September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@sissmiss Myslim, ze si mala aj vytipovany kocik ABC, udajne vyhral v testovani 🙂 Pozri si na www.babayland.sk 😀 a uvidis 🙂
babenky my si dame aj nejake stretko?
Ja vas lubim uz teraz a rada by som sa s mnohymi odtialto stretla 🙂
@anjelik007 som dnes 17+5
oki, kto bude lajkovat moj prispevok o stretku =chce sa stretnut, a zorganizujeme volaco. Miesto a cas dohodneme podla poctu a bydliska stretnutiachtivych 😉
Ahojte takze sa hlasim ,som po amnio,bolelo trochu ten vpich,potom tlak,ale trvalo to chvilu,magnesiovka do zadku bolela viac
@jerryjanka tak daj nejaký zoznam aj nám prvorodičkám 🙂))))
@sandy3911
Bola som u lekára, slepák to nie je.. ale zápal žalúdka... takže super... Žalúdok mi minulý rok liečili 3x drastickými liekmi na helikobaktera a nič, ani to už nevyliečia... pomáhalo mi na to mlieko, a to piť nemôžem, kedže mi zistili intoleranciu..a teraz vyber si...
zobrala som Helicid a je to už lepšie... je to na nervy, keď neviem čo už môžem jesť:( ani vyprážané, ani kyslu kapustu, ani uhorky, ani zmrzlinu, ani mlieko.. ani papriku, ani banany... ostáva iba chlieb s ramou:( a s toho babo nenarastie:(((

@kali23 Tomu ver, ze cigosky chodia naprazdno 🙂 Bez vloziek,pyzama a samozrejme plienok a veci pre male 🙂 A keby sme to vyskusali my,tak by na nas zazerali ci sme normalne. A na druhy den zdrhaju- za robootou domov 😀