September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@mravvcek pravupovediac ja som si cele roky myslela ze mam nejaky problem, mozno som aj mala ale neriesila som to, my sme s drahym ficali par rokov len na plodnych a neplodnych dnoch a uz vela krat som sa zamyslala ze je to az neskutocne ze to tak dlho vychadzalo, obcas sa podarilo aj zle vypocitat a nic az nakoniec v decembri sme to asi prepiskli 🙂 ja stale verim, ze to co ma prist pride v spravnom case tak ako to ten hore chce... len tomu kamaratovi by som chcela nejaku nadej vliat, ale asi ako pises zo skusenosti, je to tazke pre neho vraviet a ukazovat mu priklady ze zazraky sa skutocne deju... asi sa len modlit aby im to vyslo a nech sa uplne podoba na neho, nech veri, ze to nie je susedove 😀
@sissmiss no tak nie som nejaká domorodkyňa aby som rodila doma 😉 Idem k nemu vo štvrtok, opýtať sa opýtam ak budem mať z neho dobrý dojem. Ja som predtým chodila do BB a mala som tam svojho super lekára od 16, ale už robí len súkromne a k pôrodom nechodí, tak hľadám niekoho iného.
@dadika2504 ja čakám tiež 3 a pohyby iba také presúvanie, pri predošlých dvoch som cítila pohyby až v 20.tt., takže u mňa tiež neplatí že viacrodička a cíti skôr, veď oni sa nás ešte nakopkajú 😀 PN si u nás baby veľmi chvália aj sestra tam rodila, ja som bola 2x v TN a bolo tam super, asi aj teraz tam pôjdem aj keď je to ďalej ako PN
Ja som pri dievkach bola celá fľakatá, keď som išla vonku bez make-upu tak mi to niektoré zlaté tetušky aj pekne pripomenuli, aj vlasy mi veľmi padali, už som myslela že budem potrebovať parochňu 😝 teraz je to ešte v pohode, tak uvidíme či tam plávenká ten chalanko 😀
baby včera ma prepadla depresia lebo som si pri obliekaní našla tri čiarky na bruchu - zárodky strií!!! Tie hnusoby som tam mala celý deň tak som sa s tým zmierila, ale dnes to tam už nemám, tak som to asi mala len niečo otlačené 😀 😀 😀 pravdu povediac ja s tými striami rátam, natieram sa síce, ale mojej mame ani mojej sestre to nepomohlo takže to tiež očakávam, ale ma zarazilo, že tak skoro a keď som si predstavila čo môže byť do konca tehu no depresia sama 😀 😀 😀 😀 našťastie to bol planý poplach 😅 teda dúfam 😕
@marcelatje ja som sa tak zlakla minule,ale mala som tam len otlacene od siloniek 😉
ja som si kupila pomerne drahy olej na strie od eucerin...taak verim ze nam aspon co to pomoze 😀
tak dievcata hlasim po amnio uspesnu poradnu, vsetko je tak ako ma byt, maminka pribrala uz dalsie dva kila , cize je to + 6 kg, co uz 🙂
Ale ostavam PN, pre isttu po amniu ideme trosku odychovat, lebo nam aj tvrdne brusko, ale pani doktorka sa tesila s nami vsetko nam krasne ukazala, mala si stale davala ruky pred usta, vysmiata bola a ked pani doktorka zabludila medi nozky, tak sa skryvala
@daniela02 tak to je super ze ste ok. dufam ze aj my budeme po zajtrajsku. no zajtra a pozzajtra si mama vzali dovcu,takze bude pri detoch a ja budem moct lezat-duuuuufam. nooo a potom sa uvidi ale von bude s nimi chhodit asi mama po robote.🙂 dnes som si kupila uz aj magnezko,tak uvidime. ale zacinam sa zajtrajska a hlavne piatku bat,aj ked na sone bolo vsetko ok.
@marcelatje ahoj, neboj, to že mama aj sestra majú, neznamená, že aj ty budeš mať. To je všetko záležitosť elasticity pokožky. Ja po dvoch deťoch nemám ani jednu. Pri prvom mi ktosi odporúčal piť prasličkový čaj, vraj je to dobré na pokožku, tak som pila a natierala sa detským olejom a modrou indulonou. Pri druhej som už používala krém na bruško z Dm a teraz si ho kupujem tiež 🙂 A hlavne veľa piť čistej vody alebo vhodných čajíkov.
@dadika2504 ďakujem za radu, snažím sa aj keď ich už pár mám na prsiach (fakt málo), lebo v puberte mi z večera na ráno narástli Dčka 😀 😀 😀 tak som dúfala, že aspoň brucho zostane vcelku, ale natieram sa odušu s pitím je to odkedy som tehotná horšie, doslova sa do toho musím nútiť, ale zlepšujem sa 😎 inak vzhľadom na to, že som ešte pred tehu pribrala 9 kg tak sa mi už asi prirodzene nemá kam tá pokožka naťahovať ☹ ale stááále verííííím 🙂
@montinka obdivujem.....
@andrea_stella no ja už cítim celkom pekné pohyby,také malé šťuchančeky,ale pri aktivite to moc necítim,viacmenej v kľude,alebo keď si to veľmi všímam 🙂
@paula80 ja si to chcem strašne všímať, ale stále len bublinkujeme aj to veľmi nepravidelne, niekedy aj pár dní nič ☹
@marcelatje ja som to ako ty mala ešte pred pár dňami,teraz už trošku silnejšie,ale to isto preto,že je to už moje 3 tehu 🙂

@andrea_stella tak toto si fakt nepamätám, slečny majú 12 a 6, takže to už bolo dávno. Si chvíľkami pripadám ako prvorodička 🙂