icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

sunny15
7. apr 2012

@mravvcek a bola si v Saci u Dosedlu?ty tam budes tiez rodit?

sissmiss
7. apr 2012

@monhla vcera som zsitila ze ma dusi ten bioparox...ma to aj v neziaducich ucinkoch a cez den ma len drazdi, ale vecer ked si ho dam a idem spat tak ledva sypim....takze vecer si ho skusim dat skor. A kloktam salviou a je to trosku lepsie.

stipec26
7. apr 2012

@sissmiss ale uz to mas nejako dlho, nie? sa ti to zhorsuje ci uz aj citis, ze preliecuje?

sissmiss
7. apr 2012

@stipec26 nooo...ja marodim striedavo s nemarodovanim odkedy som tehu 😒 Bud som mala nadchu ja alebo maly, potom maly zapalene mandle, teraz ja nosohltan...ja som tyzden v praci, tyzden doma...tak asi aj preto sa ti zda ze dlho, lebo je to kazdu chvilu. Teraz lezim od stvrtku minuleho...to je uz dost dlho. Atb mam od utorka. Malo by to uz prechadzat ale ja som asi alergicka aj na chlad, akonahle sa ochladi, uz mam zapchaty nos a kycham...a to mozem byt vnutri, takze ani neprechladnem ani nic....no imunita v haji a teraz v tehu este viac. Uz mi to lezie na nervy.

jeny
7. apr 2012

ahojte baby,voec nestiham citat tak vzdy aspon prebehnem posledne prispevky, vy uz vsetky citite pohyby? ja som dnes zacala 17tt a veru este necitim...do poradne idem vo stvrtok...konecne po 5 tyzdnoch uz sa neviem dockat

anicka245
7. apr 2012

@jeny ahoj, ja som uz tiez v 17 tyzdni a ked tu citam kolko bab uz citi pohyby tiez som z toho trosku nesvoja. Vecer som aj lezala na chrbate aj dnes rano a snazila som sa nieco citit 🙂 ale nic, citim tam "nieco", obcas citim akoby velku bublinu a to je asi maternica alebo co. Ale tiez pohyby ziadne. Snad sa coskoro dockame 🙂

jeny
7. apr 2012

@anicka245 ahoj no tak to som rada ze nie som jedina, ale zas ty si iny pripad, ako prvorodicka mas este cas,ja som pri prvom az v 20tt citila ale vraj pri druhom je to skor ....

stipec26
7. apr 2012

@jeny @anicka245 ahojte... ja napr. tiez este necitim...sice zajtra zacinam 17tt a som buduca tretorodicka a nic.... myslela som si, ze uz som asi 2x citila pocas tyzdna, ale vysvitlo, ze ehm, to boli len creva (nakolko nasledne isli prdiky 😀 🙂 nuz... ale nevadi, ja sa na to netrasiem, akoze ano - chcela by som citit, pre ten pocit, ze je tam dnu vsetko OK, ale viem, ze si este toho stuchania a kopancov uzijem, tak si pockam, ked bude ten spravny cas... 😉

@sissmiss ja ja som nejaka cez toto tehu nachcipana, zatial nic strasne, ale tak utesujem sa, ze telo sa venuje babatku a teda ja som trosku bokom... aspon ked babo bude medzi nami, bude mat silnu imunitu 🙂 ....sa utesujem, co?

soniatko
7. apr 2012

@jeny Ja este necitim pohyby, ale dufam, ze coskoro uz budem, lebo som z toho nervozna....

petra6484
7. apr 2012

@mravvcek daj si vyhkadat angelcare a najde ti to

julianaka888
7. apr 2012

@sunny15
Aj my pôjdeme,ideme 3.5 do poradne,tak niekedy v máji pôjdeme 🙂 Už sa nevieme dočkať 🙂

julianaka888
7. apr 2012

@stipec26
Jéj,aj my chceme už vedieť čo to bude...My sme 16 tt+2 a povedal dr.,že až v 30 týždni mi povie pohlavie !!! 😲

julianaka888
7. apr 2012

@monhla
No zapnem,aj mna to hnevá,lebo chcem mať bruško už a nemám nič...boli sme na kontrole vo štvrtok,tak ma zglbal že som nepribrala ani kilečko,predpísal mi B--KOMPLEX 🙂 A kde tú tabuľku nájdem ? 😀

anicka245
7. apr 2012

baby mavate obcas v brusku pocit takeho mierneho tlaku ako keby vam tam nafukol niekto balonik? neviem co to je, ci to rastie maternica, alebo ju len viac citim.. rano som dlhsie lezala na chrbate a potom som mala takyto mieny tlak ako balonik so vzduchom alebo loptu keby som mala v bruchu 🙂 blbo sa mi to vysvetluje 😀 len ci niektora z vas tiez nemala podobne pocity.

