icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

veverka84
6. apr 2012

a inak krasne sviatky vsetkym 🙂

paula80
6. apr 2012

Tiež prajem všetkým krásne sviatky 🙂

stipec26
6. apr 2012

...pohodove sviatky a prijemny post ostatnym clenom rodinky.... a ja s najkamoskou @veverka84 si dame nejaku mnamku 😀 😀

petra6484
6. apr 2012

to slovíčko pôst je akože čo ? 😀 nepoznámmm 😎

petra6484
6. apr 2012

ja si už dávam banánoví koktejl :D

lusinda1989
6. apr 2012

dievcence ktroe papate magnezium kolkatku beriete???? a v akom mnozstve??? dakujeeem

petra6484
6. apr 2012

@lusinda1989 ja beriem 500mg 1 krat denne

lusinda1989
6. apr 2012

@petra6484 aha dakujem takze 350 je v pohode som sa bala aby to nebolo vela

sunny15
6. apr 2012

Ahojky,prijemne sviatky prajem 😉

sunny15
6. apr 2012

@stipec26 ja som mala intoleranciu na kravske mlieko,ale casom sa to zlepsilo a viem ze babika ma intoleranciu 😉 s nou sme si o tom pisali...prejavy su po mlieku alebo inom mliecnom vyrobku-smotana,jogurt,niekto aj syr-ale ten mne osobne nerobil problemy...sa prejavuju bolesťami až silnymi krčami v bruchu,možu sa objaviť hnačky ba az pocit na zvracanie a myslim ze aj palenie zahy...

sunny15
6. apr 2012

@lu17 aj ja som citala,ze tam stoji 30eur...v zeleznicnej zas s vymenym listkom 39eur...mozno sa po sviatkoch aj tam poinformujem- 😉 aj ja by som chcela ist rodiť do Sace 😀

sissmiss
6. apr 2012

@luly13 ako si na tom s tou alergiou? Ja som vcera pomerne dlho zvazovala pohotovost...pluca ako opuchnute, priedusnica piskala...celkovo na zomretie. Mozme si nieco dat na alergiu? idem googlovat ale moc sanci tomu nedavam. Len co dalej? Ved to bude horsie a horsie....

marcelatje
6. apr 2012

@lusinda1989 ja mám 2x denne 250

dulkagabulka
6. apr 2012

nádherný porodny pribeh...možno raz aj na Slovensku taky ženy budu moct zažit

http://www.zenskekruhy.sk/tehulky/porodne-pribe...

petra6484
6. apr 2012

@lusinda1989 to je nic neboj sa

mravvcek
6. apr 2012

kocky z Kosic,neviete,ci niekto robi ultrazvuk aj svojim nepacientakm?Chcela by som 3D v 17tt,myslite si,ze je taky lekar co to robi komercne?Ci ako to mam napisat,normalne pre potesenie rodicov 🙂 za peniazky?
Aj ja chcem ist rodit do Sace :D

lu17
6. apr 2012

@mravvcek Ahoj, v Saci robia 3D/4D usg. Skus tam zavolat a opytat sa. Nemusis byt nikoho pacientka, staci ze sa objednas, a ak ta posle tvoj dr. tak mozes ist kam chces, je to na tvojom vybere. Ale na 3D/4D sa chodi az od 20. tyzdna 🙂

lu17
6. apr 2012

@sunny15 Noo mame terminy blizko seba 🙂 Ja urcite chcem rodit tam,urobili tam aj nove izby-sice sa za to plati ale uvidim co si vyberiem.Mozno bude stacit klasicka dvojka. A nie su tam tie ... vies co, oni su osobitne. Tu mas ciselko, zavolaj- len treba niekedy viackrat a povedz v ktorom si tyzdni, 055/7234184. 😀

lu17
6. apr 2012

@petra6484 Kupila si ten monitor z obchodu,alebo z druhej ruky ? 🙂 Ja sice este pockam, ale vsimla som si ze je to nejaka nova znacka.

monhla
6. apr 2012

Krásne a pokojné sviatky všetkým.

tomika
6. apr 2012

žienky,ktoré už máte kupeny kočik??Cez vikend ideme jeden pozrieť.Trožka je skoro,ale velmi sa mi páči,potom čo ak už nenájedem taky 😅 ??

lu17
6. apr 2012

Prajem vsetkym pekne sviatky 🙂 A vela sladkych dobrot 😀 Prave som dokoncila kolacik a ostala mi slahacka 😝 Asi tak pol misky 😝 Uz som si ju dala aj do slabej kavy 😀 a este ostala 🙂

lu17
6. apr 2012

@tomika A aky kocik mas vytipovany?

petra6484
6. apr 2012

@lu17 ahoj kupovala som to od bratranca je to este v zaruke a nova znacka ? ani si nemyslim ale je naozaj dobry malicky skladny, a je to dva v jednom monitor dychu a aj detska pestunka

lu17
6. apr 2012

@petra6484 Tak to je super, ze ho uz mas a ked je este po niekom znamom 🙂 Ja som presne na to pozerala, ze je to aj pestunka aj monitor dychu a niekde na nete je zlacneny. Ale este pockam 🙂 A Ty uz mas kopu veci pre babo, co opisujes 😀 Noo pomaly sa uz treba poobzeravat 😀

mravvcek
6. apr 2012

@petra6484 aky monitor s pestunkou?Nemas link?Juj ja by som tiez uz najradsej kupovala vecicky 🙂

lu17
6. apr 2012

@mravvcek Ja som nasla na babetkovo.sk v akcii, a ked si z KE- tam na Moldavskej je obchodik babetkovo kamenna predajna 🙂 Co sa tyka kocikov, tiez maju dobry vyber 🙂

mravvcek
6. apr 2012

@lu17 ejha 🙂 asi pojdem kuk po sviatkoch 🙂 dakujem

lu17
6. apr 2012

@mravvcek Nemas za co 🙂

daniela02
6. apr 2012

Tak dievcata.....opat rz zdielam s vami nadherny pocit,predbezne mame pri sebe zdrave dievcatko,dakujem vam vsetkym za uzasnu podporu,ktoru ste mi davali, dakujem naozaj z celeho srdca