icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

miriska333
10. apr 2012

@andrea_stella ahoj,tak aj u mňa už aké také pohyby začali a tiež je to zatiaľ len skôr presúvanie alebo tlačenie ,kopanie zatiaľ žiadne,a občas sa mi zdá že je tiež lenivejšie ako bola Sárka v prvom tehu 🙂 ale viem že bábätko je aj o trošku menšie tak možno je to aj tým 😉

montinka
10. apr 2012

@lu17
@marcelatje dakujem baby.🙂

miriska333
10. apr 2012

babeny a chcem sa opýtať,keď som bola dnes ráno na krv na screening,vo štvrtok ma už budú čakať výsledky u dr? mám ísť na poradňu,volať mi nekázal no i tak netuším koľko to trvá ☹

danjelca
10. apr 2012

@miriska333 výsledky môžu byť ja som bola minulu stredu takže 1 pracovný den mali an to potom sviatky a dnes ráno už vedeli výsledok🙂)netrvá to dlho

ivabela
10. apr 2012

@nastasyk Tak som rada, že sa na nič nepýta. Vysvetľovanie do telefónu, je mi to také hlúpe. Ešte raz ďakujem.

vladka1828
10. apr 2012

ahojte baby, dnes som si konečne kúpila tehotenské rifle, keďže mi minule odletel gombík z normálnych riflí 😀 😀 a sú tak neskutočne pohodlné, že si "bijem hlavu", že som si ich neobstarala skôr 🙂....inak bruško mi už večer poriadne vykúka - som naňho taká pyšná 🙂 ...v piatok idem konečne po mesiaci do poradne, tak možno zas uvidím našho malého drobčeka 😉

nastasyk
10. apr 2012

@ivabela neboj sa, on je velmi diskretny, aj v ordinacii je take polosero, je tam krasne, cisto, uplne sukromie, takze mozes byt pokojna🙂

miriska333
10. apr 2012

@danjelca ďakujem za info 🙂 tak už len dúfať,že všetko dopadne ok

miriska333
10. apr 2012

@vladka1828 no aj ja som dnes konečne vytiahla tehu rifle,však myslím že už je načase 😀

andrea_stella
10. apr 2012

@vladka1828 aj ja musim nabehnut do obchodov lebo mne su zas male vsetky tehu rifle z predchadzajuceho tehu 😀 😀 😀

lusinda1989
10. apr 2012

ahojte kocky ako sa mate? konecne som sem zabluuudila 🙂 vysledky na testy budu stredu azlebo stvrtok tak uvidime . dnes mi konecne prisli svadobne saty tak sa tesiiiim 🙂 🙂 🙂 🙂

marcelatje
10. apr 2012

@lusinda1989 si si objednávala nové?

lusinda1989
10. apr 2012

@marcelatje hej sak som musela do tych co som mala rok doma sa uz nemestim :D s brusiskom :D

anicka245
10. apr 2012

@lusinda1989 ja som tiez tie co som mala doma musela predat 🙂 a tie co som si pozicala mi snad budu o tyzden este dobre 🙂

vladka1828
10. apr 2012

@andrea_stella u nás v snv som ani nemala nejako na výber, keďže tu máme až 1 obchod s tehotenskou módou 😀

monhla
10. apr 2012

@lusinda1989 A foto? Stále pozeráme brušká a tehu gate tak nech je zmena 😀 Svadobné šaty som už dlho neobdivovala. V rodine máme tento rok iba babyboom - pred rokom a dvoma bolo veľa svadiem a teraz tie následky 😀 😀 😀

ftinka
10. apr 2012

baby, tak ja som sa konecne po roku objednala ku zubarovi. och hanba mi, ale uz musim... idem buduci tyzden, 2 dni predtym mam vysetrenie kvoli stitnej, ci sa este drzim v norme... no krasne, tak mesiac nikde a teraz mam rovno tri terminy za tyzden 😀 inak, i moja pokozka sa nadherne vyhladila, nikde ani stopy po vyrazkach. vsetci vravia, ze ziarim, i ked ja sa tak teda vobec, ale vobec necitim (este furt pokaslievam). tak zeby predsalen chalanisko? 😉

stipec26
10. apr 2012

@anicka245
@lusinda1989
ano ano, ukazte ak mozete fotocky... alebo link... a nezabudnite nam to este potom pripomenut, kedy mate den D