sissmiss
7. apr 2012

@anicka245 aj ja 🙂 A obcas taky tlak akoby chrust nekopal ale vytlacal tu stenu. A baby mate uz kolostrum? Ja uz hej 😀

anicka245
7. apr 2012

@sissmiss u mna je to akoby som mala vzduch v crevach ale nie a nie ist von 😀 ale citim to v bruchu ako v maternici. Kolostrum nemam ale poriadne sa mi za posledne dni naliali prsia, boleli ma a zvacsili, stale som sa draheho pytala ze ci si vsimol ze mam vacsie prsia 😀 sa len smeje na mne 🙂

tomika
7. apr 2012

@lu17 kočik kupeny,velmi sa tešim.Presne také niečo som chcela.Dufam že budeme spokojny 😉 ked pride čas.

saska73
7. apr 2012

TIP po registracii, chodia novinky na mail a snad aj dake prakticke darceky neskor pošlú
http://www.nivea.sk/Tipy-and-rady/baby-care/Bab...

ahojte

saska73
7. apr 2012

Ešte pohyby necítim, už som si aj myslela, že áno, nebola som si istá, cítim "niečo" v brušku, akoby tie motýliky ale neskôr som to cítila aj nad pupkom a tak vysoko ešte dieťatko nie je, tak to asi boli len črevá. Pri prvom som začala cítiť v 19 týždni.

mravvcek
7. apr 2012

@sunny15 ano budem tam rodit,on ma operoval,on ma nastavil na liecbu a on mi povedal,ze do roka rodime 🙂 tak snad bude suhlasit 🙂

mravvcek
7. apr 2012

@petra6484 aha uz to mam 🙂 dakujem a vy mate baby ktore,ktore je dobre? 🙂

jeny
7. apr 2012

@tomika kocik vyzera super, kolko ta vysiel takto v plnej vybave ak to nie je tajomstvo?

jeny
7. apr 2012

@julianaka888 ahoj,mame rovnaky TP 🙂 ja mam brusko poriadne, sama sa nestacim cudovat ako mi narastlo, pri prvom som tiez este nemala ziadne kilo navyse a brusko nikde a teraz ked cakam druhe tak je to uplne nieco ine

brita
7. apr 2012

Ahojte, tak ja uz par dni citim pohyby nasich dvoch zajacikov 😉 Cakala som nejake motyliky, bublinky a podobne, ale ja citim rovno take jasne pohyby, ako ma tam nieco kopka. Je to strasne krasne. 😉

lu17
7. apr 2012

@tomika Super, pekny je 🙂 A ako podla teba, je sikovny co sa tyka takych praktickych veci 🙂 ako aj vyzoru skutocne? Uz zrejme vies porovnat,kedze mas doma deticky 🙂

lu17
7. apr 2012

@jeny
@anicka245 Ahojte, ani ja este nic necitim, zrejme aj preto ze prvorodicky mozno neskor 🙂 Ale cakam uz na to kedy to pride 😀 Zeby po zajtrajsom hodovani 😀 😝

tomika
7. apr 2012

@jeny 200eur 😉

tomika
7. apr 2012

@lu17 ja som chcela s velkymi kolesamy,velkym nákupnym košikom,nánožnikmy na všetky 3 časti,vaničku velku.Koli tomu že byvame na dedine,daleko od všetkého (obchody,pošta,lekár..) a aby som v zime,vo vetrnom počasi mohla kludne isť kočikom.A preto 3 kombináciu,ked potrebujeme ist do mesta s autom,tak aby sa dalo zobrat iba to vajičko s konštrukciu.A tento mi zapáčil,aj farebne,podlamna to hodi aj ked to bude dievčatko,či chlalček..Kupovala som odtialto z bazáriku 🙂 mamička-predávajuca bola velmi milá.A naozaj všetko bolo ako opisala,aj fotky sedeli.
Predtym som mala kočik požičany,taky velky,tažky (priložim foto).Taky som nechcela lebo kym som dotlačila za obchodu domov aj s nákupom tak som schudla 2 kg 😀 ,a do auta sa vobec nezmestil.Takže sme ani nikde nechodili cez zimu (syn sa mi narodil v septembry),potom sme na jar už kupovali golfáč-ale to iba do dobrého počasia.Cez zimu je nám praktickejši na dlhé cesty (ked bábo bude mať 1+ rok)-nie golfáč ale taky čo sme teraz kupili.

tomika
7. apr 2012

zabudla som foto 😀 -pridávam .kočik ktory sme mali pri synovi..

lu17
7. apr 2012

@tomika Vdaka za info, ja cim dalej pozeram neviem sa rozhodnut, ale musim to samozrejme vidiet a vyskusat . Ale nad touto znackou uvazujem tiez, hlavne kvoli tomu, ze tu vanicku vies nakliknut na konstrukciu a ides 🙂 No a na zimu zase treba vanicku. Myslim ze tato je velka. 🙂 No a tento kocik je ovela lepsie aj dizajnovo ako ten co mal syn . Doba sa mení 🙂