icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

ftinka
4. apr 2012

@stipec26 haha, v tom grafe sa mi pretina cervena s modrou v case porodu 😀 dakujem, uz som si istejsia, ze stale nic neviem 😀

stipec26
4. apr 2012

AAAAAAAAAAALE ja to nevzdam!!!! kedze ani toto nepomohlo, tak cas ukaze ;) a mozno prinesie aj dalsie "zarucene" sposoby ako to zistit skor ako pri porode 😉

mravvcek
4. apr 2012

Ahojky kocky,mozem sa k vam pridat? Doteraz som bola v oktobrovkach,ale lekar mi upravil termin porodu na 25.9 🙂 takze ak vsetko dobre dopadne, budem rodit v septembri 🙂

daniela02
5. apr 2012

@stipec26 dakujem, za pekne slova

daniela02
5. apr 2012

@montinka lezala som dve hodky na izbe,kontrolovali nas sestricky,az tak sme sli domov, a na aitobus zabudno monti,to su otrasy,mozes ublizit babu,musis odchadzat a previest sa domov vklude a potom lezat minimalne den

olivka84
5. apr 2012

@stipec26 akurat m i prisiel ten cerveny naramok co si na neho kedysi davala link parada je pekny

babika771
5. apr 2012

@sandy3911
kapustu milujem🙂 ale istý čas som ju nemohla jesť vôbec, ked som si po case dala kapustnicu na Vianoce a nic mi nebolo , tak som ju jedla tri dni v kuse🙂

včera som bola nakoniec na pohotovosti od 19.30 - do 24.00 krásne strávený čas. Urobili mi sono ,zobrali krv,moč, urobili ekg... a našťastie všetko ok. Vraj sa mám vyprdk.ť 🙂 Na sone mi chodila po brušku a to mi to pekne rozmasírovalo, tak som dve hodiny ked som čakala v čakarni na vysledky masirovala bruško a to pomohlo.

videla som aj babo🙂 cmulkalo si pršteky🙂 tak som spokojnejšia. Sice na diete, ale čo už.

monhla
5. apr 2012

@soniatko Ty provokatérka 😀 😀 😀

babika771
5. apr 2012

@saska73

o tomto som počula MMS - ja som si to robila ako vodu s citronom🙂

A pomaha to?

Ja mam helikobaktera od 17 rokoch... minuly rok mi ho antibiotikami liečili 3x ... a povedali že liekmi to už nebudu skúšať. To som podstupila aj 3x gastrofibroskopiu... Tiež rozmýšľam nad alternatívnou liečbou,bylinky... najlepšie je mlieko...ale o už nemôžem:(

babika771
5. apr 2012

Dnes odchádzam mimo , tak prajem všetkým

Krásne sviatky🙂 a Veeeľa kupačov, aby sme boli zdravé..

Ja mám po včerajšku minus 1,5kg..tak to môžem dohnať🙂 ale postupne...🙂

katka_77
5. apr 2012

Jeeemine kocky od vcerajsieho ranneho prispevku dalsich 10 stran ??? 🙂 To streda je ako pisaci den? 😉 Tak idem na to.

saska73
5. apr 2012

@babika771 toto je originál tá chemikália čo sa aktivuje potravinárskou kyselinou citronovou a v tele sa z toho vytvra oxid neviem aký (chémia ma nikdy nebavila) a ten zabíja tie zlé veci v tele. Neviem či mi to pomáha na helicobaktera ale rozhodne som nebola už dlho chorá, žalúdok ani črevá ma nebolia, tak možno pomáha, pred tehu som mala silnú bolesť pof ľavým rebrom, my robili sono, prehltala som tu hadicu a všetko bolo ok, len výsledky neskôr prišli, že mám helicobaktera

saska73
5. apr 2012

@mravvcek ahoj mravček

katka_77
5. apr 2012

@anicka245 😀 😀 😀 To o tom krtkovi bolo super. Moja neboj, ono to prejde. Oni ti chlapi volakedy tym nasim emociam aj tak nepomahaju. Ja sice az tak nekricim, ale vela veci mi pride luto. A taktiez som nazvala manzela tento tyzden total sprostym a porovnala som ho ku svokrovi. 😖 Aj mi to prislo luto, ale beriem to ako prevencia do buducnosti. 😉

