September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
Dievcata a uz ste aj nieco obzerali s babatkovskych veci ? Lebo mne to nejako neda, dokonca na moje prekvapenie sme vcera vecer s muzikom obzerali aj kocik, len tak surfovali a zistovali cenu, jeden sa nam paci a chceli sme vediet, kde ho mozme kupit a tak
ahojte. tak pravdepodobne sa k vam pridavam, zatial som nebola u lekára ale podla MS by som mala mat termin niekedy v Septembri. robila som si 2 testy ukazali dve čiarky sice len slabe ale zajtra sa chystam urobit dalsi test tak dufam že budu silnejšie....
aj ja uz pozeram kocik... neviem si výbrat :D
@daniela02 http://www.bambino-kociky.sk/popup_image.php?pI... tento ak bude chlapec http://www.bambino-kociky.sk/popup_image.php?pI... a ten ak bude dievca
babý, kedý idete k dr?
http://www.bambino-kociky.sk/popup_image.php?pI... ani tento nie je skaredy
@tatulienka ja az vo februari ked pride drahy domov
@montinka a bambino konkretne nema niekde svoju predajnu ? No u nas je to momentalne tak trosku boj, manzel chce silou mocou golfovy kombinovany kociar, kvoli dobrej skladnosti a podobne no a ja som si uz vybrala ABC Desing 3-tec, ale vcera sme ho pozerali spolu a paci sa uz celkom aj jemu, tak uvidime, len ho chceme vidiet v skutocnosti, najma kvoli sportovej casti, zda sa nam plytka, a manzelovi padol este do oka Chicco Enjoy For Fun.
@tatulienka stačí najskôr o týždeň 🙂
@monika2712 ahojko.ako sa citis?na nic zvlastne necitim.som ok.dnes aj prsia povolili....idem na urd prace a ked sa vratim tak sa ozvem zatial papa
@tatulienka ja som bola v siestom tyzdni, len mi povedal, ze je to skoro este na vysetrenie, takze idem na buduci tyzden rovno na poradnu a nasledne by som mala ist ja na prvy uzv.
len sa uz neviem dockat. Som rada, ze mi nie je az tak zle a ze mozme byt v robote, lebo doma blaznim , som ustrachanejsia a nedockavejsia ako pri prvom
@ktore moja zaludok ma trochu neposlucha a prsia citim stale ale inak nic, jaj a zas som bola od 4 tej hore uu druhy den a trvalo mi hodinu kym som znova zaspala, neviem cim to je.
baby a prvykrat ste sli normalne ny gyndu pocas dni kedy maju poradne ale este pocas dni ked vysetruje netehulky?
@montinka my sme mali golface pri prvom mali sme demu a bola som velmi spokojna, preto sa aj manzel priklana k nemu, my sme z mesta, mame auto, cize co sa tyka manevrovania, nie je to nic hrozne, mame dobry pristup vsade vdaka bohu, v tomto si myslim, ze presov je celkom fajn postaveny 🙂
co sa tyka tych velkych nafukovacich kolies, neviem ci som nad nimi niekedy uvazovala, nejak naozaj sa nad kolesami nezamyslam, s velkymi kolesami sme mali podobny kocik ako druhy u rodicov a nebolo to nic moc
@daniela02 hmmm sranda. my sme mali aj aj a ja som bola spokojna s tym co mal tie nafukovacie kolesa. teraz sice nemam golfac ale mam mensie kolieska no a minule som myslela ze mmaleho vyberiem a kocik necham niekde na ulici,ked napadol sneh.😀 furt sa mi nabral do medzierky medzi kolesami a tie sa potom nechceli tocit,no vytocena som dosla domov ako nic.😀 😀 ale no 100 ludi 100 chuti. mozno to zalezi aj od znacky kocika.🙂
no ja som mýslela ze pojdem buduci týzden k dr...ci mam ist az ten dalsi?

@tatulienka gratulujem, jasne kludne sa pridaj
@jerryjanka ja mam s rapiclearom dobre skusenosti, aj ked je pravda ze tehu mi ukazali skoro dva tyzdne po MS