September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
nie dievcata ked budete v aute a budete si ostrekovat sklo a vdychnete to vnutri v aute mozte z toho nafukat davali to v spravach 😀
Dnes som si volala na vysledky zo stitnej zlazy, ze ju mam mierne predavkovanu, ale kvoli tehu mi Dr.nechal tie iste tabletky...Baby, ja som prave zozrala cely balik Prigles s octovou prichutou....Mnaaam...:D A to som si hovorila, ze si necham 1/2 na zajtra...No to urcite...Zajtra si kupim dalsie, musim to vyuzit, kym su v akcii. 🙂
nerobim reklamu nivei - ale je tam aj cast videjka o masazke 🙂 ...ked sme sa o nich bavili, chcela som ho hladat, myslela som, ze to nutrilon urobil to videjko, ale dnes som narazila na to, ze nivea
https://www.youtube.com/watch?v=PXVL-fPXmcY
🙂
aj prebalovanie - ak je zaujem....
🙂
inak ja som sa takto na nejakom videjku naucila dvihat babo a potom ma na jednom kurze pochvalili, ze ho netaham dopredu, cez brusne, ale ze ho pekne najprv chytim za ramienka a tvarickou natocim na stranu a cez bok kvazi ho dviham.... juuuj, aka som bola na seba hrdaaaaaaa
@stipec26 ale tak 2dcl raz za cas to neuskodi, to aj v anglicku radili, ze je to super na krvinky, som naposledy vinko pila asi pred 5timi tyzdnami ked som uz bola v stvrtom mesiaci aj 2dcl piva som si musela dat tam je zas vit.B vino nie je skodlive raz za cas ani pre babo...ja som pri malom nedala ani kapku priznam sa,ale za to kavu vobec nepijem koli kofeinu 😉
@stipec26 ja si aj pepsi sem tam dam to tiez odporucaju take decko dva pepsi obsahuje enzimy na travenie ci co to je,ale to bolo tak na zaciatku uz to teraz nepijem neni treba
inak baby s tou vahou to je asi pravda, mne beha take pol kilecka hore dole som si vsimla...
Ked tu tak spominate to pivo a vino...ja by som si taaaak dala Radlera.. a teraz je aj novy - grepovy...ten som este neskusala...len mam akesi zabrany kupit si ho...predsa len je to alkohol, aj ked slaby
@andrea_stella aj u mna je to rovnake 😉 pol kila mi beha raz hore raz dole... 🙂
juj-tu pišete a dostala som chuť na ten radler,naposledy som ho pila minuli rok v auguste 😀 .Zajtra si ho kupim!!!

@veverka84 fuj!!!! aj vy ste mali tú borovičkovú??? blééééé môj sa raz ulakomil tuším v Tescu mali super akciu na 6 ks 5 litrových bandasiek za smiešnu sumu, ale keď sme ju použili pochopili sme kde bol pes zakopaný!!!! to sa človek opil aj len keď sa jej nadýchal 😀 😀 😀 😀