lusinda1989
5. apr 2012

ahojte kocky tak ja som dnes bola na poradni iba mi zobrali krv na testy, odvazili...(nepribrala som ani kilo naopak nejake tie gramy som pochudla 🙂) ) skontorlovali moc(negat), odmerali tlak ako vzy nizky a isla som domov 🙂
takze ani neviem ako rastieme ani nic...
akurat mi pred cestou odporucila magnezium a tod vsjo :(

lusinda1989
5. apr 2012

@mravvcek ahoj moja vitame ta v nasej temicke 🙂 mame skoro rovnaky datum 🙂

katka_77
5. apr 2012

@sissmiss Tak ten kocik sa velmi pacil aj mne, ale potom som si vas tu docitala... a smola. Neviem ci aj an Sk, ale v UK pred par rokmi letel icandy apple. Viem, ze je viac modelov, vsetko nazvy podla ovocia a maju velmi dobre recenzie. A su podobne casualplay. 😉
www.icandyuk.com

anicka245
5. apr 2012

@katka_77 Ja to pripisujem aj prebytku krvi co mame 🙂 ja som pravidelne chodila na darovanie krvi, vzdy mi potom bolo lepsie ked som si dala pustit zilou 🙂 teraz mi to chyba 🙂 hormony sa kopia a potom som zla 🙂

katka_77
5. apr 2012

@veverka84 @sunny15 .. tak kocky ja uz par rokov periem normalne oblecenie na 30 a musim uznat, ze to oblecenie vyzera ako nove o mnoho dlhsie a vsetko sa pekne vyperie. Ved tie pracie prostriedky su uz v tejto dobe take silne. Jedine uteraky, postelne pradlo a spodare periem na vyssej teplote. 🙂

stipec26
5. apr 2012

@mravvcek vitaj...jasne, mozes.... tiez sme narovnako 🙂 a kludne prispievaj o 106 ...baby tu to maju / mame radi... 🙂

katka_77
5. apr 2012

@sissmiss tak moja zacni nieco rychlo vymyslat ohladom toho stretka. Ja som na sk do 25. 😉 Inak potom budete musiet zorganizovat putnu cestu do Mekky a stretneme sa tu. 😀

katka_77
5. apr 2012

@babika771 Kolko ma prosim ta tvoja dcerka rokov. Moja ma 11,5 a od varenia sa drzi na kilometre. Asi potrebuje prevychovu. Asi spravim cez leto jednoduchy kurz varenia, nech sa obe zabehnu. 🙂

katka_77
5. apr 2012

@stipec26 Tak hotel je zarezervovany a je to jeden z tych co si mi poslala. 🙂

katka_77
5. apr 2012

@saska73 Super recept na zdrave ranajky, len u mna by to bolo iba ako predjedlo. 😉

katka_77
5. apr 2012

@saska73 Tak som si robila ten graf a zae mi vychadza, ze chalan. No uvdime, lebo ja som vazne medzi tymi nozickami nic nevidela. 🙂 Uz sa spolieham jedine na ten geneton, lebo cakat do konca mesiaca uz nevydrzim. ☹

stipec26
5. apr 2012

@katka_77 super... a kam idete, ak to nie je tajne a ktory temrin? mozno si to s vami naplanujeme ;) i ked nam skor ako v maji pobyt v tatrach nehrozi

katka_77
5. apr 2012

@stipec26 Tak ani ja zatial nic necitim. 😒 Bud je to tym, ze este mame par tyzdnov cas na dohnanie ostatnych, alebo mame take silne brusne svalstvo(vraj to je jeden z dovodov), ze to jednoducho este necitit. 😀 😀 😀

montinka
5. apr 2012

@daniela02 no ved tu stredu si berie mama dovolenku tak hadam budem moct lezat.

katka_77
5. apr 2012

@stipec26 Ideme iba na rychlo od 17. do 19. aprila. V maji sme uz naspat tu. ☹ a ideme do Hotela Slovan. Recenzie boli take zmiesane, ale na ich stranke maju pekne nafotenu papanicu. 😀 😀 Tak uvidime.

katka_77
5. apr 2012

@mravvcek a @julianaka888 Vitajte.

A ostatne kocky, aka sukromna skupina??? To este kedy stihate? 😉