September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
Tiež prajem všetkým krásne sviatky 🙂
to slovíčko pôst je akože čo ? 😀 nepoznámmm 😎
ja si už dávam banánoví koktejl :D
dievcence ktroe papate magnezium kolkatku beriete???? a v akom mnozstve??? dakujeeem
@lusinda1989 ja beriem 500mg 1 krat denne
@petra6484 aha dakujem takze 350 je v pohode som sa bala aby to nebolo vela
Ahojky,prijemne sviatky prajem 😉
@stipec26 ja som mala intoleranciu na kravske mlieko,ale casom sa to zlepsilo a viem ze babika ma intoleranciu 😉 s nou sme si o tom pisali...prejavy su po mlieku alebo inom mliecnom vyrobku-smotana,jogurt,niekto aj syr-ale ten mne osobne nerobil problemy...sa prejavuju bolesťami až silnymi krčami v bruchu,možu sa objaviť hnačky ba az pocit na zvracanie a myslim ze aj palenie zahy...
@lusinda1989 ja mám 2x denne 250
nádherný porodny pribeh...možno raz aj na Slovensku taky ženy budu moct zažit
@lusinda1989 to je nic neboj sa
kocky z Kosic,neviete,ci niekto robi ultrazvuk aj svojim nepacientakm?Chcela by som 3D v 17tt,myslite si,ze je taky lekar co to robi komercne?Ci ako to mam napisat,normalne pre potesenie rodicov 🙂 za peniazky?
Aj ja chcem ist rodit do Sace :D
@sunny15 Noo mame terminy blizko seba 🙂 Ja urcite chcem rodit tam,urobili tam aj nove izby-sice sa za to plati ale uvidim co si vyberiem.Mozno bude stacit klasicka dvojka. A nie su tam tie ... vies co, oni su osobitne. Tu mas ciselko, zavolaj- len treba niekedy viackrat a povedz v ktorom si tyzdni, 055/7234184. 😀
Krásne a pokojné sviatky všetkým.
žienky,ktoré už máte kupeny kočik??Cez vikend ideme jeden pozrieť.Trožka je skoro,ale velmi sa mi páči,potom čo ak už nenájedem taky 😅 ??
Prajem vsetkym pekne sviatky 🙂 A vela sladkych dobrot 😀 Prave som dokoncila kolacik a ostala mi slahacka 😝 Asi tak pol misky 😝 Uz som si ju dala aj do slabej kavy 😀 a este ostala 🙂
Tak dievcata.....opat rz zdielam s vami nadherny pocit,predbezne mame pri sebe zdrave dievcatko,dakujem vam vsetkym za uzasnu podporu,ktoru ste mi davali, dakujem naozaj z celeho srdca

a inak krasne sviatky vsetkym 🙂