September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@sissmiss som na tom uplne najhorsie za posledne roky. Sice este nekaslem velmi, ale kycham milionkrat,soplim,cela som spuchnuta. Alergologicka mi neodporuca brat ziadne lieky. Predpisala mi len tafen do nosa. Nechodit von(haha). Zajtra chcem zabehnut za nasou homeopatkou,lebo uz fakt neviem existovat 😖
Aj som na teba myslela,ci to nemas rozbehnutu alergiu,nie chorobu.
Ahojte dievcata.SUNNY,STPEC,DANIELKA a ostatne.nootbuk mi zlyhal a pisem z mobilu a juj je to hrozne nepodarene.neviem vam odpisat priamo na meno.sunny gratulujem k pohybom uz aj ja ledva cakam,stlpec gratulujem k vajkam aj ja by som take chcela.danielka ty si uz po amnio.dievcata ak niekto toto citate dajte jedna druhej vediet.mozno neskoro vecer napisem z manzelovho maleho notbuku lebo pride domov dnes.INAK JE MI ZLE uz par dni.napina ma na vracanie,hocikedy cez den.
@luly13 ja mam aj chorobu, bioparox pomohol nosohltanu, ale teraz to mam na mandli a v eust.trubici...a k tomu alergia, opuchnute pluca... vcera som len predychavala...nastastie mame blizko vyjazd sanitiek, su tu tak do troch minut takze keby daco vedia prist rychlo. Ja rozmyslam ze si pojdem dat predpisat nejaky spray pre pripad nudze aby som sa nezadusila ked to dojde tak daleko. Ale tiez nechcem brat nieco pravidelne. Ked som bola minule na tych korculiach, mala som opuchnute viecka zvnutra, asi poznas ten fasa pocit...kychala som tak 15krat za minutu a z nosa voda....cela tvar opuchnuta a svrbiace podnebie... Mne sa alergia spustila po porode a je sanca ze dalsim porodom to organizmus zvladne prehodit naspat...istota ale nie je. Len uz mi to pekne lezie na nervy...z liekov na potlacanie priznakov priberam neuveritelnou rychlostou tak 5kg za dva mesiace bez zmeny strav.navykov...vydrzala som 10kg a sekla som s tym..vyse roka som to potom zase davala dole...lezie mi tiez na nervy uz aj alternativna liecba, mam sa nad sebou zamysliet lebo vsetko je psychika...je to unavne...
@stipec26 k tej intolerancii na mlieko... mne sa to prejavovalo hnackami, viac dnovymi, napr. kombinacia mliecna fazulova polievka bola zabijak, alebo mliecny sejk... nahrazku som nepouzivala v podstate ziadnu, nakolko mne zistili intoleranciu aj a laktozu aj na mliecne bielkoviny (vacsina ma intoleranciu iba na jedno z nich). Takze u mna to boli krce v crevach a hrozne hnacky. Inak ja som chodila k lekarke ako na klavir, nevedeli mi zistit z coho to stale mam, stale mi predpisovala Hilac forte kvapky a z tych mi bolo horsie az som si precitala letak ze co to obsahuje a ze laktozu. Tak som sa spytala lekarky ci nemozem byt na to alergicka a po testoch vyslo najavo co ma dlhe roky trapilo. Odvtedy som nejedla ziadne jogurty, mlieko, nic mliecne iba cokolady :-P a teraz? robi mi to pravy opak! vypijem caro s mliekom a nic! dam si kakao a nic! krupicova kasa? nic! 🙂
@stipec26 nahodou som zachytila temu a viem ake je zle,ked nikto-ani lekari! neporadi.Takze-moje problemy maju asi 3roky-bolesti brucha,hnacky,nafukovanie a neprijemny pocit v crevach.Existuje na to Laktazan tablety-pred jedlom a do mlieka kvapky-ta ista znacka,funguje to.V zahranici je cela seria vyrobkov MinusL-bezlaktozovych.Zacali sa objavovat aj tu-pomenej ale su,takze sa da jest v podstate bez obmedzenia 😉
Maderna dnes otvorena.... keby som bola trosku blizsie, uz som na ceste tam... 🙂

@lu17 http://www.svetkocikov.sk/kociky-dorjan/467-dan... takyto z bazáriku 😉