September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
ja cakam kym budu mat v lidli tie vodove nanuky mnaaam sa neviem dockat furt to budem cucat strasne sa mi ziada studene
inak kupila som si baby ten detsky monitor dychu angel care a je super odporucam 🙂
@soniatko jaj teraz si ma tak pobavila vcera mi presne to iste povedala svagrina 😀 😀 😀 nie bohuzial uz nepomoze nic iba strata pamati ja viem ze je zakalene a to nepusti 😀 😀 😀 😀 😀
baby od vcera ma ta hlava v kuse boli aj ked menej ale horsie ze kyselinu mam fuuujha nejak zavcasu dali mi homeo gastrocypine ci jak sa to vola a celkom to zabralo.inak kto znesie sirup tak ten gastrotus velmi vychvalila ze super zabera no ja som divna ja sirupy nemozem ja vsetko v tabletovej forme 😀 😀
@luly13 no ved prave ja nemusim vobec ziadne sirupy blee,mandle mam rada a ake surove ci oprazene solene mnam mnam aka som narocna.v lekarni mi poradila ze aj vlasske orechy na kyselku,a hned ma upozornila ze nemam si to nechavat pretrpet lebo ze tie kyseliny viazu nieco naseba a od toho tie opuchy vznikaju a neviem co...takze vyklad pani lekarnicky v skratke 😀
Jaaaaaaj - chcela som sa spytat - teraz neviem ktora kocka mate tu intoleranciu na mlieko.... ako sa to prosim prejavuje? a co si davate ako nahrazku? dakujem.... ja sice citam vsetko, ale nestiham registrovat, kto to napise - ze aky nick... tak pardon, ze to opat vytahujem....
dobré ránko kočky prajem krásne sviatky 🙂
dobre ranko dnes som som ho mala naozaj skore o 5 som uz bola v chladnicke vymetat normalne ma hlad zobudil a potom som nejak este zaspala a teraz som zase hladna,no sak ked tu volakto vypisuje cely vecer o haluskach a kadeco tak potom sa ani necudujem ze stipcek...

a ja som si dala na veceru krupicu - vsetci do mna tlacia, ze ked uz neviem co so sebou, tak krupicu - nechala som sa ukecat - ved co - mlieko treba dodat do telicka a kedze z klasickeho kakauka ma nafukuje, tak som si dala do telicka toto.... no a nic moc kocky... zle nedobre je.... tazko a nedobre..... radsej by som si dala bryndzove halusky s fajne oprazenou slaninkou alebo nejake fajnucke vepro, knedlo, zelo 😀 🙂