icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

marcelatje
4. apr 2012

@lu17 asi je nejaký plodný rok, u nás v bytovke sme 3 v očakávaní (6 bytov) a jedna susedka má doma cca mesiac dvojičky, to tam bude kriku 😀 😀 😀 a 2 moje bývalé kolegyne rodia tiež, jedna v septembri a jedna v auguste 😀 😀 😀

marcelatje
4. apr 2012

@daniela02 budem držať palce aby bolo všetko ok 🙂

rheia27
4. apr 2012

@babika771 sa mi nezda ze tolko veci nemozes....aj ja mam podobnu dietu tzv hepatalnu a napriklad banany su ok

babika771
4. apr 2012

@sissmiss
stretko v pôrodnici🙂)

babika771
4. apr 2012

@sissmiss

dcera sa zvrta v kuchyni a vari kuracie masko so zeleninou a ryžou🙂 ANi nemám chuť, ale iba hlad 🙂

babika771
4. apr 2012

@rheia27

no je to hodne obmedzené... ani mak, orechy.. je toho hodne..

marcelatje
4. apr 2012

@babika771 ja som mala zápal čreva, neviem či je to to isté, ale lekár mi vtedy dal zoznam potravín čo môžem...nebolo to nič moc napríklad krupicová kaša z vody, nesladený kompót, planá ryža alebo knedľa z pečiva ovocie a zeleninu som nemohla vôbec.....niečo ako diéta pri Crohnovej chorobe.... musela som to prísne dodržiavať niekoľko mesiacov ☹ ale postavička jak lusk 😀 😀 😀 teda to už bolo dávno 😅

rheia27
4. apr 2012

@babika771 no ja viem, tiez to nemozem jest 🙂 napriklad z ovocia su povolene len 4ri druhy 😕 tu som nasla taky zakladny prehlad

http://www.nspsk.sk/sk/informacie-pre-pacientov...

babika771
4. apr 2012

@rheia27
Závidím že môžeš mlieko🙂

olivka84
4. apr 2012

ked sme pri tom jedle myslite ze kesu oriesky su ok? lebo kdesi som citala ze arasidy by sa pocas tehotenstva nemali. ale asi je to jedno lebo som zbodla cely sacik ☹

sissmiss
4. apr 2012

@olivka84 asi si to potrebovala. Ja som nikde necitala alebo nepocula ze kesu by mali byt zle. Prazene je celkovo nie zdrave, ale urcite raz za cas neuskodi.

sissmiss
4. apr 2012

Fu, baby, ja som teraz nasla temu ze netabulkove maminy....Moc nevaria, davaju do pavuka, a tvrdia ze je jedno ci daju jogurt 5 mesacnemu alebo rocnemu. Sladke je samozrejme... A nesmu im tam prispievat ine maminy =vraj supermatky...

anicka245
4. apr 2012

@stipec26 tak to v dobrom zavidim... mne uz dnes moj snubenec povedal ze asi potrebujem sex ked som taka nervna 😀

anicka245
4. apr 2012

@olivka84 ja som citala praveze opak o kesu a o inych orieskoch - vraj su v tehotenstve potrebne. Ked si spomeniem kde som to citala poslem link 🙂 ale myslim ze s mierou by nemalo nic uskodit... lebo na nete sa dozvies aj ze by sa nemali aj ze by sa mali asi niekde v strede je pravda 🙂

lu17
4. apr 2012

@olivka84 Orechy su dobre, hlavne vlasske 🙂 Takze zozen, lupaj a papaj 🙂 Obsahuju vitaminy aj pre babo vhodne 😀

anicka245
4. apr 2012

jaj baby a mam po zubarovi 🙂 ale taka vytesena som od nej neodchazala nikdy predtym 😀 akoze nasla mi kazy, ten jeden zub ozaj musi ist von, ale ten mi vraj pocas tehu nemoze trhat, a tie ostatne - vraj ci si to chcem odtrpiet teraz alebo potom, lebo vraj nie su akutne a ked ma to neboli ze ako chcem... jasne ze si to nechcem odtrpiet teraz a rychlo som zdrhla dokial si to nerozmysli 😀 vacsinou som mala kazy na krckoch a to boli jak slak.. tak babatko som usetrila bolesti, kamen spadol zo srdca - neminie ma to sice, ale aspon budem potom trpiet sama a nie aj drobcek so mnou...

lu17
4. apr 2012

@anicka245 Takze Ti nevytrhla zub? Mne moj zubar povedal ze sa moze... 😝 Ale ja sa uz tesim kedy pojde von,lebo sa mi robi vacok a je to neprijemne 😢

lusinda1989
4. apr 2012

@marcelatje cicus ja som bola myslena tou byvalou kolegynou v septembri??? 🙂

nmonika
4. apr 2012

@sissmiss ja pridem ak bude niekde v okoli 🙂

jerryjanka
4. apr 2012

@marcelatje toho je tak vela - skôr ked budete chcieť niečo kupiť sa spytajte či to treba 😀
napriklad taka rozvojova podložka 🙄

jerryjanka
4. apr 2012

joj baby som pred chvilou prišla z pohrebu a skoro ma tam vystrelo čo mi tak zle prišlo 😔

luly13
4. apr 2012

@jerryjanka ja by som tiez tentoraz chcela skusit epi-no.len stale mam take zmiesane pocity...
A co myslis pod rozvojou podlozkou? Lebo napr adam si velmi ulietal pod hrazdickou na podlozke

jerryjanka
4. apr 2012

http://www.webareal.sk/feddo/eshop/4-1-HRACIE-D...

u nas len lapač prachu, nebola na tom snad ani 3x.

luly13
4. apr 2012

@jerryjanka Vidis ako je kazde dieta ine 🙂 .my sme mali podobne len od tinylove jungle

jerryjanka
4. apr 2012

@luly13 tak tych veci bolo fakt neurekom
toto bol len taky priklad
u nas nepoužite zostali aj latkovky, akurat tie socikovske sme použivali na utieranie a zaspinkavanie
rôzne oblečka ako rifle a šaty do pol roka - škoda penazi
hračky
baldachýn
kolotoč nad postielku
ešte ma toho napadne

sandy3911
4. apr 2012

@babika771 och tak to dobre, že si išla k lekárovi..vidíš? ja som to mala hlavne keď som jedla kapustnicu, lebo ju mám strašne rada a jedla som ju asi 4 krát a vtedy som to spozorovala, no dúfam, že to nebudem mať niečo podobné :( ja mám zase vysoký cholesterol a to vážim akože 53 kg, takže neviem z čoho, mastné nejem, sladkostiam sa vyhýbam..tak mám zákaz jesť vyprážané a pečené, len varené a dusené veci..

olivka84
4. apr 2012

@jerryjanka no inak to je super napad tieto nepotrebne veci ak ta este nieco napadne tak napis nech vyskrtnem so zoznamu

ftinka
4. apr 2012

baby, to ako vazne? 8 stran?!!!! ste hrozne, ukecane, rozpisane.... joj ako tu rada chodim a vsetko citam 😀 😀 😀 😀

danjelca
4. apr 2012

@jerryjanka a super by aj bolo napísať kolko a čoho do pol roka potrebné bolo🙂))
kupila som dnes prvé dupačky, košielku, kabátik a čiapočku🙂)

ftinka
4. apr 2012

a dnes po 2 tyzdnoch konecne v praci. Dokonca sa mi uz aj chcelo vypadnut z domu a vsetci si hned vsimli ako mi vyskocilo brusko 🙂 tak uz je to ofiko pre vsetkych 🙂