icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

olivka84
3. apr 2012

ahojte tak budeme mat chlapca

andrea_stella
3. apr 2012

@sissmiss
@stipec26 hehe uz je po a kontroluje krcok ci sa neotvaram nahodou, a viem, ze pri steroch by sa nemalo, ze to skresluje, len mi to bolo take cudne ci nebude aj teraz vadit len tak pri tej kontrole hehe ale z to neriesim 😀 😀 😀 bolo dobre muz zo mna nechapal lebo som nanho hned skocila kao dosiel z roboty, maly bol nastastie s babkou vonku tak sme mohli a teraz spokojny si pozera fucik 😀 😀 😀

andrea_stella
3. apr 2012

@tomika dam ti vediet zajtra ci si to moj doky vsimol hehe 😀 😀 😀

andrea_stella
3. apr 2012

@zuzana_v1 tak tomu ver uplna pravda 😀 😀 😀

andrea_stella
3. apr 2012

@olivka84 gratulujem ku chlapcekovi 😉

olivka84
3. apr 2012

@andrea_stella dakujem 🙂

montinka
3. apr 2012

@daniela02 drzkaj sa

veverka84
3. apr 2012

@olivka84 gratulujem a mala si tusaka ze co bude??? 🙂

veverka84
3. apr 2012

dievcata hnevam sa takto to dalej nejde...ved to sa neda docitat za necele dva dni...tu sa musia stanovit pravidla-jeden prispevok na den 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale ne sranda ale normalne mam jedy ked sem dojdem a zapisane jak slak 😀 😀 😀 potom dlho musim studovat aby som bola v obraze 😀

veverka84
3. apr 2012

inak stale tlacim melon do seba nasa rodina zbankrotuje sak to ja zerem na kila 😀

veverka84
3. apr 2012

@stipec26 uz mam auto 🙂 doma to zacinalo vriet tak sme sa konecne zhodli nissan primera zmestia sa sedacky 2 x15-36 a jedna 0-18 kg co najmensej vydrzi do 4 rokov.a kufor??????to nechci videt to je nieco viac ako uzasne,poskladany kocar slalom sportak a vedla vanicka od kocika krasne vedla seba po dlzke a este priestoe na nejake veci.taky kufor nema ani muzove auto...vy uz ste sa rozhodli ci stale ste v stadiu hladania toho ,,spravneho,, 😀 😀 😀 😀 😀

katka_77
4. apr 2012

@kali23 Dakujem velmi pekne, tak tie zneju vazne super a urcite v nich nie su ziadne kalorie. 😀

katka_77
4. apr 2012

Kocky, nemate nahodou niektora krystalovu gulu??? 😒 Dnes zacinam balit na Slovensko a vobec netusim, ze co??? Zimne bundy a cizmy alebo plavky? Alebo pre istotu vsetko co sa nam zmesti???

olivka84
4. apr 2012

@veverka84 no mala som tusaka ze dievcatko a som si bola taka ista ze som vsetkym hovorila ze urcite dievcatko a teraz ked hovorim ze chlapcek tak vsetci pozeraju ze ako je to mozne 😀

katka_77
4. apr 2012

@olivka84 A skoro som zabudla Gratulujem k chlapcekovi 🙂

inci
4. apr 2012

@montinka ako prebiehala ta geneticka konzultacia, bola si tam aj s manzelikom? u koho si bola na UZ? prepac, za vela otazok ale caka aj mna. zajtra sa dozviem podrobnosti.

inci
4. apr 2012

@daniela02 myslim na teba a drzkaj sa, neboj vsetko dobre dopadne 🙂

inci
4. apr 2012

@olivka84 gratulujem k chlapcekovi 🙂

olivka84
4. apr 2012

inak baby co som si pozerala ine diskusie tak my mame tusim najviac popisanych stran 😀 😀 😀

sissmiss
4. apr 2012

@katka_77 nooooo, par dni je okolo 16-18C a potom pocasiu sibne a je 6C a snezi....fuka vietor pomerne silno a stale su nahlasene nejake zrazky...pri tom ochladeni. Ja som v nedelu mala vonku cizmy, rolak a kozustek...v utorok k dr uz balerinky, leginy a kozenu minibundicku...tak tazko povedat...

