icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

tomika
6. apr 2012
daniela02
6. apr 2012

@mravvcek robi aj nepacienkam staci sa objednat,podobne je to aj u dankovcika odporucam najma ten prvotrimestralny a morologicky uzv absolvovat u nich

mravvcek
6. apr 2012

@daniela02 v Saci som uz bola u uzasneho lekara,lepsieho asi ani nepoznam 🙂

paula80
6. apr 2012

@daniela02 teším sa s vami a gratulujem k zdravému dievčatku,vedela som,že to bude v poriadku 🙂

inci
6. apr 2012

@daniela02 gratulujem k zdravemu dievcatku 🙂 tesim sa s vami.

luly13
6. apr 2012

@sissmiss som na tom uplne najhorsie za posledne roky. Sice este nekaslem velmi, ale kycham milionkrat,soplim,cela som spuchnuta. Alergologicka mi neodporuca brat ziadne lieky. Predpisala mi len tafen do nosa. Nechodit von(haha). Zajtra chcem zabehnut za nasou homeopatkou,lebo uz fakt neviem existovat 😖
Aj som na teba myslela,ci to nemas rozbehnutu alergiu,nie chorobu.

ktore
6. apr 2012

Ahojte dievcata.SUNNY,STPEC,DANIELKA a ostatne.nootbuk mi zlyhal a pisem z mobilu a juj je to hrozne nepodarene.neviem vam odpisat priamo na meno.sunny gratulujem k pohybom uz aj ja ledva cakam,stlpec gratulujem k vajkam aj ja by som take chcela.danielka ty si uz po amnio.dievcata ak niekto toto citate dajte jedna druhej vediet.mozno neskoro vecer napisem z manzelovho maleho notbuku lebo pride domov dnes.INAK JE MI ZLE uz par dni.napina ma na vracanie,hocikedy cez den.

daniela02
6. apr 2012

@ktore ano uz som po a uz vieme aj vysledky,zatial predbezne mame zdrave dievcatko,ty len pekne odychuj ak ti je zle,kludne si polez,drzim vam s monti este palce,aby sme sa radovali spolu

lu17
6. apr 2012

@daniela02 Moja, super 😀 Tesimmm sa , ze je vsetko ok. A gratulujem k dcerke 🙂 Krasne sviatky 🙂

lu17
6. apr 2012

@tomika Ja som si s jednou babou pisala, ohladom kocikov Dorjan, udajne su sice polske,ale je spokojna. A vraj sa tam daju kupit lacnejsie aj o polovicu... Tak normalne rozmyslam ist sa pozriet niekam, ci to tak naozaj je 🙂

sissmiss
6. apr 2012

@luly13 ja mam aj chorobu, bioparox pomohol nosohltanu, ale teraz to mam na mandli a v eust.trubici...a k tomu alergia, opuchnute pluca... vcera som len predychavala...nastastie mame blizko vyjazd sanitiek, su tu tak do troch minut takze keby daco vedia prist rychlo. Ja rozmyslam ze si pojdem dat predpisat nejaky spray pre pripad nudze aby som sa nezadusila ked to dojde tak daleko. Ale tiez nechcem brat nieco pravidelne. Ked som bola minule na tych korculiach, mala som opuchnute viecka zvnutra, asi poznas ten fasa pocit...kychala som tak 15krat za minutu a z nosa voda....cela tvar opuchnuta a svrbiace podnebie... Mne sa alergia spustila po porode a je sanca ze dalsim porodom to organizmus zvladne prehodit naspat...istota ale nie je. Len uz mi to pekne lezie na nervy...z liekov na potlacanie priznakov priberam neuveritelnou rychlostou tak 5kg za dva mesiace bez zmeny strav.navykov...vydrzala som 10kg a sekla som s tym..vyse roka som to potom zase davala dole...lezie mi tiez na nervy uz aj alternativna liecba, mam sa nad sebou zamysliet lebo vsetko je psychika...je to unavne...

tomika
6. apr 2012

@lu17 tie dorian kočiky iba chvália,tak dufam že budeme spokojny.Aj bexa mi páčila-ale to až tak nechválili.Ten dorjan podla mna aj cenovo je dosť dobry-hlavne ked kupujeme z bazáriku 😀 .

lu17
6. apr 2012

@tomika Ano, dorjany su pekne 🙂 Ja sem tam pozeram na MK v bazari, a este tie polovicne ceny za ne pytaju. Na www. svetkocikov.sk je aj video, a to sa mi pacilo na nich ze je uz system klik-klak. Tak potom daj info,ako sa Ti paci a aky je ak si ho vyberies. 🙂

tomika
6. apr 2012

@lu17 to video som ukazovala manželovi 😀 a to ho dostal 😀

katka143
6. apr 2012

@daniela02 gratulujem ti k zdravému dievčatku 😉 ,vidíš všetko bude o.k.

