September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@montinka moj lekar ma 90% zien tehotnych 😀 😀 takze tam nie je sanca sa dostat na cas, vzdy treba cakat, ale zase je to najlepsi, akeho poznam. Ja som najprv chodila k jednemu perfektnemu do Trnavy, ale potom sme sa prestahovali a teraz mam este o 100% lepsieho, takze si radsej pockam 🙂
@monika2712 no ja som si spravila test len teraz v sobotu, takze do buduceho týzdna výdrzim..a pri dietati to ubehne rýchlejsie...ked som cakala prve, tak tiez som bola nedockava... 🙂
pozrite si stranku www.svetkocikov.sk tam sa mi lubi asi 10 kocikov :D
@monika2712 este radsej pockaj ja som bola s malym v 6.tt a nebolo este vidiet srdiecko iba ten gestacny vak a tak ma objednal znova o dva tyzdne az
@tatulienka no tak hej, tebe to ubehne, ja sedim v praci a nemyslim na nic ine len na to ci tam bude plod a srdiecko, kedze pred 6timi mesiacmi som mala anembryomolu, cize bezplodove tehu a nasledny kyret.. velmi sa bojim aby sa to nezopakovalo.. vtedy som chodila na sono uz od 5tt, tak teraz chcem pockat urcite dlhsie, ale zas neviem ako dlho to zvladnem..
@tatulienka ja som tiež v 6 tt...a mna doktor objednal, až na 26.1., myslela som, že pojdm už tento týždeň, ale povedal, že by to bolo skoro...tak neviem 😉
@tatulienka tak mne sa tam paci hned prvych 6 kocikov.😀 teda taky nejaky typ by som chcela.
@montinka ja viem, len sa bojim aby nebolo neskoro kvoli niecomu a tak.. no uvidim, zajtra zavolam doktorke, uvidim co mi povie..
@monika2712 ved to bude len par dni, pockaj do 7tt a potom ta radost, ked budes vidiet to mini srdiecko ako "skace"
Inak ja som uz tiez rozmyslala nad kociarom, neviem, ci kupit surodenecky, lebo moj drobec bude mat len 18 mes., ked sa fazulka narodi. Musim porozmyslat, ci ho naozaj vyuzijem. 😨
@vladka1828 cize odporucas este neskor ako buduci týzden, hej? no len ja sa musim kvoli malej riadit aj manzelom, kedý moze ostat z prace doma ju postrazit a tak...pojdem asi buduci týzden v utorok ...hadam bude vidiet nieco
@zahadka no pokusim sa.. inak baby taka otazka.. tu mam v pase ze 5tyzden, ale ked si to dam vypocitat inde, tak mi pise 4tt+1, tak co mam vlastne povedat doktorke ze v ktorom som tyzdni?
@monika2712 asi najlepšie jej povedať posledný termín ms a ona si to sama vypočíta, či?
@marcelatje jasne, ona si to vypocita, ale mozno budem hovorit len so sestrickou, ak bude mat gynda pacientku, tak chcem aby mi ona poradila ..
@tatulienka ked každý doktor objednáva inak.....moju sestru napr. objednal jej gynekolog skoro a potom bola smutná, lebo mu ešte nebilo srdiečko ☹ a pritom je to normálne, že tak skoro ešte nebije.... 🙂 🙂 preto dúfam, že ked pojdem v 7 tt už bude hádam všetko tak, ako má byť 🙂
@monika2712 no si v prebiehajucom piatom týždni....to 4 tt+1 znamená, že máš 4 tt ukončení aprebieha ti 1 den z 5 tt
@monika2712 keď to je taká dvojsečná zbraň, povieš piaty a nemusí ešte nič vidieť, povieš štvrtý a objedná ťa neskôr. Ja ťa plne chápem, ani ja sa neviem dočkať ☹ inak ja som včera písala do gynekologickej poradne a keď som vravela, že posledná ms bola 7.12. tak mi Dr.odpísala, že ešte týždeň minimálne počkať.....
@marcelatje tak ked ty mas tyzden pockat tak mne fakt staci ist na zaciatku februara.🙂 lebo ja som mala poslednu ms 12.12.:-)
@vladka1828 diky moja, a ty ako? vsetko v poriadku zatial? sme sa stretli v spolocnej teme 😎
@marcelatje no hej, ja viem, tak pockam do konca buduceho tyzdna ,alebo zaciatok toho dalsieho, po 29.1.
@monika2712 aj sestricka sa pyta na poslednu MS 😉
jaaaaaj uz som si aj zistila ci je v zilina predajna bambino s kocikmi a je.🙂
@monika2712 zatial je všetko ok, okrem citlivých prsnikov žiadne iné príznaky........takže čakám, kedy sa obajví prvá nevolnosť 😀 😀 ....a ešte musím počkať 10 dní, kým pôjdem k doktorovi potvrdiť tehotenstvo.....ach jááj - či to vydržím 😀 a ty ako prežívaš tehot?
@vladka1828 no ved ja budem buduci týzdnen v 7tt..to uz hadam bude vidiet...
@monika2712 tý si v 5tt...kedze si 4+1, to znamena ze si ukoncila 4 týzden a si uz v 5tt..tak sa to spravne pocita...cize ked budes v 14+5, tak budes v 15tt...
@vladka1828 no ja uz citim zaludok, trocha na vode, cesta autom mi nerobi tiez dobre.. a mavam taky ten tzv vlci hlad.. kazdu chvilu musim nieco zjest. a prsia mam naliate a citlive tiez 😉
@tatulienka tak to by už malo byť vidieť.....tak držím palce nech je všetko v poriadku 😉
inak baby ste tu niektora zo žiliny?
@vladka1828 dakujem aj ja drzim vsetkým prsteký....
nejake vitaminý beriete? ja beriem femibion 800 a vitamin E
@monika2712 a už ste aj niekomu povedali? my s manželom zatial čakáme, kým nám to nepotvrdí doktor....takže rodičia nič netušia 😀 len neviem ako dlho sa nám to podarí utajiť 😀
@marcelatje Ahoj, ja som mala .12 posledny ms a už v piatok bolo vidieť- gestacny vak / 5+0/ podla usg. Takže mam už aj tehot knihu a odbery za sebou. Ale je pravda, že 3 dni pred tym,nic nevidela....
@vladka1828 no ja len par kamoskam (takym velmi blizkym) a tu na konovi, ale inak nikomu.

@tatulienka ak si uz 6tt tak 7tt by malo byt OK, uz asi aj srdiecko bude.. ja prave vaham ci ist v 6tt alebo pockat.. ked to cakanie ma ubija. ☹