September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
To je hroza. Tyzden som tu nebola a hla, zapisanych 35 stran. 15 som uz precitala, neviem, kedy docitam ten zbytok. Dnes som bola na krv. Tak som zvedava o tyzden na vysledok. Inak ja som zatial pribrala kilo a brusko nikde. Uz mi aj ide na nervy, ako mi kazdy hovori, ze ziadne nemam. Este dobre, ze uz mam tehu knizku, lebo by mi v praci ani neverili, ze som tehu. Setricky som sa dnes pytala, ci je to ok, ze som pribrala iba kilo. Povedala, ze je to v poriadku a priberat zacnem od 20tt.
@saska73
Chudiatko,dobre mu tam bolo asi 🙂
My rozmýšľame aj o 3D ultrazvuku,máte s tým skúsenosť?
@saska73
No ja som zvedavá či sme my dačo pribrali,lebo zapnem zatial všetky rifle 😀 Chuťky nemám žiadne,akurát mi menej chutí vyprážané mäso a ani mi to nevonia 🙂
pre zábavu, chlapec alebo dievča ?? 🙂 🙂 🙂
@julianaka888 ahoj,ja urcite pojdem...uz som poslala aj objednavku do centra...a maju volat ohladom terminu na 3D/4D 😉
@saska73 mne vyslo dievcatko 🙂 takze u mna vsetky veci vychadzali aj cinsky kalendar pocatia aj krv aj prstienok 🙂
ja pojdem na 4D tak o 3-4 tt uvidim ako sa dohodneme dufam že zistime čo čakame
@julianaka888 Vitaj 😀
Teda vážne sme ukecané 😀 . Pred chvíľou som dočítala zameškaný včerajší poldeň !!!. Bola som na poradni a na triple testoch /ale vôbec nestresujem, keď som vďaka vám zistila aké sú nepresné tak mi na výsledku moc nezáleží i keď "všetko je o.k." by ma veľmi potešilo 😀 /
@jerryjanka akurát pozerám, že ja som sa registrovala na mojasvadba 11 apríla 2006 a ty 21 apríla 2006, tak na 100% sme sa bavili o svadbe, možno si aj albumy komentovali 😵 😉 🙂
juj sa tešim,dostala som mail,zajtra mi pridu tehu tričká z mamino.sk 😀
@julianaka888 Ešte raz napíšeš , že zapneš všetky rifle a "zožeriem ťa za živa" 😀 😀 😀 Maj trochu ohľady voči ženám, ktoré povoľujú už i tehu veci 😀 😀 😀 😀
P.S. Ak chceš mať o nás prehľad - kto, čo, ako, kedy a hlavne čo .... prezri si tabuľku ktorú raz za čas aktualizuje sissmiss /aspoň myslím 🙂 / tak si spravíš prehľad
@saska73 kedy si sa vydávala?
@jerryjanka 12.8.2006
@saska73 Ja som na potvrdenie tehu /8.tt/ už musela ísť v tehu nohaviciach. Iné som nezapla 😀 A kľudná som - mne sa to zdá len smiešne lebo podobne som to mala sama pri 1. tehu /tehu veci som nosila len preto aby si niekto všimol, že čakám bábko a prvé 2 kg som pribrala až v 5. mesiaci/ Teraz mi to príde srandovné, že aj ja som sa vtedy trápila, kedy bude bruško a teraz najpr bruško a potom zistenie, že čakám bábko 😀 😀 😀
@saska73 už som to našla presne o rok minus den sme mali svadbu my 😀
@saska73 podla tej fotky čo si smužom na posteli tak sa mi niečo marí že som ta pamatam
@saska73 možno by si ma podla šiat spoznala aj ty mala som ich bordove 😀
@daniela02 teraz už len držíme palčeky nech su vysledky eňo ňuňo
@julianaka888 ahojky... ja mam termin 23... i ked podla prvych utz mi dali na 16teho... no zatial sa "chystam" vydrzat do augusta 😉 ja som pozerala akurat fotky a tiez som nemala do 4. mesiaca brusko.. skor som sa zagulatila do tvaricky a potom posledne dva mesiace tak narastlo, ale to bolo aj tym, ze som rodila vo februari a boli tam Vianoce a dobrotky 🙂 😉
aha a robime si tu taku tabulku, co kto kedy caka a co mysli, ze bude a co vychadza podla predpovedi.... par kociek sme si tu dali urobit z krvi testy na pohlavie a teda uz vieme....
ja som mala chut, skor nechut na slane, kysle... najnovsie cvikla vyhrava a popcorn.. a cakame chlapceka (uz nam to doktorka potvrdila na sone ked som bola teraz v pondelok 16+1, bolo krasne vidno vajka a pipicka)

@julianaka888 my zistíme 10. mája , ideme na morfologický utz do BA dr. Čunderlíkovi
ale chlapček sa nám schovával dokonca, v deň pôrodu mi robili utz a nebolo vidieť, sedel opretý o zadnú stenu maternice a držal si pred sebou pupočník 😀