icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

lu17
4. apr 2012

@kali23 Tomu ver, ze cigosky chodia naprazdno 🙂 Bez vloziek,pyzama a samozrejme plienok a veci pre male 🙂 A keby sme to vyskusali my,tak by na nas zazerali ci sme normalne. A na druhy den zdrhaju- za robootou domov 😀

lu17
4. apr 2012

@sissmiss Myslim, ze si mala aj vytipovany kocik ABC, udajne vyhral v testovani 🙂 Pozri si na www.babayland.sk 😀 a uvidis 🙂

monhla
4. apr 2012

@lu17 Si ma pobavila - vraj za robotou 😀 To by som chcela vidieť tú robotu 😀 😀 😀

sissmiss
4. apr 2012

@lu17 Ty potvora 😀 idem kukat sak co, zas sa vratim k inemu kociku.... (mala chyba je v nazve www ale to si kazdy opravi)

lu17
4. apr 2012

@monhla Noo 😀 Za robotou , to oni hovoria 🙂 Robila som s nimi, tak viem ako chodia na poslednu chvilu a bez veci samozrejme 😀 A zdrhaju lebo musia makat 😀 Mozno na dalsom,keby sa hned dalo , a je to o zodpovednosti ze doma ma dalsie 4 a viac 🙂

lu17
4. apr 2012

@sissmiss To fakt, tak opravujem babyland.sk 😀 Ja som si pozerala kociky na nete a nasla som tam info o testovani v Nemecku 🙂

monhla
4. apr 2012

@lu17 Tak Ti prácu nezávidím.

lu17
4. apr 2012

@monhla Teraz som uz doma 😀 Na pnke 😀 Mna vyuzivali ako taxi do porodnice 😝

sissmiss
4. apr 2012

babenky my si dame aj nejake stretko?
Ja vas lubim uz teraz a rada by som sa s mnohymi odtialto stretla 🙂

monhla
4. apr 2012

@lu17 To si mal akú prácu /so moc zvedavá 🙂 /

monhla
4. apr 2012

@sissmiss Tak prídi na kafe 😀

sissmiss
4. apr 2012

@monhla nooo, aj by som 😀 Ale fakt take velke cele septembroviek stretko

jerryjanka
4. apr 2012

@anjelik007 som dnes 17+5

montinka
4. apr 2012

@paula80 aj ja som uz gulka-tehulka.🙂 takze urcite nie ste same.🙂

monhla
4. apr 2012

@sissmiss Spočítaj koľko nás je a ja zistím, či sa vojdeme na terasu /už začínam šetriť na kávu 😀 /

sissmiss
4. apr 2012

@monhla kavu donesieme, neboj 😀

sissmiss
4. apr 2012

oki, kto bude lajkovat moj prispevok o stretku =chce sa stretnut, a zorganizujeme volaco. Miesto a cas dohodneme podla poctu a bydliska stretnutiachtivych 😉

lu17
4. apr 2012

@monhla Akutna starostlivost 😀 A hlavne ony to vyuzivali ako taxi 😀 Zachranka 😝

lu17
4. apr 2012

@sissmiss Inak nas je tu viac, aj viac mame rozpisane ako niektore skupinky 🙂 A myslim ze budeme pokracovat urcite ak budu babatka a budeme sa radit spolu 😀

monhla
4. apr 2012

@lu17 Ale veď to je trestrné, nie? Záchranka sa nemôže zneužívať. Či to platí len pre nás?

daniela02
4. apr 2012

Ahojte takze sa hlasim ,som po amnio,bolelo trochu ten vpich,potom tlak,ale trvalo to chvilu,magnesiovka do zadku bolela viac

lu17
4. apr 2012

@monhla Noo, oni mozu vsetko 🙂 Vela ludi ju zneuziva 🙂

sissmiss
4. apr 2012

@daniela02 drzkaj sa

lu17
4. apr 2012

@daniela02 Drzim palce 🙂 A oddychuj, nooo ale magnezko do svalu- to riadne boliii 😝

montinka
4. apr 2012

@daniela02 a tu si preco dostala?

olivka84
4. apr 2012

tak som tu na skok maly. stale este stahujem jak som tehotna tak rychlo sa unavim. nenormalne.
@lu17 su zakonom chraneny bo ich je malo 🙂

daniela02
4. apr 2012

@montinka proti krcom a stahom maternice,sme dostali

marcelatje
4. apr 2012

@jerryjanka tak daj nejaký zoznam aj nám prvorodičkám 🙂))))

babika771
4. apr 2012

@sandy3911
Bola som u lekára, slepák to nie je.. ale zápal žalúdka... takže super... Žalúdok mi minulý rok liečili 3x drastickými liekmi na helikobaktera a nič, ani to už nevyliečia... pomáhalo mi na to mlieko, a to piť nemôžem, kedže mi zistili intoleranciu..a teraz vyber si...

zobrala som Helicid a je to už lepšie... je to na nervy, keď neviem čo už môžem jesť:( ani vyprážané, ani kyslu kapustu, ani uhorky, ani zmrzlinu, ani mlieko.. ani papriku, ani banany... ostáva iba chlieb s ramou:( a s toho babo nenarastie:(((

sissmiss
4. apr 2012

@babika771 dobre ze si sla, a neboj, isto nieco najdes. Co ryza bez oleja robena a varene maso? Pripadne varena zelenina? Pripadne veci na pare...