inci
4. apr 2012

tehulky, nemam sancu prispievat, pisete strasne mooooc, co je super lebo aspon som v obraze, co ma caka a neminie 😉 doma mame lazaret. chalani teplotuju, tak mame veselo.
zajtra ma caka poradna, sa dozviem vysledky triple testov, tak som zvedava, inak po starom brusko rastie, na vahe +4kg a male sa zacina ozyvat, tak sa tesakujem.
krasny den vsetkym.i

sissmiss
4. apr 2012

@veverka84 konik sa neoplati prestat citat na viac ako pol dna...len raz som spravila taku chybu ze som tu nebola cez vikend a potom som pondelok ledva dobehla 😀
@olivka84 my sme specialna skupina 😀 Vsetky v Genetone na urcenie pohlavia, v H&M na zostihlujuce rifle, co sme este mali take masove.... Sem sa oplati davat vela reklamy lebo ju naozaj vela bab uvidi 😀

katka_77
4. apr 2012

@monhla Tak som prave studovala par tych plienok. Ja zo zaciatku chcem takisto kombinovat, lebo tiez som skor realista a nemyslim si ze to bude hned take jednoduche. Inak som zistila, ze BumGenius One-size su vhodne od narodenia, lebo sa daju zahnut, tak to nezavadza na pupceku. Tie sa mi zatial pozdavaju najviac. Tak isto som pozerala bambusove, len tie vraj dlho schnu. 😒 Myslim, ze tolko info o plienkach na jeden den staci. 😉
V minulosti som mala problem, ci Pampers ci Huggies. 😀 😀

.

katka_77
4. apr 2012

@sissmiss Jooj, tak kozuchy snad nemusim balit. 😀

katka_77
4. apr 2012

@sissmiss Tak tieto vsetky firmy by nam za to mali davat aspon ake take zlavy. Vidis, ja dnes musim vybavit ten odber krvi, nech uz na 100 percent viem a zase mozem ist kupovat vsetko v ruzovom. 😉

babika771
4. apr 2012

@sissmiss
pomaličky som znižovala, problem je v tom, že je to ATB takže by sa to malo cele dobrať a poctivo..

babika771
4. apr 2012

Včera som si dala jogurt a moja intoleracia na mlieko spustila hroznu reakciu tela... krče.. no hrôza...

ráno som vstala a krče su na pravej strane smerom k rebru.... j e to strašnééé...

Baby nie je to slepák?

sissmiss
4. apr 2012

@babika771 radsej k dr a spytat sa ci to nemonze byt slepe crevo... Ja som pri malom mala zapal mocovodu a tiez to bolelo tak na pravom boku...gyn ma pozrel a zhodnotil ze asi mocovod a predpisal tabletky...uz som bola medzi dverami a nedalo mi to tak som sa opytala ci to nahodou nemoze byt slepak, normalne nim myklo a musela som si este raz lahnut a porobil take tie hmaty a slepak vylucil. Neskor som citala ze slepak v tehotenstve je zvycajne zanedbavany, ze to dr ani nenapadne a pritom to nie je vylucene. Takze radsej chod. Ved ta len prehmata, postlaca a budes mat istotu

babika771
4. apr 2012

akurát som vyhnala chlapa do práce... tak jedine ak pohotovosť večer.( ak sa to nezlepší...

luly13
4. apr 2012

U nas sa uz od vikendu vlnkuje v brusku. Vcera to bolo normalne intenzivne 😵

@katka_77 Ja som uz zimne veci odlozila a nemienim ich vytahovat 😀 .vy idete do piestan,ze? Tu ma byt okolo 12 stupnom. No horsie ja tom budu tatry 😒 .joj a to minuly rok na velku noc sme boli v tatrach a grilovali na teresa penzionu. Bolo krasne,slnecno... 😢