icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

mravvcek
10. apr 2012

@vladka1828 jej ty si zo snv?Aj ja som tam vyrastala 🙂

sunny15
10. apr 2012

@daniela02 ano chcem rodiť v Saci 😉 termin mame 18.9. ale ja si myslim,ze porodime skor-ked uz ratam len to ze pohyby citim od 16tt 😉 co je skor -ako by prvorodicky mali citit,alebo ak by bola sekcia tak to zas vychadza na skorsi termin-takze je mozne ze sa tam stretneme 😀 😀 myslim ze nas je uz 4 co tam chcu rodit 😉
a ano ja som chcela ist na uzv k Dankovcikovi,lebo viem ze je dobry odbornik,ale k nemu sa dostanes len vtedy ak mas pozitivny alebo hranicny skrining...co my chvalabohu mame negativny 🙂 a mne by uzv robila nejaka doktorka-a co som o nej citala na nete,tak vraj len pozrie drobca narychlo a koniec-nie ako Dankovcik ze vsetko krasne poukazuje a aj preto idem do Sace...ale mozno je to aj lepsie ked tam chcem rodit 😀

piskotik
10. apr 2012

ja už by som si mala tiež kúpiť nejaké tehu gate, lebo už sa do žiadnych nezmestím, a manžel mi taktne a nežne naznačil, že legíny radšej nie 😕 😀 nenakupujete z Bonprixu, tam sú celkom dobré gate, nemáte skúsenosti?

sunny15
10. apr 2012

@lusinda1989 pekne šatočky 😀 😀 želam krasnu svadbu-užite si ju...my onedlho budeme mat 1.vyročie sobaša 😀 my sme sa brali 30.4.

daniela02
10. apr 2012

@sunny15 ta doktorka sa vola muranska a musim oponovat aj ona je dobra ako dankovcik, a k dankovcikovy sa nedostanes len na zaklade zlych vysledkov, ale aj normalne, len je k nemu dlha cakacia doba, mna odradzalo zas to, len po amniu ma hned sestricka objednavala aj na morfologicky uzv. No ja mam zatial termin 4 septembra, ale kedze ide o sekciu asi pojdem uz v auguste

lusinda1989
10. apr 2012

@sunny15 dakujem kockyyy :D

vladka1828
10. apr 2012

@stipec26 mne sa to tiež stáva veľmi často, veľa príspevkov tu na MK ma vedia dojať 🙂

sunny15
10. apr 2012

@daniela02 robi to dr.Muranska?ahaaa,lebo na nete nepisali meno,len tolko ze mlada doktorecka robi to sono...
hej o nej som pocula same chvaly-som nad nou aj rozmyslala keby ze som chcela zmenit gynekologa,no a vraj aj dr.Mikulova je super-ona sidli na Panelovej.

petra6484
10. apr 2012

@vladka1828 aj ja idem v piatok do poradne sa neviem dockat a mala by som uz mat aj vysledky z tripl testov tak hadam tiez dopadnu dobre tesííííím 🙂 ze konecne uvidim drobca a dufam ze mi doktor povie uz aj pohlavie

vladka1828
10. apr 2012

@mravvcek no ja som tu aj vyrastala a ostala som tu aj žiť, kedže môj milý je tiež odtiaľ 😀 aj sme jeden čas mali v pláne odísť, no mne by rodina a kamaráti veľmi chýbali 😉 a kam si sa odsťahovala?

vladka1828
10. apr 2012

@petra6484 ja som bola na tie testy už koncom marca, výsledky síce neviem, ale sestrička volá iba v prípadoch, ak sú výsledky zlé, čiže ak sa doteraz neozvali, malo by byť všetko ok 🙂 .....no ja mám aj tak taký menší stres vždy pred poradňou....ale kým bruško rastie a nie sú žiadne problémy, tak je hádam všetko v poriadku 🙂

petra6484
10. apr 2012

aj ja som bola na nich . 19,3 tak hadam je tiez vsetko ok a som zvedava o kolko sme narastli a 24 mam morfologiu tak ho uz konecne uvidim v plnej krase 😀

sunny15
10. apr 2012

@vladka1828 urcite keby si mala zle vysledky uz by ti volali-lebo by ti chceli navrhnut amnio aj genetiku na co mas cas len do 20tt... 😉 noo a s tym stresom pred poradnou sme na tom asi rovnako...tiez sa vzdy bojim pred poradnou a zaroven sa tesim...ale to je normalne...predsa mame strach o nasich drobcov 😀

lu17
10. apr 2012

@sunny15 Super, som rada ze Ti to pomohlo 🙂 Ja som bola v Saci spokojna a tiez sa musim objednat. A povedala si , ze ides na morofologicky , alebo len na 3D? Cize na ten priblizne 20+ tyzden ta objednala 🙂

lu17
10. apr 2012

@lusinda1989 Krasne saty 🙂 pred dvomi rokmi som taketo hladala 😀

sunny15
10. apr 2012

@lu17 ano hovorila som ze na ten 3D/4D morfologicky usg sa chcem objednat,spytala sa v ktorom som tt a dala mi termin hned o 2tyzdne 😉 to budeme v 20tt 😀 noo aj ty by si sa uz mala objednat-uz je na case 😀 😀

mravvcek
10. apr 2012

@vladka1828 no ja som odisla do Kosic,ale tiez mi velmi chybala snv aj kamarati,aj rodina,ale musela som odist,lebo manzel tu mal dobru robotu :(
a kde si vyrastala?

