September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
AAAAAAAAAAALE ja to nevzdam!!!! kedze ani toto nepomohlo, tak cas ukaze ;) a mozno prinesie aj dalsie "zarucene" sposoby ako to zistit skor ako pri porode 😉
Ahojky kocky,mozem sa k vam pridat? Doteraz som bola v oktobrovkach,ale lekar mi upravil termin porodu na 25.9 🙂 takze ak vsetko dobre dopadne, budem rodit v septembri 🙂
@sandy3911
kapustu milujem🙂 ale istý čas som ju nemohla jesť vôbec, ked som si po case dala kapustnicu na Vianoce a nic mi nebolo , tak som ju jedla tri dni v kuse🙂
včera som bola nakoniec na pohotovosti od 19.30 - do 24.00 krásne strávený čas. Urobili mi sono ,zobrali krv,moč, urobili ekg... a našťastie všetko ok. Vraj sa mám vyprdk.ť 🙂 Na sone mi chodila po brušku a to mi to pekne rozmasírovalo, tak som dve hodiny ked som čakala v čakarni na vysledky masirovala bruško a to pomohlo.
videla som aj babo🙂 cmulkalo si pršteky🙂 tak som spokojnejšia. Sice na diete, ale čo už.
o tomto som počula MMS - ja som si to robila ako vodu s citronom🙂
A pomaha to?
Ja mam helikobaktera od 17 rokoch... minuly rok mi ho antibiotikami liečili 3x ... a povedali že liekmi to už nebudu skúšať. To som podstupila aj 3x gastrofibroskopiu... Tiež rozmýšľam nad alternatívnou liečbou,bylinky... najlepšie je mlieko...ale o už nemôžem:(
Dnes odchádzam mimo , tak prajem všetkým
Krásne sviatky🙂 a Veeeľa kupačov, aby sme boli zdravé..
Ja mám po včerajšku minus 1,5kg..tak to môžem dohnať🙂 ale postupne...🙂
Jeeemine kocky od vcerajsieho ranneho prispevku dalsich 10 stran ??? 🙂 To streda je ako pisaci den? 😉 Tak idem na to.
@babika771 toto je originál tá chemikália čo sa aktivuje potravinárskou kyselinou citronovou a v tele sa z toho vytvra oxid neviem aký (chémia ma nikdy nebavila) a ten zabíja tie zlé veci v tele. Neviem či mi to pomáha na helicobaktera ale rozhodne som nebola už dlho chorá, žalúdok ani črevá ma nebolia, tak možno pomáha, pred tehu som mala silnú bolesť pof ľavým rebrom, my robili sono, prehltala som tu hadicu a všetko bolo ok, len výsledky neskôr prišli, že mám helicobaktera
@anicka245 😀 😀 😀 To o tom krtkovi bolo super. Moja neboj, ono to prejde. Oni ti chlapi volakedy tym nasim emociam aj tak nepomahaju. Ja sice az tak nekricim, ale vela veci mi pride luto. A taktiez som nazvala manzela tento tyzden total sprostym a porovnala som ho ku svokrovi. 😖 Aj mi to prislo luto, ale beriem to ako prevencia do buducnosti. 😉
ahojte kocky tak ja som dnes bola na poradni iba mi zobrali krv na testy, odvazili...(nepribrala som ani kilo naopak nejake tie gramy som pochudla 🙂) ) skontorlovali moc(negat), odmerali tlak ako vzy nizky a isla som domov 🙂
takze ani neviem ako rastieme ani nic...
akurat mi pred cestou odporucila magnezium a tod vsjo :(
@mravvcek ahoj moja vitame ta v nasej temicke 🙂 mame skoro rovnaky datum 🙂
@sissmiss Tak ten kocik sa velmi pacil aj mne, ale potom som si vas tu docitala... a smola. Neviem ci aj an Sk, ale v UK pred par rokmi letel icandy apple. Viem, ze je viac modelov, vsetko nazvy podla ovocia a maju velmi dobre recenzie. A su podobne casualplay. 😉
www.icandyuk.com
@mravvcek a @julianaka888 Vitajte.
A ostatne kocky, aka sukromna skupina??? To este kedy stihate? 😉

@stipec26 haha, v tom grafe sa mi pretina cervena s modrou v case porodu 😀 dakujem, uz som si istejsia, ze stale nic neviem 😀