icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

marcelatje
5. apr 2012

@veverka84 fuj!!!! aj vy ste mali tú borovičkovú??? blééééé môj sa raz ulakomil tuším v Tescu mali super akciu na 6 ks 5 litrových bandasiek za smiešnu sumu, ale keď sme ju použili pochopili sme kde bol pes zakopaný!!!! to sa človek opil aj len keď sa jej nadýchal 😀 😀 😀 😀

stipec26
5. apr 2012

@veverka84 ale inak voda do ostrekovaca??? to fakt? mas take chute???? ;) 😀

veverka84
5. apr 2012

nie dievcata ked budete v aute a budete si ostrekovat sklo a vdychnete to vnutri v aute mozte z toho nafukat davali to v spravach 😀

ftinka
5. apr 2012

@veverka84 no to je aka haluz :D ale ked to davali v spravach..... 😀 😀

soniatko
5. apr 2012

Dnes som si volala na vysledky zo stitnej zlazy, ze ju mam mierne predavkovanu, ale kvoli tehu mi Dr.nechal tie iste tabletky...Baby, ja som prave zozrala cely balik Prigles s octovou prichutou....Mnaaam...:D A to som si hovorila, ze si necham 1/2 na zajtra...No to urcite...Zajtra si kupim dalsie, musim to vyuzit, kym su v akcii. 🙂

stipec26
5. apr 2012

nerobim reklamu nivei - ale je tam aj cast videjka o masazke 🙂 ...ked sme sa o nich bavili, chcela som ho hladat, myslela som, ze to nutrilon urobil to videjko, ale dnes som narazila na to, ze nivea

https://www.youtube.com/watch?v=PXVL-fPXmcY

🙂
aj prebalovanie - ak je zaujem....

https://www.youtube.com/watch?v=deUDxedrz-c

🙂
inak ja som sa takto na nejakom videjku naucila dvihat babo a potom ma na jednom kurze pochvalili, ze ho netaham dopredu, cez brusne, ale ze ho pekne najprv chytim za ramienka a tvarickou natocim na stranu a cez bok kvazi ho dviham.... juuuj, aka som bola na seba hrdaaaaaaa

stipec26
5. apr 2012

@soniatko ale ved dobre si urobila - a budes mat aj pohyb, kedze si ich musis ich kupit 🙂 🙂 🙂 taketo schvalujem

stipec26
5. apr 2012

@kali23 ma napadlo, ze sa nemusis hned plasit, ked ti to takto naraz vyskocilo - mozno mas len zadrzanu vodu... aj ja ked menej pijem, tak sa mi vaha dviha ;)

soniatko
5. apr 2012

@stipec26 Ale tak vies, ja si ich kupim u nas, ked pojdem z prace.... 😉 Inak, kto ich este nejedol, vrelo odporucam...

daniela02
5. apr 2012

@veverka84 tak to dufam,mozno nas aj zajtra v prahe prekvapia

veverka84
5. apr 2012

@ftinka vazne normalne to skusali aj to s tou milou,rumbou,margotkou tam hovorili a ked by ta akurat lapli mas povedat ze chces fukat o 5 min ci o kolko ze si jedla taketo nieco 🙂

veverka84
5. apr 2012

@daniela02 ved to je jasne nad inym dufam ze ani nerozmyslas iba ze to bude dobre 🙂

andrea_stella
5. apr 2012

@stipec26 ale tak 2dcl raz za cas to neuskodi, to aj v anglicku radili, ze je to super na krvinky, som naposledy vinko pila asi pred 5timi tyzdnami ked som uz bola v stvrtom mesiaci aj 2dcl piva som si musela dat tam je zas vit.B vino nie je skodlive raz za cas ani pre babo...ja som pri malom nedala ani kapku priznam sa,ale za to kavu vobec nepijem koli kofeinu 😉

andrea_stella
5. apr 2012

@stipec26 ja si aj pepsi sem tam dam to tiez odporucaju take decko dva pepsi obsahuje enzimy na travenie ci co to je,ale to bolo tak na zaciatku uz to teraz nepijem neni treba

andrea_stella
5. apr 2012

inak baby s tou vahou to je asi pravda, mne beha take pol kilecka hore dole som si vsimla...

soniatko
5. apr 2012

Ked tu tak spominate to pivo a vino...ja by som si taaaak dala Radlera.. a teraz je aj novy - grepovy...ten som este neskusala...len mam akesi zabrany kupit si ho...predsa len je to alkohol, aj ked slaby

veverka84
5. apr 2012

@soniatko ze vraj je hnusny sladky moc svagor chutnal 😀 inak radler je aj nealko citronovy

soniatko
5. apr 2012

@veverka84 hej? no aj tak by som ho vyskusala...mam rada grepy...ano, videla som ten nealko u nas v praci, mozno ho vyskusam. 😉

sunny15
5. apr 2012

@andrea_stella aj u mna je to rovnake 😉 pol kila mi beha raz hore raz dole... 🙂

daniela02
5. apr 2012

@veverka84 tak pochybnosti su urcite,ale mysel je silnejsia

veverka84
5. apr 2012

@daniela02 tak to ma byt 🙂

veverka84
5. apr 2012

@soniatko mne radler nechuti z toho dovodu ze je akoby zamuteny taky dobiela a to mi hrozne vadi 😀 😀 😀 😀 😀

sunny15
5. apr 2012

@daniela02 ten 3D/4D usg robi v zeleznicnej nemocke aj niekto iny ako Dankovcik?nevies nahodou?

sunny15
5. apr 2012

@daniela02 lebo ja som sa tam objednala na usg a povedali mi ze ak by nahodou tpiple vysiel pozitivne ci hranicne-tak vtedy ma objednaju k nemu a na skorsi termin...tak neviem ci mi ten usg nebude robit niekto iny..

soniatko
5. apr 2012

@veverka84 To mne napriklad vobec nevadi, lebo ja ho v krcmach aj tak pijem z flasky, nemozem pit z pohara, lebo mam hned afty...a my kazde leto chodievame takmer denne na pivko a kofolu s rodicmi alebo kamosmi a ja si davam vzdy iba Radlera... 😉

lu17
5. apr 2012

@sunny15 Ahoj pozri si aj Šacu, i tam robia usg,len neviem ako to je ked Ti nerobili ten v 12 tyzdni 🙂 Ale myslim ze nie je problem 😀

veverka84
5. apr 2012

@soniatko no ja somsi ho raz kupila za netehotna doma som si dala naliala glgla ale ten pocit ze je zamutene prerazil to ze mi celkom chutilo,a od vtedy nemozem 😀 😀 😀

sunny15
5. apr 2012

@lu17 hej pozerala som aj tam...tam robi dr.Dosedla tie ultrazvuky...ty sa kde chystas rodit?

tomika
5. apr 2012

juj-tu pišete a dostala som chuť na ten radler,naposledy som ho pila minuli rok v auguste 😀 .Zajtra si ho kupim!!!

daniela02
5. apr 2012

@sunny15 no asi ho robi aj muranska,lebo ona manordinaciu s nim,ale neviem to naisto