vladka1828
10. apr 2012

@mravvcek vyrastala som na Západ 1, teraz momentálne žijem pri manželovi v harichovciach, lebo prerábame byt...no a keď ho dokončíme, tak sa zas sťahujem na zapad 1, lebo my sme kúpili byt od našich, takže aj naše detičky budem vychovávať tam, kde som vyrastala ja 🙂

vladka1828
10. apr 2012

baby užívate ešte nejaké vitamíny, ja som teraz akurát dobrala, mám si ísť ešte kúpiť?

mravvcek
10. apr 2012

@vladka1828 jeeeeeej 🙂 aj ja som zo Zapadu 1 🙂 z Kovacskej ulice 🙂 tak zavidim tisko 🙂

tomika
10. apr 2012

Žienky,a zvykli ste dať volačo-nejaky darček vášmu gynekologovi ked ste velmi spokojné??napr kávu,čokoládu..zo záhradky niečo..peniaze??Ja som ešte nikdy nedávala,ale počula som že by sa malo..

inci
10. apr 2012

ahojte,
tak na genetike som dopadla podla ocakavania. na AMC nepojdem, kedze skrining vysiel negativny a okrem veku nie je iny dovod. premeral aj male. vsetko zodpoveda k danemu tyzdnu, tak sa tesim 🙂 . na podrobny UZ pojdem az 3.5.tak snad sa dozvieme aj pohlavie 😉
pozdravujem vas vsetky, i.

sissmiss
10. apr 2012

@tomika ja nie k veci ale trosku od veci: a ked nebudes spokojna tak si vezmes naspat? 😝 😀

sunny15
10. apr 2012

@tomika hmm tak ja som este svojmu gyn.nic nedala-akarat sestricke-ale ta je dost neprijemna a stara.takze jej kavu- aby bola milsia 😝 😅 ...myslim si ze kym dr.nic take nespravi co by zachranilo teba alebo dietatko tak nie je dovod dat mu nieco-a peniaze uz vonkoncom nie...on ma dobru vyplatu na to ze raz mesacne ti spravi poradnu...

lu17
10. apr 2012

@sunny15 Idem sa hned zajtra objednat,kedze som tyzden pred tebou, co sa tyka terminu 😀 Ale mne do spravy pisal ze medzi 22-az34 tyzdnom tak som este cakala ze co mi poviem moja dr 🙂

lu17
10. apr 2012

@tomika Ani ja nie som za to nieco davat dr , a ak tak ako pozornost po vsetkom 🙂 A to som zdravotnicka 😝 To ze si dohodnes lekara, neznamena ze pride alebo ta aj odrodi 🙂 A v neposlednom rade mozno tie sestricky,pokial budu mile si zasluzia nejaku tu pozornost. A sestricky sa niekedy viac nabehaju a pomozu 🙂

jerryjanka
10. apr 2012

kukam sa bavite o 4D
ja chcem ísť tak o 3 týždne bude mi ho robiť jeden super doki v podstate kamarát ktorý ma rodil a snad ma bude rodiť znova, som zvedavá či už uvidime čo sa schováva medzi nôžkami 😵

lu17
10. apr 2012

@vladka1828 Ja uzivam stale multivitaminy pre tehu. Este nie je tej zeleniny tolko,aby som to nemusela uzivat. Ale udajne by sa mali uz aj uzivat s DHA 🙂 zatial som sa nepytala na to konkretne dr, ale nejake oriesky sem tam chrustam 😝 Vraj je to dobre pre vyvoj - mozgu a nervovej sustavy pre babo 🙂

sunny15
10. apr 2012

@lu17 jasnacka objednaj sa 😉 ja som uz inac strasne zvedava na nase bábo v 4D 😀 😀 ja som dnes volala od 13.00 a na 10raz mi zdvihli o 14.45 😀 aj ty si zdravotnicka..?noo tak to je super,lebo aj ja 😀

lu17
10. apr 2012

@sunny15 😀 jej, tak to je super - zdravotnicka 😀 Pozerala som si tie videa,ako to vyzera to 3D/4D a je to super 😀 Uz chcem vidiet babo, ale na buduci tyzden idem k mojej dr. tak uvidim ci bude robit usg 🙂 No a cakam na pohyby a zatial nic 😉