1989 Ja sa bojim vzdy ked tam idem,ale nakoniec to prezijem a nie je to take strasne, len sa premoct . Teraz mi da pred vytrhnutim aj lokalku, len sa nesmiem bat aby babatko nebolo tiez v strese 😀 A v 3 .mesiaci mi vrtal zub,musela som to vydrzat 🙂 No co uz, vraj kazde dieta stoji matku jeden zub 😀 Tak vies si predstavit, ze to bude moj prvy - vytrhnuty 😨