@vladka1828 asi som vazne tehotna... normalne ma dojal cely tvoj prispevok o 14:47, skoro som slzu vypustila 😀 😀 😀

lusinda1989
10. apr 2012

@anicka245 ja som tie povodne mala pozicane od tety a ked som bola v salonoch chceli 300 eur za pozicanie a ja som si moje kupila za 120 :D poslem vam iba link nema ma kto do nich zapnut som s nastavajucim mm v UK :D

@monhla
@stipec26 den D je onedlho u oboch :D ja mam 5.5.

http://www.candiny.sk/2011-horúci-predám-biely-...

marcelatje
10. apr 2012

@lusinda1989 veľmi sa mi páčia, také jednoduché, a bruško do nich môže v kľude rásť 😀

lusinda1989
10. apr 2012

@marcelatje sak to su jednoduche lahke a mozem do nich este pribrat ale nie moc :D
dakujjeeeem

luly13
10. apr 2012

@stipec26 pekne zistenie v 17stom tyzdni 😀 😀 😀

luly13
10. apr 2012

@lusinda1989 prekrasne 😵

zuzana_v1
10. apr 2012

tak po vcerajsom merani som zistila, ze mam +9kg 🙂 a drobiatko kope o dusu, takmer neustale. Tiez sa mi zda, ze celkom nizko,ale asi to tak ma byt. Uz si to z prveho tehotenstva nepamatam. Ale na poradni bolo vsetko OK, tak snad to je tak aj teraz 🙂 Len sa uz zacinam citit celkom neohrabane, vsetko mi zavadzia 🙂

@lusinda1989 sat ysu nadherne, budes krasna nevesta 🙂 Uzi si tento den naplno a nenechaj si ho od nikoho pokazit. My sme si s drahym povedali, ze sa budeme riadit cely den heslom:,, Vsetko je tak ako ma byt, nenechame si to nicim pokazit" a vsetko tak aj bolo 🙂

sunny15
10. apr 2012

@lu17 ahojik,dnes sa mi konecne po 10tich volaniach podarilo objednat sa na 3D ultrazvuk 😀 😀 😀v tej Saci to fakt maju asi preplnene ked nemaju cas dvihat telefony... 😀 takze idem tam uz 25.4. a budem platit 30eur-co je lacnejsie ako v zeleznicnej nemocke 😉 tam chceli 39eur s vymennym listkom a bez vymenneho by to bolo 49eur 😅 tu nepotrebujem ani vymenny listok ani vysledky z tripple testov..takze to je parada-.aspon nemusim chodit k svojmu dr. len kvoli papierom... 😉

lusinda1989
10. apr 2012

@luly13 dakujeeem :D

@zuzana_v1 hej ja viem neboj dufam ze to tak budeeee.... :D

sunny15
10. apr 2012

@daniela02 ale to nevadi,hlavne je aby sme boli aj s nasimi drobcami zdraví a na váhe fakt nezaleži
😉

daniela02
10. apr 2012

@sunny15 no to ano, ako sa poznam zase to rychlo zhodim po porode, citam, ze ides do sace na uzv, ja idem k dankovcikovi ale rodit chcem v saci, kedy mas termin, tiez tam planujes rodit ?

lusinda1989
10. apr 2012

joooj kocky ked pridem domov pofotim vam vecicky co som nakuuupila Nelinke :D

piskotik
10. apr 2012

@lusinda1989 máš krásne svadobné šaty, také jednoduché, ale veľmi romantické veľmi sa mi páčia, želám krásnu svadbu 😀