monhla
6. apr 2012

@daniela02 Gratulujem k malej princeznej - dúfam, že zvyšok tehu už nebudeš mať žiadne starosti. P.S. Krásne meno ste vybrali /aj my máme jednu Natálku doma 😀 /

monhla
6. apr 2012

@sissmiss Tú alergiu Ti teda nezávidím. Len Ti prajem, aby sa to zlepšilo. Nepomáha ochladenie alebo dážď? Otcovi sa po daždi na chvíľu vždy uľavilo.

stipec26
6. apr 2012

@ktore oddychuj! myslim na teba! hlavne sa skus naladit na nieco prijemne... skus si popozerat fotky z dovolenky, kde ti bolo dobre alebo nieco take...

stipec26
6. apr 2012

@daniela02 TO JE UZASNE!!!! super super super..... a takze dievcatko? ako vam to zistovali?

veverka84
6. apr 2012

@stipec26 pri amniocenteze ti to mozu zistit ak si prajes.to ma taku odmenu daniela nasa za ten stres 🙂

anicka245
6. apr 2012

@stipec26 k tej intolerancii na mlieko... mne sa to prejavovalo hnackami, viac dnovymi, napr. kombinacia mliecna fazulova polievka bola zabijak, alebo mliecny sejk... nahrazku som nepouzivala v podstate ziadnu, nakolko mne zistili intoleranciu aj a laktozu aj na mliecne bielkoviny (vacsina ma intoleranciu iba na jedno z nich). Takze u mna to boli krce v crevach a hrozne hnacky. Inak ja som chodila k lekarke ako na klavir, nevedeli mi zistit z coho to stale mam, stale mi predpisovala Hilac forte kvapky a z tych mi bolo horsie az som si precitala letak ze co to obsahuje a ze laktozu. Tak som sa spytala lekarky ci nemozem byt na to alergicka a po testoch vyslo najavo co ma dlhe roky trapilo. Odvtedy som nejedla ziadne jogurty, mlieko, nic mliecne iba cokolady :-P a teraz? robi mi to pravy opak! vypijem caro s mliekom a nic! dam si kakao a nic! krupicova kasa? nic! 🙂

acer11
6. apr 2012

@stipec26 nahodou som zachytila temu a viem ake je zle,ked nikto-ani lekari! neporadi.Takze-moje problemy maju asi 3roky-bolesti brucha,hnacky,nafukovanie a neprijemny pocit v crevach.Existuje na to Laktazan tablety-pred jedlom a do mlieka kvapky-ta ista znacka,funguje to.V zahranici je cela seria vyrobkov MinusL-bezlaktozovych.Zacali sa objavovat aj tu-pomenej ale su,takze sa da jest v podstate bez obmedzenia 😉

daniela02
7. apr 2012

@stipec26
@veverka84 taak ako pise veverka,pri amnio ti to zistia automaticky. A v neposkednom rade,nas postretlo dalsie prekvapenie,aj napriek sviatku nam uz vcera volali aj z Kosic od dr.Dankovcika a potvrdili nam,ze nielen priebezne,ale uplne je vsetko ok.

Dakujem vam vsetkym dievcata

veverka84
7. apr 2012

@daniela02 tak to je uplne super danka som stastna s tebou,a nezabudni sa odmenit aj ked odmenu pre seba uz krajsiu mat nemozes 🙂 dufam ze taba aj nas vsetky ostatne uz cakaju iba krasne tehu zazitky 🙂 🙂 cmuk

soniatko
7. apr 2012

@veverka84 Kdesi som citala, ze na kyselinu su dobre aj pukance.

sunny15
7. apr 2012

@daniela02 supeeer moja,blahozelam k perfektnemu vysledku-citila som ze u vas bude vsetko dobre 😀 😀 😀 uz si len uzite sviatky 😉

stipec26
7. apr 2012

Maderna dnes otvorena.... keby som bola trosku blizsie, uz som na ceste tam... 🙂

sunny15
7. apr 2012

@lu17 supeer este nakoniec sa tam stretneme 😀 termin tyzden hore dole... 😀 😀 a vdaka za t.č.po sviatkoch im zavolam urcite...aspon sa poinformovat... 😉

sunny15
7. apr 2012

@ktore dakujem...snad ti ten notebook skoro opravia...ty este necitis pohyby?